Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 106
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми омръзна от never average или inspired by the fear ...да напишат нещо различно или без надписи да бъде ...

# 601

три различни цени е имало на тениската..

# 602
За тая тениска не давам толкова пари .

# 603
Тази тениска ми напомня на командировката ми по работа в Делхи, докато таксито ми минаваше от летището до хотела по улиците на града, ама не тези от индийските сериали, а real thugs life улиците, дрехите на масата индийци бяха в нюанси от същата цветова гама и абсолютно по същия начин комбинирани цветове и форми (все едно еднорози акат дъги 😁)
е мечетата ги нямаше, тук Алесите са решили да избухнат.
Няма лошо, нека е пролетно и цветно 🦄
И на мен цената, ако нямаш 15%, ми звучи ту мъч.

# 604
Тя и с намалението е доста .

# 605
Да, но аз след 10 стоя сега заради тях, не всяка вечер си го разцъквам до 23ч. До сега да бях заспала .. тъпо е, ако това е причината.

Вие може би не, но тук се гледа статистиката - когато се прави такова решение, то се базира на по-големия процент, не на отделния индивид Simple Smile И аз да съм, ако видя, че в тези часове има 70% активност и 30% неактивност, няма да се концентрирам на 30те процента.

# 606
Първо е била 69 и на всеки според картата е варирала цената, ама на другия ден да скочи на 77 първоначална цена .. нагло. Тъй че всеки ден очаквайте промяна в цената .. Joy
Скрит текст:

три различни цени е имало на тениската..

# 607
В лятната колекция може и по 90  да станат .

# 608
Въпросната тениска съм я поръчала за 59 лева с отстъпката, която ползвам. Явно съм хванала, когато е била с по-ниската цена.

# 609
Има едно късо, кожено яке качено. Мисля, че е от днес, защото в началото го нямаше.

# 610
Oт миналогодишната пролетна колекция е. Сигурно е нова наличност и заради това излиза в нови.
Има едно късо, кожено яке качено. Мисля, че е от днес, защото в началото го нямаше.

# 611
# 612

Мисля, че го имаше от самото начало, спомням си го

# 613
Това якенце от линка е от новата колекция, качиха го заедно с другите модели. Помня го, защото си помислих, че бих си го взела веднага, ако го пуснат пак с 3/4 ръкав, но с нормална дължина.

# 614
Аз го видях, но с късите панталонки, като артикул. Може да го е имало, но да не съм обърнала внимание, но и във фб мрънкаха, че няма пролетни якета ..
Сега се чудя какво още биха могли да качат. Според вас?

Общи условия

Активация на акаунт