Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 709
  • 853
  •   1
Отговори
# 750
Гледала съм го, много тежък е филма.

# 751
Вчера са станали 10 години от първи епизод на Фауда.

# 752
Да вчера ми попадна в инстаграм и хубаво стори по случай годишнината от Летисия (Ширин), тя си остава за мен най-запомнящия се женски персонаж.

# 753
В ИГ си, Лиор е пуснал хубави снимки :

Скрит текст:

На фона на страхотното парче на Teddy Swims, Bad dreams, с текст под снимките N.Y. Vibes ❤❤❤Невероятен сладур!

# 754
Вчера са започнали снимките на Фауда 5 🥰
Кучето на Ели ще участва и то не 😆😍.

# 755
Дали ще бъде сериал или 1 игрален филм, какви са последните новини?

Имам и въпрос за песен, използвана в Сезон 4, епизод 7 - сцената, в която Дорон и Мая пътуват с такси покрай ливанското крайбрежие и Дорон споделя, че би живял там като рибар. Използват се само няколко секунди от песен, мисля на арабски. До момента не успявам да я открия. Благодаря!

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:44 от Petko09699

# 756
Идея нямам коя е и шазам нищо не открива. Много за кратко се чува, съжалявам, но не мисля, че ще успееш да я намериш.

# 757
Аз доста бях ровил и бях намерил няколко песни, но изглежда, че изпълнението е някаква версия, не оригинала, някакъв анражимент. Ще се радвам, ако някой нещо разбере.

# 758
Къде е капитан Аюб?

# 759
След случилото се в края на Сезон 4 може би е най-малко в пенсия...

# 760
Аз се притеснявам за Ели, защо снимката е черно бяла, да не е някакъв спомен и да са го убили...не искам да убиват момчетата и Нурит. А тя изобщо явно дори няма да се появи Sad 😞

# 761
Аз не виждам и Саги (Идан Амеди). Може би не е оцелял при засадата в края на 4-ти сезон...

# 762
Той беше ясен заради войната и участието му в нея като войник.

# 763

Бил ранен, но се оправил.

# 764

Бил ранен, но се оправил.
Да, но войната си продължава за жалост. Иначе той е и музикален изпълнител.
Официално потвърдиха участието и на онази русата мацка, която бях качвала преди със Стийв, която според мен ще е новата му любов и още първи епизод с жена му ще си станат бивши, и аз лично се надявам тя да се махне от каста. А новото момиче дали ще е на мястото на Нурит, не е ясно, не изглежда някаква бойна. Искам в екипа между момчетата да има и жена, но искам и някаква любов тип Дорон и Ширин, но не с лош и драматичен финал. Не искам толкова цинични отношения като Нурит и нейните мъже, ако може. Не искам и повече жени с характера на Мая, но може с нейната външност.
Дали в новия сезон ще бъде основно за 7 октомври или за отношенията им с Иран, според вас?

Общи условия

Активация на акаунт