Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 183
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Да ,Мая е много хубава , но преди е имала по-фини устни , определено при нея да ги уголеми малко е станало добре .

# 481
Сестрите винаги са си били слаби, но по косите и лицето всичко е пипнато професионално. Може да видите в фейса снимки на първите им колекции май около 2012г.най обикновени момичета.
Сага са на ниво че каквото ушият и се купува, да видим докога. Просто ще  загубят елегантните жени, забележете кой тип жени обличат в бг сериалите и става ясен таргета.
Лично аз повече техни дрехи с лого, мече и огромен надпис не нося.

# 482
Сестрите винаги са си били слаби, но по косите и лицето всичко е пипнато професионално. Може да видите в фейса снимки на първите им колекции май около 2012г.най обикновени момичета.
Сага са на ниво че каквото ушият и се купува, да видим докога. Просто ще  загубят елегантните жени, забележете кой тип жени обличат в бг сериалите и става ясен таргета.
Лично аз повече техни дрехи с лого, мече и огромен надпис не нося.
И аз не нося, бих си купила голяма част от моделите им, само ако махнат логата върху тях. Развалят всичко, хем една тениска ще стане 80-90лв, хем сме като ходещи реклами от далече, като светофари.

# 483
Спортните рокли станаха по-скъпи .

# 484
Относно размерите, на мен пък някои модели ХS са ми големи. Например тази рокличка: https://alessa.bg/on-the-spotlight-ruffles-roklya?current_category=short-dresses

Горе ми беше горе-долу добре, но надолу ми беше много дълга и широка, не ми хареса как ми стои и я върнах. Но после, като видях как стои на момата от Ергенът, осъзнах, че проблема не е, че роклята е дълга, а че аз съм ниска.

Същото и с този бански хс: https://alessa.bg/vip-entrance-banski-bikini-s-niska-taliya?curr … nt_category=beach

Долничката ми е добре, горничката също, но чашките са ми мааалко широки. За сравнение, на други марки хс са ми по-добре. Но вчера видях една жена от групите, видимо с нормално телосложение, да разменя горничка м за л, защото м-ката и била малка ... В първия момент импулсивно си помислих: на мен хс ми е голям, на нея м-ка малък ... но после преглътнах и си казах философски, че пълно щастие няма Grinning

# 485
Не разбирам какво чакат и не пускат пролетната колекция, а само по 2-3 модела? Къде е логиката.... 😒 На вън е пролет, а сега докато им бъдат налични нещата ще стане лято. Един вид се обезсмисля купуването на пролетни дрехи от Алеса.

# 486
Не вярвам да има много хубави модели , едно и също .

# 487
Не разбирам какво чакат и не пускат пролетната колекция, а само по 2-3 модела? Къде е логиката.... 😒 На вън е пролет, а сега докато им бъдат налични нещата ще стане лято. Един вид се обезсмисля купуването на пролетни дрехи от Алеса.
Да набавят наличност е единствения ми вариант .. ако не е това .. поне да я пуснат, ако така или иначе ще се чака Sweat Smile

# 488
За сега се виждат един нов модел чорапи и бели маратонки от снимките .

# 489
На мен ми бяха казали края на Март че ще има колекция, ама вече не се надявам. Единствен вариант остана да я обявят днес за утре вечер. Но предполагам че ще стане другата седмица - дано само не е по-късно...

# 490
Здравейте, момичета,

Някой има ли код за отстъпка на Алеса, тъй като вече споменатият bday007 е с право на ползване веднъж годишно? Simple Smile

# 491
Сложи си нещо в количката и пробвай след известно време с promocode10 .

# 492
Тениската на алесса с мечето ми допада, авин също пуснаха такава Simple Smile всички го карат по модел на Moschino. 🥰😅

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:06 от cherry_lady_79

# 493
Е , то беше потник , аз не бих носила , стара съм за такива картинки .

# 494
И маратонките не си отговарят на размера. Имам от тях 39 номер червено белите, естествено без надпис Алесса.. Ами като ходя ми хлопат. Обух ги два пъти и така си седят. Чудя се какво да ги правя. За първи път ми се случва такова нещо....

Общи условия

Активация на акаунт