Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 167
  • 212
  •   6
Отговори
# 150
Темата си я пуснала преди 3 години.
И жена му продължава да е ок, ти с галенето по главичката също.
Нещо издишаш.
нашето с него е друго познаваме се от 15 но от 6 години сме много близки.. Докато тя е с него от една година и не се разбират като цяло. Което мен не ме интересува аз не се меся. Дадох му съвет да се опита да се справи с ситуацията и да са заедно все пак има бебе

# 151
Хич нямаш абсолютно никакво сексуално желание, ама се чудиш що те гали по главичката... Ми погали и ти неговата.

# 152
Нещо издишаш.
нашето с него е друго познаваме се от 15 но от 6 години сме много близки.. Докато тя е с него от една година и не се разбират като цяло. Което мен не ме интересува аз не се меся. Дадох му съвет да се опита да се справи с ситуацията и да са заедно все пак има бебе

Аууу, браво на теб. Такава добра приятелка и съветничка.
Да ти ръкопляскаме освен?

# 153
Хич нямаш абсолютно никакво сексуално желание, ама се чудиш що те гали по главичката... Ми погали и ти неговата.
Ами да колкото и да е странно нямам сексуални желания с него  просто неговите действия ме притесниха въпреки че не сме го коментирали след това само ми каза видя че няма нищо да стане.. Но като цяло аз  мисля да спрем да се виждаме и да се от дръпна това че той не казва какво му е в главата е негов проблем...

# 154
  • София
Няма бе, никакво желание няма към него. Просто ѝ влязъл бил в ума, пък в сърцето, пък не спирала да го мисли, пък се чудела той какво-защо, и всичкото само от едните приятелски чувства. Даже се чуди как да го отреже, понеже то си е и сложно, нали, да кажеш две изречения и да се изнесеш от там, гдето нямаш работа.

# 155
Няма бе, никакво желание няма към него. Просто ѝ влязъл бил в ума, пък в сърцето, пък не спирала да го мисли, пък се чудела той какво-защо, и всичкото само от едните приятелски чувства. Даже се чуди как да го отреже, понеже то си е и сложно, нали, да кажеш две изречения и да се изнесеш от там, гдето нямаш работа.
когато  писах първия пост съм била очевидно объркана след толкова години в момента съм си разяснила че нямам такива чувства към него а само приятелски.

# 156
Ами да колкото и да е странно нямам сексуални желания с него  просто неговите действия ме притесниха въпреки че не сме го коментирали след това само ми каза видя че няма нищо да стане.. Но като цяло аз  мисля да спрем да се виждаме и да се от дръпна това че той не казва какво му е в главата е негов проблем...

Да, изглеждаш като наистина притеснена и загрижена приятелка.

# 157
Винаги съм се чудела на жени, които се подлагат доброволно на мъже, които са във връзка. Той може да ти казва много неща – не се разбират, не спят заедно, еди какво си. Обикновено не  етака  –на жена си и пред нея се мазни, зад гърба ѝ лае. Така си осигурява и твоето състрадание, и побарван ена друга жена, и неговата да му пепруди около него, да позапази вкъщи прислугването и семейството.
Отдавам поведението на жени като теб на изключително ниската им самооценка. Първо – от достойнство човешко най-малко не се буташ в интимна комуникация с мъж, който има вече интимен партньор. Така сама се поставяш в орбитата на някой, който не те уважава и компенсира собствените си липси или комплекси. Второ – какво ти носи общуването с този – приятни разговори ли? А ако имаш приятел, той какво би казал за вашата платонична, но специална комуникация с погалването. Защото това е всичко друго, но не и асексуално.

# 158
В коя глава не казва какво му е?

# 159
  • София
Е как, всеки женен мазник не спи с жена си, тя му е гнусна, заедно са само заради децата и за да не остане на улицата. Ей така както го отвращава, утре ще е бременна с второ (заченато с погнуса и насила) и платоничната приятелка пак ще ходи на огледи по чужди къщи и ще разбрава разбиране и утеха. Горките деца, нейните и чуждите, само това ще кажа. Те разбират, и то от малки.

# 160
  • Обран бостан ;)
Ние дори не сме коментирали всичко което е станало... Жена му знае за мен не е тайна просто не знае че се виждаме най вероятно... Общи взето с него си споделяме неща който не може да кажем на всеки и просто когато сме двамата нищо не съществува.. Въпросът е че той може в това свободно време да легне с други жени защото е хубав мъж и има внимание от такива но той предпочита да го прекарва с мен въпреки че знае между нас не може да стане нищо и не би посмял да направи нещо...

С другите ще си легне, но с теб само се вижда. Trollface

Е няма лошо де, като му се гледа, да гледа. Wink

# 161
Да,да хич нямаш чувства, само рязко да излезе от живота ти и да спре да се занимава с теб, ще видиш какво имаш и нямаш. Трябва да съм писал в началото на темата ти за най добрата ми приятелка, можеш да видиш назад. Това не е приятелство, а заместващи отношения понеже единия или двамата се дърпате от реализиране на нормална връзка, но при наличие на привличане е въпрос на време нещата да ескалират. Или просто единият да удари спирачките и да изчезне. Големи хора сте, не върви да се самозалъгвате с глупости за приятелство, никой не си ляга с приятелите си и не ги гали по косачката, нито пък се оставя да му го правят.

# 162
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Да,да хич нямаш чувства, само рязко да излезе от живота ти и да спре да се занимава с теб, ще видиш какво имаш и нямаш. Трябва да съм писал в началото на темата ти за най добрата ми приятелка, можеш да видиш назад. Това не е приятелство, а заместващи отношения понеже единия или двамата се дърпате от реализиране на нормална връзка, но при наличие на привличане е въпрос на време нещата да ескалират. Или просто единият да удари спирачките и да изчезне. Големи хора сте, не върви да се самозалъгвате с глупости за приятелство,
никой не си ляга с приятелите си и не ги гали по косачката, нито пък се оставя да му го правят.

Аз го правя. Wink Не е зле да ти кажа.

Ама защо трябва да галя и косачката ?
Няма да и кося ливадата, я. Wink

# 163
  • София
Нещо издишаш.
Като е друго, защо правиш секс с него? Аз имам много, наистина много близки приятели мъже и не от 6, а от 35 и повече години и никога не съм правила секс с тях, защото наистина нямам сексуално привличане. По същия начин не правим секс и с други близки хора. И ако имат проблеми с половинките си не им ги задълбочавам, а ако общувам и дружа и с половинките им, и те с моите. Това е приятелство. Твоето е да си падаш по него и да чакаш своя шанс, с което си виновна основно към себе си. А той, че е противен с поведението си няма спор и такъв човек може да се стори красив само на мазохист без достойнство, та силно се съмнявам, че всяка или всяка втора ще си легне с него часове след като жена му е родила. На мнозинството ще им се доповръща само от идеята за това.

# 164
Виж сега авторке, тоя мъж не те иска за негова жена. Ако не ми вярваш, питай го. Другото не те интересува, какво искал, с кого го искал. Мъж, който води друга жена в къщи, докато неговата е в родилното с бебето им, не те интересува какво иска. Каквото и да е, не е в твой интерес, а само те държи на кукичката и се държиш и ти като боклук покрай него, който е такъв без капка съмнение.

Ти си майка, която отговаря за две деца и нямаш време да се влюбваш в такива мъже, да им ходиш по къщите и да им лежиш в леглата. Ако ще имаш връзка с мъж, той трябва да е надежден, стабилен и да не се чудиш 11 години какво иска.

Общи условия

Активация на акаунт