Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...33

• 104 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 586
  • тук, на мястото си
Карам си колата и усещам, че ме снима видеокамера. Сетих се, че сигурно ме снима за превишена скорост, въпреки че не бях превишил скоростта. Просто за да се убедя в своето предположение, завъртях из квартала и пак преминах през същото място, с още по-ниска скорост. Но камерата отново ме щракна. Това ми се стори забавно и минах пред камерата още три пъти със скоростта на костенурка, усмихвайки се в камерата, която ме щракаше всеки път като преминавам.
След две седмици получих по пощата пет квитанции за това, че карам без колан ...

# 587
# 588
Ако искаш да откриеш отдавна изчезнали роднини, купи си къща на морето.

# 589
# 590
# 591
НАГЛАТА ЖЕНА
След работа отидохме с мъжа ми в хипермаркета. Взехме две колички, напълнихме ги с продукти и мъжът ми отиде към касите да пази ред, а аз в сладкарския отдел.
Отивам с количката при него, промъквам се напред и му казвам:
-Господине, моля Ви, пуснете ме да мина преди вас!
-Няма проблем-отговаря той-аз не бързам.
Чакащите  отзад  занервничиха:
-Не бъдете нагла! Върнете се и застанете на опашката!
-Господине, а може ли в такъв случай да си прехвърля нещата във вашата количка?-питам аз.
-Разбира се!
Чакащите отзад:
-Ама че нагла жена! Навсякъде ще се промъкне без сапун!
-Господине,-казвам-а бихте ли платили вместо мен?
Опашката е в шок, чака отговора.
-Да, да! Не се притеснявайте!-отговаря мъжът ми.
-Вие с кола ли сте?-питам-Ще ме откарате ли?
Мъжът ми вече не можеше да отговаря, задавяйки се от смях само кима с глава. Ех, как им се искаше на тия отзад жива да ме изядат!👀

От нета

# 592
# 593
-На басейна две приятелки си говорят:
– Какво става с теб? Много си отслабнала?
– Ами много страдам, моят ми изневерява.
– Ами разведи се тогава.
– Не мога! Искам да отслабна още пет килограма.

-При психиатъра:
– Докторе, какво да правя? Спя с чужди жени, а мъжете им ме бият?
– Отидете в армията. Може добре да Ви се отрази.
След няколко месеца.
– Благодаря, докторе. Много добър съвет ми дадохте!
– Вече не спите с чужди жени?
– Спя, и още как! Обаче се обличам за 45 секунди

-Домакиня се обръща към госта си:
– Да ви предложа водка, коняк, ракия?
– Няма нужда. И така изглеждате добре!

-– Какво ми разправяте, че дрехата е чиста вълна. Вижте какво пише на етикета – 100% памук.
– А, това е, за да лъжем молците.

# 594
Един служител в голяма софтуерна компания най-накрая решил да си даде малко почивка, резервирал си яхта до Карибите и се приготвил да се радва на живота, докато… яхтата потънала, а той се озовал изхвърлен на брега на остров без хора, без доставки… нищо… нищо освен банани и кокосови орехи. След около 4 месеца, както си лежал на брега пред него изникнала най-невероятната жена, която бил виждал. Не вярвайки на очите си, той попитал:
– От къде идваш? Как се озова тук?
– Идвам от другата част на острова- отвърнала тя. – Яхтата ми потъна и аз се озовах на този земя.
– Удивително! Но до там е непроходимо. Само да имахме една лодка с гребла…
– О, това ли? – казала жената. – Аз направих лодка от материали, които намерих на острова. Греблата са от евкалиптови клони, изплетох дъното от палмови клони, а кърмата и бордовете също са от евкалипт.
– Но, но… това е невъзможно – заекнал Ед. – Ти нямаш инструменти. Как го направи?
– О, това не беше проблем. На Южната част на острова има един пласт алувиална скала. Открих, че като я нагрея до определена температура в моята пещ тя се топи до ковко и пластично желязо. Използвах го за да си направя необходимите инструменти.
– Ед я гледал смразен.
– Хайде да идем у нас. Ед я последвал изумен, и за малко не паднал, когато видял кей, с каменна пътечка, която водела към едно красиво бунгало, боядисано в синьо и бяло. Когато влезли вътре тя небрежно казала:
– Не е нещо особено, но аз го наричам дом. Заповядай седни, искаш ли нещо за пиене?
– Не, не, благодаря, вече не мога да понасям кокосовото мляко…
– Става въпрос не за кокосово мляко, а за Пина Колада? Опитвайки се да прикрие нарастващото си учудване, Ед приел и те седнали на канапето да поговорят. След като споделили своите истории, жената казала:
– Мисля да си облека нещо по- удобно. Ако искаш иди да вземеш душ и да се обръснеш, нагоре по стълбите има самобръсначка. Без да попита каквото и да било, Ед влязъл в банята. Там в кабината намерил самобръсначка с дръжка от кост. Две наточени миди били хванати за въртящ механизъм.
– Майчице, тази жена е възхитителна. – унесъл се в мисли той.
– Какво ли следва? Когато слязъл при нея, тя седяла облечена само с лозови листа – разположени стратегически и ухаещи на гардении. Поканила го да седне при нея на канапето.
– Кажи ми – казала тя и се приплъзнала към него. – Бяхме тук за доста дълго време. Ти си бил самотен. Мисля си, че сега има нещо, което много би искал да направиш… нали се сещаш… – тя го погледнала право в очите. Ед не могъл да повярва на ушите си:
– Искаш да кажеш… – преглътнал въодушевено… – Искаш да кажеш, че мога да си проверя mail- a!?!

# 595
Нова религиозна секта в България - "Свидетелите на НОИ"
Ходят и питат:
- А вие вярвате ли, че ще доживеете до пенсия?

Къде да намеря жена, на която като й кажа: "Във водата!" и тя във водата, "В огъня!" и тя в огъня, "В леглото!" и тя в леглото?
- И за какво ти е такава в леглото- мокра и опърлена?

Едно време в училище нямаше час по сексология. Кот' научиш лятната ваканция, т'ва е...

# 596
  • Страната на чудесата
Руснак е блокиран в сайта "ВКонтакте", защото на въпроса "Готов ли сте да умрете за Путин?" отговорил: "А той сам не може ли?"

# 597
Нова религиозна секта в България - "Свидетелите на НОИ"
Ходят и питат:
- А вие вярвате ли, че ще доживеете до пенсия?

Къде да намеря жена, на която като й кажа: "Във водата!" и тя във водата, "В огъня!" и тя в огъня, "В леглото!" и тя в леглото?
- И за какво ти е такава в леглото- мокра и опърлена?

Едно време в училище нямаше час по сексология. Кот' научиш лятната ваканция, т'ва е...

Върхът! Първият ме разби, вторият ме довърши, а третият ми позволи да дишам вече 🤣 Нищо че са истина, смешни са 🧐

Професор мърмори по време на вечеря:
- На къде отива този свят? Когато пуснах интернет на дъщерята, мислех, че ще извлече от него поне малко полза. А тя, оказва се, че по цели дни тегли п*рно!
- Да! И при това с най-ниско качество! - добавя жена му.

# 598
  • тук, на мястото си
Пролет е. Лисицата, вълкът и мечката седят под едно дърво и споделят живота си през зимата. Лисицата и вълкът проскубани, пребити, а мечката - дебела и лъскава.
Лисицата:
- Зимувах в кокошарника. По една кокошка на седмицата хапвах, но гадните хора преброиха кокошките, разбраха, че има липси и поставиха капани - едва се измъкнах.
Вълкът:
- А аз в свинарника. По една свиня на седмицата хапвах, но хората ги преброиха, докараха кучета - едва избягах. А ти, Мецо, в бърлогата ли беше?
- Ами, не, презимувах на един строеж...
- ???
- Там е пълно с работници и никой не ги брои?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт