Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 172
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
А като ги получихте не разбрахте ли, че са големи?
Аз нося 38  39, по тяхната таблица 37. Взех 37, но реших и 38 да поръчам  защото първите леко ми стягаха, но 38 ми са широки отстрани от сега /с тесен крак съм/, образува се едно, като балон пространство /не голямо/, а занапред като се отпуснат.. та си оставих 37 и смятам, че след като са естествена кожа ще се отпуснат поне малко.

# 496
  • Пловдив
А от обувките съм доволна и при мен винаги са отговаряли. Аз съм 40 номер и винаги са ми пасвали добре- имам едни ботуши, едни боти и едни маратонки.

# 497
Аз имам техни мататонки, но от стара колекция, отпреди 2-3 години. Отговарят си на размера.

# 498
Хора, аз се отказвам от Алесата, не мога повече с тия тяхните размери! Нали ви казвах, че си взех Only in your dreams палто, влюбих се в него, но ХС ми беше тясно в гърба. Взех С и ръкавите са ми до кокалчетата, но много ми хареса и си казах, че това не ми е проблем, че са леко дълги. Сега си взех същите палта, но в розово, поръчах си ХС и С и са еднакви! И на С-ката ръкавите не са ми така дълги както на С черно, а са ми точни! Между ХС и С почти не усещам разлика като ги обличам! Потрес! Сега се ядосах и поръчах от черното ново ХС, да видя пак ли ще ми теснее в гърба. Аз не знам какво е това чудо, едно с дълги ръкави, едно с къси, едно широко, едно тясно. Аман казах вече! Толкова скъпи неща, толкова претенции, не могат ли да ушият 5 палта еднакви, а не както дойде...отделно от това качулките са със сплескани, смотани и бедни косми! Не мога повече. Много са сладки палтата, ама аз се изморих, взимам връщам, поръчвам връщам, ааааа!

# 499
Аз се отказах от техните якета , ще си взимам от другаде ...

# 500
Аз се отказах от техните якета , ще си взимам от другаде ...
Аз съм дребна и ниска, тия къси палта ми стоят много добре, с дългите съм като гном, умирам от яд, че не мога да си улуча размера и да имам хубава и богата качулка. Само срещу 230лв да не могат да ми пратят една хубава качулка с пух! Отделно от това на черното палтенце му продадох шапката (поръчах го на промоциите с шапките) но пак имам опцията да го заменя за по-малък размер, без да връщам шапката. Но ако всичко беше нормално щеше да дойде нормален ХС, без да са ми дълги ръкавите, да ми теснее в гърба или да има 5 косъма качулка...как да рискувам да го заменя?! Като не знам на негово място какво ще дойде. Това черното поне имах късмет и е с разкошна, обемна и пухкава качулка, още си стои с етикетите, защото нещо докато се наглася да го нося и стана топло. Сега наложих качулките, на моето си черно и на розовите, ами на розовите са на половина по-тънки и наполовина по-редки. Много съм разочарована, а толкова ги харесвам...иска ми се всичко да ставаше много по- лесно..🥲

# 501
Здравейте , момичета
Някоя от вас да има тази рокля -
https://alessa.bg/heartbreaker-roklya-ot-dantela-s-podvizhen-kol … _category=dresses

Много я харесвам и искам да я поръчам . На живо също ли е толкова красива ? Струва ли си цената ?
Също така не знам кой размер да си поръчам . Роклята отговаря ли си на размера ?
По принцип нося XS размер . Но понякога и S ми е добре .. висока съм 153 см , 45 кг  .

# 502
Здравейте , момичета
https://alessa.bg/heartbreaker-roklya-ot-dantela-s-podvizhen-kol … _category=dresses

Много я харесвам и искам да я поръчам . На живо също ли е толкова красива ? Струва ли си цената ?
Също така не знам кой размер да си поръчам . Роклята отговаря ли си на размера ?
По принцип нося XS размер . Но понякога и S ми е добре .. висока съм 153 см , 45 кг  .

За размерите, не знам, но като видях колко прозира отгоре... не мисля, че си заслужава парите. Погледнете снимките на клиентките.

# 503
Здравейте , момичета

Красива е, ох сега видях цената й, аз бих отделила за нея максимум 150 лв. Поръчай я, ако не ти допада като размер и не ти стои добре, може да я върнеш.

# 504
Влизам само само да ви кажа,,че трият негативните коментари.Останах не доволна и си позволих да напиша неприятен коментар относно летен топ твърде къс с разшити конци..Е,стоя 2 дни -явно не го бяха видели.Сега изчезна .Не е ОК това.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 06:50 от macapisa

# 505
  • * Under the stars *
macapisa Може ли да споделиш от кое остана недоволна ? Simple Smile Иначе и преди се е коментирало тук , че се трият отрицателните отзиви или ги скриват и само ти можеш да си ги виждаш . Не им прави чест , никой не е перфектен , допускат се грешки , но те вместо да се поучат си карат по същия начин ..

# 506
  • Пловдив
И аз ще се радвам да споделите за ккво беше коментара, редно е да се знае, а не само да се превъзнасят и да оставят коментари от екзалтирани фенове.

# 507
https://alessa.bg/ask-about-me-kozhen-ks-pantalon?current_category=short-pants Някой има ли тези кожени панталонки? Как е качеството, умалени ли са? 😊

# 508
https://alessa.bg/ask-about-me-kozhen-ks-pantalon?current_category=short-pants Някой има ли тези кожени панталонки? Как е качеството, умалени ли са? 😊

Аз ги имам в ХС размер. Лично на мен много ми харесват, като качество са същите като Ask about me кожения клин, само че не са толкова разтегливи, по-стегнат е самият плат като че ли. В краката падат по-свободно или поне при мен е така, но все пак аз съм доста слабичка. Иначе като размер не бих казала, че са умалени.

# 509

Аз ги имам в ХС размер. Лично на мен много ми харесват, като качество са същите като Ask about me кожения клин, само че не са толкова разтегливи, по-стегнат е самият плат като че ли. В краката падат по-свободно или поне при мен е така, но все пак аз съм доста слабичка. Иначе като размер не бих казала, че са умалени.
Май ще си ги взема, аз го имам ask about mе клина и кожения колан със синджирчето в тъмен никел, стоят убийствено заедно, а виждам че стои жестоко и на тези панталонки коланчето. Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт