Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 144
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Пуснах да видя тази тениска / https://alessa.bg/alessa-bear-t-shirt-ekryu?current_category=new / как е на живо .. и ... познайтеее.. дата за доставка 29.04 - 04.05 Joy

# 541
Кога ще видим списъка с първите?

# 542
Аз харесах зеленото сако и панталон.

# 543
Нищо не ми хареса. Прегледах колекцията няколко пъти ами .... не, не и пак не ...
Пълна липса на креативност и новаторство, от армани скочиха и на москино. Ако искам реплики, пълно е и то на доста по- сносна цена.
Едно и също в друг цвят.
Чувствам едно изчерпване и самозабравили се Алеси. Чертаят пътя на долу, плюс доставка след месец, моля ? На фона на яка конкуренция, разнообразие от марки и условия на връщане.
Време им е да слязат на земята !

# 544
Ее,  след ден трябва да има още.

# 545
Честно казано не очаквах да има нещо особено в тази колекция и бях права. Последните им няколко колекции са все едни и същи, но в различен цвят. Не бих нарекла това "Нова колекция". Чакането е просто непростимо... То и при миналите колекции се чакаше толкова и все ги качваха на парче, та не съм учудена. Доста разочароващо....

# 546
След 2-3 дни обикновено го публикуват. Момичета, вие в колко часа поръчахте?

# 547
След 2-3 дни обикновено го публикуват. Момичета, вие в колко часа поръчахте?
Нямам идея в колко, поръчах тениската с мечето, не ми хареса много, но исках да я видя на живо. Понякога най-смотаните неща са страхотни на живо и обратното...доста бързо я поръчах, но почти невъзможно да съм топ 20. А иначе какви са наградите?

# 548
И , нз една рокля само , друго няма какво . Гледам очаква се хубава риза на рае и черните дънки ми харесаха .

# 549
На мен много ми харесаха дънките мента и блузката към тях, поръчах още един топ и едни черни къси панталонки 😁

# 550
  • София
A на мен мими ми се вижда направо страшно слаба, преди като че ли не беше така 😩

# 551
Доставка след месец.. 🤣🤷🏻♀
Страшна подигравка с хората..
Иначе добавих в кошницата една тениска с мече.. то нищо друго не ми хареса! Очаквах новата колекция да е уау!
А 80-90 лв за обикновен топ няма да дам, отивам да ровя в сайта на Авин. 🤦🏻♀😂
Не дочаках и заспах, сега се събудих и реших да ги разгледам.. 😪 нищо не съм изпуснала..

# 552
Момичета, не знам защо очаквате да видите някакво чудо невиждано досега. Аз такива очаквания не съм имала.
То щото Авин не въртят едни и същи модели в различни цветове…😀 Общо взето навсякъде е така.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 07:18 от kalina_pehlivanova

# 553
Този път нямах очаквания и то с право.
Супер слабо. Правилно съм предположила,  че няма да видя нищо ново,  освен различни десени.
Ами тия десени са в такъв ужасен светъл цвят , че направо ми се повръща. А и няма и да ми стои добре , както съм и бяла. Аз исках нещо ярко , примерно цвят фукция. 
Тия мечета са no comment,  такива детски дрешки аз не обличам за навън. Ако ще и милиони да ми дават и да са на мода. Ще пропусна.
Нищо няма да поръчам, не ми харесва. Ще видим през ден какво ще качват , но едва ли ще харесам нещо.
Хареса ми само един топ , който е с верижка под бюста , но щеше да е хубаво да е тениска , а не топ да се вижда пъп.
Хем ще спестя пари,  хем ще купувам някои стари неща от колекциите им. То се е видяло. После ще има да се чудя какво на купувам от тях, за да мине номера да си запазя картата , а не да отпадне. Че нали имат изискване минимум 1 поръчка за година.

# 554
И аз поръчах само една тениска. Другите неща нещо не ме грабнаха. Честно казано и на мен ми се искаше нещо в цвят фуксия.

Общи условия

Активация на акаунт