Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 095
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Всичко това, което описахте са ефект на дънките, не е дефект.
Виждам, че на много хора им харесва, но за мен е просто ужасно 😃

# 631

Хей, момичета 👭. Някоя от вас има ли я тази блузка? Интересува ме материята, дали е толкова приятна колкото тази на едноцветните от същата серия? Или е груба и тежка като тази на бялата с надписите 😝 От нея останах изключително разочарована, може би най-неуспешната ми покупка от Алесите. А сега имам една блузка за размяна и бих искала на нейно място да взема тази. Така, че ако имате някакви отзиви ще съм ви благодарна 😉

# 632
Море, защо не си поръчаш дънки от друг сайт или магазин, щом тези са ти гнусни и ужасни? 😀 Така няма да ти се налага да ги преправяш.

# 633
Море, защо не си поръчаш дънки от друг сайт или магазин, щом тези са ти гнусни и ужасни? 😀 Така няма да ти се налага да ги преправяш.
Защото са много хубави и стегнати, не ми падат, не се свличат, само това горе ми е проблем.

# 634
Качили са 3-4 модела. Разновидност на поскъпналата тениска и на лъкшъри принта по панталони и сака

# 635
Да и аз сега видях , те ги пуснаха май защото хората питаха , кога ще има още .

# 636
Тази пола-панталон каква цена има самоо
https://alessa.bg/take-the-chance-ks-pola-pantalon-ot-denim-sin? … rent_category=new
Ботите сигурно ще ги пуснат за лятото 🤣
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 21:10 от krystall

# 637
То след два месеца трябва лятната да пускат .
Роклята в розово много бързо се изчерпа в Л размер.Уникална е , може би да беше и в друг цвят . Поне моделите сега не са в големи лога . Много въртят екрю и черни тениски , хубаво е да има и други цветове .

# 638
На мен ми излиза на 127 лева и пак не бих ги дала. Че поскъпване има на всичко в глобален план - има, но чак пък толкова...
Тази пола-панталон каква цена има самоо
https://alessa.bg/take-the-chance-ks-pola-pantalon-ot-denim-sin? … rent_category=new
Ботите сигурно ще ги пуснат за лятото 🤣
Скрит текст:

# 639
Много ми хареса полата - панталон , но няма много размери и ще спестя пари като няма .

# 640
Ами и на мен ми е 127, ама са ужасно много за този парцал. Буквално изглежда, като парцал. Няма никакъв изглед на нещо наистина скъпо!
Тази розовата рокля с къдрата не знам вече в колко вариации я пускат!
Слаба колекция!

# 641
😕За съжаление да. В групата във фейсбук преди малко едно момиче пусна пост точно за тези панталонки и цената им и веднага го изтриха. Имам много хубави дрехи от тях, но с тези цени и повтарящи се модели, скоро само инфлуенсърките и фолк певиците ще им останат клиентки. Аз вече лека полека започнах да се ориентирам повече към други марки.
Ами и на мен ми е 127, ама са ужасно много за този парцал. Буквално изглежда, като парцал. Няма никакъв изглед на нещо наистина скъпо!
Тази розовата рокля с къдрата не знам вече в колко вариации я пускат!
Слаба колекция!

# 642
Аз също видях поста, сега не го виждам. Ако наистина е изтрит, а не се е скрил нещо говори много зле за тях. Колкото и коментара да изтрият, мнението на хората не могат да го променят, на който са му скъпи пак няма да ги вземе. И аз май ще се преориентирам, макар че аз винаги пазарувам разумно от тях, не поръчвам на поразия.

# 643
Тъкмо гледах новите 5 модела и си мислех, че в тази колекция все още нищо ново не съм видяла - стари модели, стари принтове, само крещящите цветове са нови..
За това ли им е нужно толкова време - да измислят нови цветове на старите модели?!
Дотук разочароващо, много! Като дългогодишен морано клиент ми е тъжно..

# 644
Доста неща от колекцията се изчерпаха в някои размери , те са насочени към клиентки с възможности все пак , основно певици определено .
Аз се надявах да има принтове с цветя , но са заложили на мечета ...

Общи условия

Активация на акаунт