Отговори
# 345
Кое е по подходящо да избера за образуване на лихвата (плаваща), олп+надбавка или слп+надбавка? Благодаря на отзовалите се.

# 346
  • София
Кои банки отпускат допълнително средства, към жилищния кредит, за ремонт?

# 347
Имам намерение да купя жилищен имот по БДС. Разполагам и с друг жилищен имот, на който предполагам, че оценката ще бъде малко по-висока, поради местоположението и  степента му на завършеност до ключ. Сега се чудя, като тегля кредит за купуването на новия имот, върху кой да наложа ипотеката - върху този новия, който купувам или върху тоя, който имам. Как мислите ?

# 348
Не съм съвсем сигурна, че помня добре, но на мен ми казаха, че процентът, който отпускат, ако се ипотекира друг имот, е по-нисък. Не намирам смисъл в това и бях изненадана. За Алианц става дума, може на други места да е различно.

# 349
  • София
Здравейте, някой вадил ли е скица за апартамент от Кадастъра онлайн? За втори път се опитвам и нямам правилната опция за услуга.

# 350
  • Сф
Здравейте, някой вадил ли е скица за апартамент от Кадастъра онлайн? За втори път се опитвам и нямам правилната опция за услуга.

Да, декември вадех, малко годене по мъките, но успях

# 351
  • София

Да, декември вадех, малко годене по мъките, но успях

Онлайн ли успяхте? Аз не мога, като избера апартамента и не ми дава после услуга 360 - вадене на скица....Изобщо хубава работа, но българска....

# 352
  • Сф
Да, изцяло онлайн подадох и ми я пратиха по имейл, електронно подписана.

# 353
Да, изцяло онлайн подадох и ми я пратиха по имейл, електронно подписана.
и аз ще се радвам да науча как става от влизането в сайта до последната стъпка, и каква регистрация трябва да има заявителя

# 354
Оф, ужас. Строежи, войни, нямам и застраховка живот и се чудя да сключвам ли, да не сключвам ли - тя не е изискване, ами по-скоро защото имам малко дете.
Аз не я исках, ама като мина известно време от кредита се замислих. От детето ти пари никой няма да търси, но от майка баща брат сестра...

# 355
Има ли някой със застраховка живот и кой застраховател бихте препоръчали?

# 356
Има ли някой със застраховка живот и кой застраховател бихте препоръчали?
Аз има застраховка сключена при вземането на кредита от ДСК. Не беше задължително да я имам, но предпочитам да дам малко повече пари, но не дай си Боже нещо да ми се случи, да не заробвам близките си със заем. (Споделеното от съфорумка, за починалия ѝ брат също ме подтикна да искам застраховка. Никой не иска да му се случват такива неща, но животът е непредвидим.)

# 357
Здравейте, интересува ме как става проверката на доходите вече. Подадох документи за предварително одобрение и ми казаха, че няма нужда от контакт на работодател, те щели да ме проверят в НОИ.При вас така ли беше?

# 358
# 359
  • София
Щом така са казали, значи няма нужда. Всичко се вижда в регистрите, но например ДСК ми искаха удостоверение за дохода на тяхна бланка за три месеца назад.

Общи условия

Активация на акаунт