Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 073
  • 210
  •   4
Отговори
# 165
Да,да хич нямаш чувства, само рязко да излезе от живота ти и да спре да се занимава с теб, ще видиш какво имаш и нямаш. Трябва да съм писал в началото на темата ти за най добрата ми приятелка, можеш да видиш назад. Това не е приятелство, а заместващи отношения понеже единия или двамата се дърпате от реализиране на нормална връзка, но при наличие на привличане е въпрос на време нещата да ескалират. Или просто единият да удари спирачките и да изчезне. Големи хора сте, не върви да се самозалъгвате с глупости за приятелство, никой не си ляга с приятелите си и не ги гали по косачката, нито пък се оставя да му го правят.
Аз съм тази която спазва дистанция не пиша с седмици след което той ми натяква че аз съм тази която изчезва.. Защото предпочитам да стоя настрана не знам какво цели и какво не с тези действия но виждам че не е ок всичко

# 166
  • София
Аз съм тази която спазва дистанция не пиша с седмици след което той ми натяква че аз съм тази която изчезва.. Защото предпочитам да стоя настрана не знам какво цели и какво не с тези действия но виждам че не е ок всичко
Ти ако беше тази нито щеше да спиш с него, нито да си пишете ако мислиш, че си пада по теб. Пак да кажа, имам доказани във времето приятелства с мъже, защото и не съм се сприятелявала с мъже, които си падат по мен и не могат да имат любовни и пълноценни отношения с гаджета и съпруги, защото постоянно общуват с мен.

# 167
Да,да хич нямаш чувства, само рязко да излезе от живота ти и да спре да се занимава с теб, ще видиш какво имаш и нямаш. Трябва да съм писал в началото на темата ти за най добрата ми приятелка, можеш да видиш назад. Това не е приятелство, а заместващи отношения понеже единия или двамата се дърпате от реализиране на нормална връзка, но при наличие на привличане е въпрос на време нещата да ескалират. Или просто единият да удари спирачките и да изчезне. Големи хора сте, не върви да се самозалъгвате с глупости за приятелство, никой не си ляга с приятелите си и не ги гали по косачката, нито пък се оставя да му го правят.

Що не го питаш и да си изясниш какво иска - влюбен ли е в тебе, иска ли да се съберете? Какво има да се чудиш толкова.

# 168
Да бе, той още се чуди да я мине ли, да не я ли мине, пък вие -да се съберат.
И авторката се чуди ли, чуди, защо тоз Ален Делон, който има възможност, докато не  е нощна смяна охранител, или вкъщи, при жена си и бебето, има възможност да мине всички млади и хубави жени в радиус поне десетина километра, желае да си общува с нея, платонично..

# 169
Демек – той може да се чука с всяка, но си обслужва с нея фетиша по галенето на косичка. Много гнусен субект.

# 170
Да бе, той още се чуди да я мине ли, да не я ли мине, пък вие -да се съберат.
И авторката се чуди ли чуди, защо тоз Ален Делон, който има възможност, док

Еми тя явно е влюбена в него и си мечтае да се съберат, или поне иска да го чуе в прав текст, че му е голямата любов, или нещо подобно.

# 171
Демек – той може да се чука с всяка, но си обслужва с нея фетиша по галенето на косичка. Много гнусен субект.
Да бе, те всички млади и хубави жени сигурно си умират за тоз красавец..
Само като го видят, и му скачат на врата.
Той, ако беше влюбен в нея , или поне му харесваше, да я е минал до сега. Идвал си е в България и са се виждали преди той да се обвърже.
А може наистина авторката да му е съвсем антисексуална и да я възприема като мъж приятел...

# 172
А може да я възприема за мъж приятел, когото да гали по косичката...

# 173
Може, става все по-гнусно. Двама мъже приятели, които се галят по косичките.
Извън патоса, явно авторката е закачена за вниманието на този субект и затова поддава. Освен липсата на самоуважение, хайде да оставим да се мисли и за другата жена в картинката.

# 174
Щом сте само приятели... Никакво галене и докосване, спане в едно легло с две завивки. Плюс излизане само в нормалните часове, с обща компания или с жена му. И се дръж приятелски, не като любовница.

# 175
Абе човекът би я боднал, а тя не би му отказала, само че той се страхува да не му се лепне с двете чaвета и се въздържа... А тя точно това иска...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:03 от Прекрасная Василиса

# 176
Според мен тя иска да прави секс с него, обаче иска някакво признание от негова страна. Затова върти и суче и пита нас "Има ли нещо повече".

# 177
Е, то ако имаше нещо повече, той да се беше прежалил още преди жената и детето.
Нищо де, още има шанс, сега, докато оная отвратителната, току що родила, няма техническа възможност, авторката да го погали  приятеля по главичката...съвсем приятелски, докато делят голямо легло и отделни завивки. А децата на авторката са при някоя баба..

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:13 от Прекрасная Василиса

# 178
Някои и децата не ги бъркат.
Разказвала съм и друг път за една бамбина дето изпращаше на едно бившо недоразумение голи снимки от детската стая, а за фон – спящото ѝ детенце. Та дъна има безкрайни.

# 179
Някои и децата не ги бъркат.
Разказвала съм и друг път за една бамбина дето изпращаше на едно бившо недоразумение голи снимки от детската стая, а за фон – спящото ѝ детенце. Та дъна има безкрайни.
никога не съм пращала снимки дори на мъжа си нито голи нито с сексуален мотив.

Общи условия

Активация на акаунт