Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 124
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
И аз това съм се чудила защо винаги по късните нощи пускат колекциите...

# 586
Tози път доста късно , карат хората да чакат по никое време . И това с първите поръчки и подаръците е допълнително чакане и наблюдаване .Добре , че не беше в 12ч.

# 587
И аз това съм се чудила защо винаги по късните нощи пускат колекциите...

Защото социалните мрежи имат алгоритми - кога е най-натоварен трафикът и постът е възможно да достигне до най-много хора органично (тоест без реклама). 22:00-23:00 от понеделник до сряда е един от най-добрите периоди за пускане на пост. Обикновено в този период повечето хора са си вкъщи и тъкмо си разцъкват телефона преди да си легнат. Петък и уикенда не толкова защото повечето хора са навън и не си гледат телефоните.

# 588
Да, но аз след 10 стоя сега заради тях, не всяка вечер си го разцъквам до 23ч. До сега да бях заспала .. тъпо е, ако това е причината.

# 589
Днес май няма да има нова артикули...тъпня.

# 590
  • Пловдив
Момичета, съжалявам, но явно не е тъпо след като с това късно обявяване и закъснение създават такъв hype, че много като вас стоят до късно да ги чакат.
Това им е маркетинг стратегията- suspense , hype- която си работи чудесно.
Така че не им се чудете; много добре знаят какво правят Simple Smile

# 591
А , хич не ми и дреме.
Лягам и заспивам . Аз да не съм будала да чакам за едната колекция,  която както винаги с нищо не впечатлява. Не е нещо уау.
На следващия ден пак ще е там, няма да избяга.

# 592
Аз не успях снощи до 24:00 да дочакам рождения ми ден, камо ли колекцията им.. 🤣 за мен не е маркетингов трик, а проява на неуважение.. след 21:30 както беше обявено, не значи в 23:00 като едвам гледам и не знам какво цъкам даже..
поне да беше уау колекция, да тръпнеш и да чакаш, а то.. 😪

# 593
Като има и подаръци , хората разцъкват и чакат още от 21,30 .
Пък лятната колко ли ще е скъпа ..А вчера нищо ново нямаше , нали през ден щели да качват ...
Седмица да чакаш да ти стане поръчката , бива , но месец , трябва с намаление за чакането да я пратят .
Къде пращат неща след месец ?

# 594
Те едва ли са имали предвид буквално 'през ден'. Какъв би бил смисълът тогава да я качват на части, и без това се чака по месец? Един два три дни не биха правили разлика..
Има логика само ако са планирали, че така ще се поръчва повече. Виждаш през няколко дни нови неща и ги искаш и поръчваш всичките. 😃 щото ако ги видиш наведнъж ще избереш само две три от тях.
И пак няма смисъл да е буквално през ден. Поне аз така си разсъждавам.

Пс. Cherry_lady_79, Честит рожден ден! 🥳🎂

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 12:14 от Tedi Angelova 702409

# 595
Е , ама то ще дойде лято , докато ги качат и направят и ги изпратят .

# 596
Тъпо е и още как, наистина е неуважение към хилядите им клиентки. Тъпо е и увеличението на цените за няколко часа!
При обявяването на колекцията чаках да видя какво ще е,  а не за наградите им, защото аз не съм от тия дето ще поръчат нещо набързо за една награда. Аз обичам да си огледам и тогава.

# 597
Увеличили са цените ли? (От качването до след няколко часа)?

# 598
Ей така се самосезира КЗП 😆😆

# 599
Да, на тениската с мечето с венец. Обсъждаше се в групата във фб, а обяснението на Мими, беше че не било изчислена правилно цената. Заради шарениите на ръкавите била се оскъпявала, това е истинска подигравка. Ако намеря публикацията ще прикача скрийншот.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 15:43 от krystall

Общи условия

Активация на акаунт