Израелския сериал Фауда Fauda

• 45 761
  • 861
  •   1
Отговори
# 645
Радвам се, че ти хареса Simple Smile май за повечето сезон 2 е най-силен и трети се класира на трето място, но още по-хубаво, че на теб ти е най-силен.
И завърши като кръгова рамка, в първи епизод бащата, който излиза и в последния синът, който влиза в затвора.
Героинята на Яра беше прототип на Ирис Азулай, първата приятелка на Лиор Раз. Тъй като ти се надяваше и мислеше, че ще я спасят, не исках да го пиша... за мен беше шокиращо първия път, че първо я спасиха и после обезсмислиха цялата мисия като накрая я убиха.

Извън кадър. Ала Дака е от арабски произход, но винаги всичко, което пише в инстаграм е на иврит, и интервюта съм чувала на иврит.
Ето ги с Яра, ако някой не я познае с грим и усмихната.

# 646
Сестрата на Башар е страхотна с червената рокля!

# 647
Сестрата на Башар е страхотна с червената рокля!
Да, тази снимка заради нея я качих.

Зад кадър 😅 Башар и Яра.

Зад кадър всички изглеждат по-чисти. 😆

А вчера и днес Нурит показва видеа от църквата в Йерусалим. Качвам, че едва ли скоро ще може да се ходи там.

# 648
Снощи не можах да гледам, но помня че това е песента, която Габи пее в първи епизод. Ливанска песен от 90те Simple Smile)

Появи ли се най-красивата, (според мен), фауда актриса до момента Луси Аюб? Очаквам и diavolo да я оцени като единствен мъж в групата. 😆

# 649
Башар се държа като лигльо от един момент нататък, и това, че се чувстваше предаден, не го оправда. Той направи избор да се присъедини към тероризма, а можеше да не го прави. Понякога хората сами се закопават и нищо не може да ги спаси. Освен ако не си тотално с промит мозък и малоумен, винаги можеш да избереш. В мига, в който уби Яра, Башар се обрече вече наистина.

# 650
  • София
Още ме е яд много за Яра. А и за момчето разбира се.
Е, как да ги харесам палестинците (само сериала визирам де).

Пф, изгледах епизод 1 от сезон 4 и честно да ви кажа съм доста изненадан. Нищо общо като вайб с първите три сезона.
Да не са сменили сценаристите?
Сякаш гледам съвсем друг сериал... Никак не ми хареса, а и за какво го усложняват толкова с някакви ''европейци'' разни игри на по-високи етажи и щуротии.

И само да имат късмет да убият Габи :/ Според мен е отвлечен, ама ще видим.

Днес нямаше епизод заради шампионската лига.

# 651
Не знам дали беше в първи епизод, беше нелепо как Дорон гони паркиралия брадат субект като "съмнителен". Не познава той облика на нова Европа.

За мен сезоните се подреждат по хубост така
1
3
2
4 - много зле

# 652
  • София
Ооо, значи аз съм вече на последния сезон.
Мислех, че са 5 сезона, ама то 5 сезон не се знае кога ще е. Просто е подновен и толкоз. Simple Smile

# 653
И аз изобщо не харесвах преди европейския вайб, не исках да снимат в Европа и да ми говорят на английски, още по-малко на френски.
Но сега като гледам отново, ами показват нещо много важно, а именно спящите клетки в Европа, и тези хора са свързани с локалния конфликт. Не са сменили сценаристите, но сега след 7/10 убиха човек от екипа в Газа, а и Идън активно участва , та може да сменят някого, или въобще да не снимат скоро, което е по-лошото.
Много ми хареса сцената в джамията, изглежда все едно си в Дженин, излизаш и звуците от булеварда и после музиката, която той слушаше допълват картината, че не си, само че това е единственото останало от Европа... защото в Моленбек не може да стъпи нормален човешки крак, не само полицейски, и не само в сериала ...
Искат всеки сезон да отрази различна част от войната, в крайна сметка се видя и в живота, че не са само Хамас, но и Хизбула, Иран, хути... сума паплач срещу Израел, затова не могат да останат само в Рамала да се борят с местните главорези, които са едни никои, ако не са финансирани от другаде. И не визирам само сериала Wink.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 07:53 от T.Valcheva

# 654
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На мен ми допада какво показват в 4-ти сезон. Нека всеки един европеец види до какво положение сме го докарали с толерастията си. За съжаление нямаме Дорон и екип да ни пазят.

# 655
Днес актьорът, който играеше Хани Ал Джабали/Джордж Искендер, и беше преди месеци в София има рожден ден. Лъв е май, да. Това е от минала година, когато са празнували рождения му ден заедно със Стийв (чието име всъщност е Дорон). Качвала съм много техни общи снимки от пътешествия или Коледа. И техните съпруги.

# 656
Любимият ми сериал !!! Чак снощи разбрах, че го повтарят . Сега като не се вълнувам какво ще стане, мога спокойно да следя подробностите.
  И друг любим сериал повтарят " Отдел "Фалшива самоличност ". По БГ On Air
Ти си първият човек,който споделя мнението ми за френският сериал. Heart Останалите просто не са го гледали и нямат никакъв интерес.Също както ''Фауда'' и той жъне успехи в чужбина,и има висок рейтинг.Българската публика не се интересува от този жанр.

как е оригиналното заглавие на сериала?

# 657
  • Стара Загора
Любимият ми сериал !!! Чак снощи разбрах, че го повтарят . Сега като не се вълнувам какво ще стане, мога спокойно да следя подробностите.
  И друг любим сериал повтарят " Отдел "Фалшива самоличност ". По БГ On Air
Ти си първият човек,който споделя мнението ми за френският сериал. Heart Останалите просто не са го гледали и нямат никакъв интерес.Също както ''Фауда'' и той жъне успехи в чужбина,и има висок рейтинг.Българската публика не се интересува от този жанр.

как е оригиналното заглавие на сериала?
  'Le bureau des légendes"

# 658
И аз го гледам. Догоних bg on air и сега доглеждам. Много добър. И се наслаждавам на френския Wink

Е, разузнаванията по света са едни и същи. То занятиятето им е да са подли.
Стана ми странно огризението на Гийом, че е съсипал живота на руснака. Ха, добрутро. Ми, ти това работиш.

Иначе да не излизаме от израелската тема. Понеже и Мосад се "появиха" в един момент, се даде оценката на французите, че са най-свирепите. Май е общоприето това, не знам американците къде се виждат, ако се сравняват с тях.

# 659
Момичета, ако има тема за Бюрото или някой реши да създава ще ме поканите ли, искам да чета коментари и обсъждане на сериала, може да се зарибя... още имам желание да го гледам, може от третия път да стане, както казват испанците.

Стара снимка зад кадър, да не е спам.  Simple Smile))

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 17:47 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт