Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 099
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Ризи , гледам и чорапи ще има  , гледам и дънкова пола-панталон ще има .

# 616
Това не съм го видяла, на мен едно цвят нюд ми излиза в нови. Но това не ми допада. Имах якето Never Average и изобщо не ми беше удобно с тази дължина на ръкава. Като цяло тези якенца никаква дължина не са ми от любимите.

# 617
Като гледам как са заредили само luxury принта в още няколко различни цвята, нямам много големи очаквания 😃

Но да, ще се радвам и аз на нормално пролетно яке.🙂

Аз го видях, но с късите панталонки, като артикул. Може да го е имало, но да не съм обърнала внимание, но и във фб мрънкаха, че няма пролетни якета ..
Сега се чудя какво още биха могли да качат. Според вас?

# 618
Тъкмо се чудех защо луксури принта е винаги с един цвят , но вече добавиха още .

# 619
Тениската с мечето си я поръчах на 55 лв. Искам да Ви попитам има ли отстъпка за рожден ден или трябва да имаш карта за отстъпки. 1000 лв ли трябва да се достигнат, днес смятах, че около 750 лв имам през последната година.
Благодаря Ви. Направих днес поръчка, очаквам май месец.. 😩 най - чаканата доставка… несериозно е наистина..

# 620
Аз очаквам с нетърпение тениските по тялото, дано ги пуснат скоро и да са налични за поръчки иначе...   Кофти

# 621
Не стига , че не пускат всичко , ами и след месец ще са готови .

# 622
Мисля , че bday007 беше кода, но не съм сигурна. Ако си с карта имаш подарък определена сума, аз съм с Морано и е 25 лева.
Тениската с мечето си я поръчах на 55 лв. Искам да Ви попитам има ли отстъпка за рожден ден или трябва да имаш карта за отстъпки. 1000 лв ли трябва да се достигнат, днес смятах, че около 750 лв имам през последната година.
Благодаря Ви. Направих днес поръчка, очаквам май месец.. 😩 най - чаканата доставка… несериозно е наистина..

# 623
За новите модели, с любов от МИМИ
Скрит текст:
Като не могат да се оправят с такива големи колекции или да се захващат по-рано или въобще да не се. Май започнаха да копират Авин да пускат на части моделите си!

# 624
Те и на части да пускат , но това чакане по месец да го направят .

# 625
Доста брандове пускат на части, но поне са налични с експресна доставка.Авин почти постоянно пускат нов модел и си поръчвам с удоволствие, защото знам, че утре е при мен. Аlessa много ги харесвам, но с това чакане...Понякога забравям и какво съм поръчала докато дойде.
За новите модели, с любов от МИМИ
Скрит текст:
Като не могат да се оправят с такива големи колекции или да се захващат по-рано или въобще да не се. Май започнаха да копират Авин да пускат на части моделите си!

# 626
Да, доста брандове пускат на части, но Алеса не го правеха до сега! Някакси свикнах да виждам цялата им колекция наведнъж и сега е дразнещо. А да не говорим, че казаха ще качваме през ден, а Мими пише, че не били казали! Що за отношение?! За срока за доставка пък да не говорим ..
На прост език ми звучи така "Като искате Алеса дрехи ще ни чакате, не сме ви длъжни"! Наистина много си вдигнаха акциите!

# 627
Да, доста брандове пускат на части, но Алеса не го правеха до сега! Някакси свикнах да виждам цялата им колекция наведнъж и сега е дразнещо. А да не говорим, че казаха ще качваме през ден, а Мими пише, че не били казали! Що за отношение?! За срока за доставка пък да не говорим ..
На прост език ми звучи така "Като искате Алеса дрехи ще ни чакате, не сме ви длъжни"! Наистина много си вдигнаха акциите!
+ 1 съгласна съм Simple Smile
От известни маркови брандове поръчките ми пристигат за 2-4 дни. Обувки от чужбина ми дойдоха за 6 дни.
Имат интересни попадения, но някои неща определено ме дразнят. Моя позната, която има няколко бутика в София много скептично гледаше едната ми блуза от там, не пожела да изкоментира пред мен свободно материала и качеството.. 😀
Самочувствието е важно, когато е с покритие. Забелязах , че жени на моите години (31) масово вече са се насочили към други брандове. Много от алесса моделите биха са харесали предимно от тийнове.
В един магазин на Пиротска харесах един черен блейзър, цената му беше 60 лв, в кинкалерията видях много декоративни елементи. Момичета, ние също можем да бъдем креативни.. 😅 пожелавам на всички здрави копчета, здрави ципове и здрави нерви за доставката - началото/средата на май месец.
От алиекспрес нещата ми идват за 3-4 седмици. 😂🤦🏻♀

# 628
Момичета, искам да попитам има ли шанс и някой опитвал ли се е да им оправи грозните гайки на дънките, защото така както стърчат нагоре за мен са си направо гнусни, да това е думата! А тия черните със синия кант, отгоре са толкова рошави...май те ми направиха асоциацията с нещо гнусно, все едно куче ги е дъвкало, влачило, пак дъвкало 🤣Тази рошавата част може ли да се отстрани и да си останат изчистени дънките? И стърчащите гайки от повечето модели? Тъпото е, че с тия чанти колан не се вижда горе какво е положението. Първите такива, които дойдоха, помислих че са дефектни и се ядосах, за мен това просто не е красиво...

# 629
  • Пловдив
Всичко това, което описахте са ефект на дънките, не е дефект.

Общи условия

Активация на акаунт