Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...33

• 104 318
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Бай Ганьо, американец и китаец отишли на екскурзия в планината. Качили се на един връх и бай Ганьо извикал:
– Обичам тееее...
Ехото отговорило:
– Обичам те, обичам те, обичам те…
Американецът видял това и извикал:
– I love youuuuu...
Ехото отговорило:
– I love you, I love you, I love you…
Китаецът да не остане назад и той извикал:
– Шъ зин ху хуааа...
Ехото отговорило:
– К’во, к'во, я пак...

# 166
  • тук, на мястото си

# 167
Когато си принуден да гледаш мондиала у дома с милото:

1. Кои са наште?
2. Дай само за секунда да погледна какво дават по другия канал...
3. А, Франция ли играе? Мило, кога ще ме заведеш във Франция?
4. Тоя с флагчето играе най-слабо... топката минава до него, а той не я рита...
5. Валери Божинов играе ли? Пък Стефчето разправя, че е спала с него...
6. Тоя защо свири? Съдия ли е?
7. Тоя с костюма защо им крещи? Ядосва ги...
8. Мило, какво е засада?
9. Този ли е Кристиано Роналдо? Е, много е сладичък...
10. Испанците ли са със зелените тоалети?
11. Мило, защо не ми обръщаш внимание? Не ме ли обичаш вече...
12. Къде играят? В Русия ли? Дядо ми знаеше руски...
13. Тоя идиот докога ще свири? Да свирне веднъж и да си ходи, всички го чуха... Нали, мило?
14. Кристиано Роналдо коя зодия е?
15. Не мога да разбера, защо всички кифли ходят с футболисти? Ми не са нищо особено...
16. Защо го гледаш това първенство, като не играят наште?

# 168
  • София
Запис от 112 / Сапарева Баня :
- 112 слушаме ви?
- Улете айдук дома!!! Бръже!
- Моля?!
- Айдук, айдук се улете, дождайте!
- Успокойте се, не се разбира нищо какво казвате!
- Ама я съм спокоен, бръже дождайте додека е увреме! Обикаля и крадне!
- Как се казвате и на каква възраст сте? От къде се обаждате? ...Не разбираме проблема!
- Дидиии, Пешо на 30 от Самоков! Ти!?
- Аз съм диспечерка, няма значение възрастта ми и как се казвам! Обяснете сега спокойно какъв е проблема?
- Ке откàчим след малко! Оу, д-о-м-а   у-л-е-т-е  а-й-д-у-к  и  к-р-а-д-н-е! Я г-о  в-и-д-и-м  п-р-е-з  д-ж-а-м-о!!! С'а разбра ли?
- Ама нищо не Ви се разбира! Има ли някой с опасност за живота?
- Да бе, да, има!
- Кой? Вие ли?
- Не, Я! Айдуко! Освен да го питам как му е името, от дека е и на колко е, а?
- Не сте застрашен Вие, така ли?
- Нема, нема, заеби. Влàзам с копачо, прашчай линейка да го прибира, види ми се с Ковид!

# 169
# 170
# 171
  • тук, на мястото си

# 172
# 173
Ей, чак ти завидях, аз като нямам пари си карам на добре познатия домашен суджук от Коледа Joy

# 174
Щирлиц пристигнал на среща със свръзката си в уречения бар и си поръчал 100 грама водка.
- Водката ни свърши преди два дни- извинил се барманът.
- Е, тогава 100 грама коняк.
- Конякът свърши вчера - огорчено казал барманът.
- Е, а бира имате ли?
- Уви и тя свърши днес...
- Значи свръзката вече е тук – помисли си Щирлиц.

# 175
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 176
# 177
Американците измислили компютър, който чете най-съкровените мечти и мисли на хората и ги пресъздава образно в 3D виртуална реалност. Системата си имала всичко - електроди, 3Д-монитори, компютър, датчици, но за да заработи бил нужен катализатор - тестваният субект трябвало да изпие чаша любим алкохол, та да стимулира мозъка. Когато всичко било готово решили да тестват машината и събрали доброволци по обява. Явили се руснак, французин, американец и бай Ганьо.
Първо пробвал французина, пийнал 100 грама коняк и на мониторите се появили едни готини мацки по секси бельо. Окуражени от успеха тествали американеца. Пийнал той 100 грама уиски и се появил образ, ама неясен и замъглен. Чудили се, чудили се, пък му налели още 100 грама и тогава всичко се избистрило - появили се едни милионерски лимузини, вили, частни самолети и палета с долари. Учените вече потриват ръце заради успеха и тестват руснака. Пийнал той 100 грама водка и...нищо. Налели му още сто грама - пак нищо. Налели още сто - лека мъглица. Изпразнили цялото шише в чашата, гаврътнал я той и на мониторите се материализирала една крастваичка...
Накрая дошъл ред и на бай Ганьо. И той така - 100 грама ракия - нищо, 200 грама ракия - нищо, половин кило ракия - лека мъгла,  цяла бутилка ракия и на мониторите се появили едни купчини тухли, греди, хоросан...
Учените в шах:
- Абе, бай Ганьо, ама какви са тези работи? Да не ни се развали машината, щото ти така пиян залян да работиш ли се каниш?
- Немайте грижа, бе, работи ви компютърът, спокойно.  Аз просто мислех да запея "Градил Илия килия", ама нещо не се сещам как започваше...

# 178
  • Шотландия
Надпис пред вход на жилищна кооперация:
"Знам, че сме най-древната цивилизация на Балканите, в Европа, във Вселената. Наясно съм че динозаврите, маймуните, трансформърите и покемоните са произлезли от нас. Знам, че сме били на три морета, три планети и ставаме мъже на три ракии. Знам, че сме народ който играе в ледени води, ходи по огън, пие вода с уран и яде лютеница с наркотици. Запознат съм, че сме измислили компютъра, автоматичната скоростна кутия, тройния чушкопек, левия мигач и десния завой. Знам, че имаме песен в космоса и на Евровизия (за другия (поп)фолклор е трудно доказването защото сърбите и гърците са смляха да ни джамбазят хитовете). Знам, че след като са изобретили секса, ние първи заменяме козата с жена. Запознат съм, че сме създали кирилицата, глаголицата, шльокавицата ( zdr ko pr), телепатията и езика на делфините. Наясно съм, че разбираме от футбол, политика, варене на ракия, генно инженерство и ядрена физика. Знам за всички тия патриотични неща, колко велик народ сме и никога не съм спирал да се гордея с това, ама сънародници, айде моля Ви се, припомнете си кои сме и спрете да серете в общата маза !!!
От Домоуправителя!"

# 179
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт