Тренировки в домашни условия - 115

• 45 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
НеПо, знам я аз тази пътека. Качваш се горе с изваяни глутеус и прасци Grinning(аутокоректна пише "глутен" Grin
Аз приключих като за загрявка 21DF, че след година пауза ми трябваше нещо не особено озорващо. Чудя се дали 21DF RT си струва и дали е по-различна или да минавам на 21DFE RT....някой с мнение?

# 136
  • Някъде по Дунава
Днес ден 31 с Хедър-гърди и рамене https://youtu.be/EMHNHw3hUQ8

# 137
Арсен, и аз така! Когато почна да свалям и леко да се харесвам, пак почвам да ям като невиждала. Много ме е яд на себе си. Преди и около нова година посвалих, сега пак съм в изходна позиция.
За днес отчитам за последно тренировка 1 от Боди шред.
Сега съм решила да пробвам с повече въглехидрати - 50% от общите калории за деня...долу горе между 150-200 грама. До сега като съм била на режим все гледах да са най-много 100-120 грама и си мисля, че може и там да ми е била грешката. Може би самия ми организъм не работи добре с малко въглехидрати.  Протеина го зададох между 80 и 100 грама и останалото ще е за мазнините. Това е в лек дефицит 15-20 процента. Ще изпробвам и ще пиша. То човек докато си нацели храненето минават години, поне при мен е така.

Вчера STS рамене бицепси трицепси
Днес ще е дупе с Каролин  https://www.youtube.com/watch?v=rtoEW_7klSw

# 138
Мили момичета, благодаря за подкрепата Kissing Heart

Днес беше ред на ден 31 от Ендгейм - солидна кръгова тренировка за крака с 40 сек. работа и 20 сек. почивка. Чувствах се не съвсем във форма и се наложи няколко пъти да правя пауза за по-дълги почивки, за да си взема въздух. Но пък добре се натоварих, краката ми треперят, а главата се проясни.
Прекрасна седмица, дами, бъдете здрави Blush

# 139
Привет ! Вчера късно наваксах с тренировката  в 8часа -бедър и гръб и днес едва изкарах краката 🙄  преди това започнах денят с 20 мин йога и хептен си прецаках показателите
Хора решила съм да задълбая в йогата с чисто терапеврични цели ,някой купувал ли е програма на Бохото да каже има ли смисъл или да си карам на безплатните ...

# 140
Хора решила съм да задълбая в йогата с чисто терапеврични цели ,някой купувал ли е програма на Бохото да каже има ли смисъл или да си карам на безплатните ...

Каква терапия имаш предвид НФБ - физическа или по-скоро духовна, психическа?
Аз правя йога сравнително редовно, но се интересувам само от физическата и страна. Затова и приказките ми идват малко вповече...
Малката ми дъщеря има абонамент за едно приложение - Stretchit и ми даде паролата си да го пробвам. Много ми харесва - различни видове стречинг по продължителност, част на тялото, ниво на трудност. Има и разни предизвикателства също. Много ми допада и ще го ползвам със сигурност.

# 141
Ветрена само физическа -имам досадни проблеми с гърбът и вече ми е задължително...,междувременно видях цената на боховците -89 долара-е няма как да станем,да ги дам тези пари...

# 142
Здравейте,за днес отчитам тренировка с дъмбели:

2x8 кг:
Chest Press - 3x15
Chest Fly - 3x12
Shoulder Press - 3x10
Bicep Curl - 3x8
Bent-Over Row - 3x12
1x12 кг
Tricep Extension - 3x10
2x12 кг
Squat - 3x10
Lunge - 3x6 (на всяка страна)
Calf Raise - 3x15
Side Bend - 3x15 (на всяка страна)

# 143
  • София
Момичета, правя вече трето завъртане на 80DO ,моля дайте линк с нещо различно ,че Калабрезето явно не не може да ми помогне да се отърва от едни 5 кг

# 144
Не е проблемът в Калабрезето...

# 145
  • Там където
Привет! Между груповите успях да приключа 3-та седмица на барето. Взе все повече да ми харесва програмата, защото лека-полека се вкарват всяка седмица нови упражнения и движения. Аз си мислех, че ще е еднообразно Simple Smile

Airamber, разгледай и храненето. Дори и да се храниш "здравословно" и "нискокалорично" може би трябва да се пипне и протеин и макросите като цяло.

Изпитала съм го на собствената си глава Simple Smile

Може да погледнеш силовите програми с повече тежести от Облака:
https://vk.com/topic-38903136_35286423

Разгледай например Lift4, 4 weeks of the prep, 6 weeks of the work, MBF, MBFA....

Болните да оздравяват и да се оправят бързо. Лека и успешна седмица!

# 146
  • София
Момичета, аз не пиша, но ви следя с удоволствие. След изкаран ковид септември нямах сили почти до края на октомври да тренирам. Сега съм на последната седмица на 80ДО, че тя ми е лесна като за начало.
Моля обаче да ми препоръчате часовник, че моя май ще ме предава. Спряла съм се на 2 марки Полар и Гармин. Ако може и да е до към 500-600лв /или ставам нагла/ 😊😊😊

# 147
Vetrena, искрени съболезнования и от мен!

Орхидея, кога успя значи да я завъртиш 21 ДФ?! РТ е същата, само дето се бърбори малко повече и има лека градация между трите седмици, тоест не са еднакви, а някои упражнения са направени по-лесни в началото. С твоята упоритост и инат според мен почвай направо 21 ДФЕ РТ.

Аз отчитам само едни ски уикенд. Поне открихме сезона. Другото е плюскане.

А, и честит Валентинчо, момичета. Правих пица с форма на сърце като тинейджърка. 😛

# 148
  • Някъде по Дунава
Днес Хедър се забави с пускането на ден 32- крака и аз направих ден 30 цяло тяло плюс кардио, но основно имаше упражнения за крака https://youtu.be/etb-BElKah8. Ден 32 вече е наличен, ако някой се интересува.

# 149
Здравейте, момичета! От скоро почнах да ви чета, благодаря за всичко , което споделяте! Тренирах най-редовно по 4 пъти в седмицата в залата около 5 години, бях направила съвършено тяло… и забременях Simple Smile детето скоро ще стане на 3 г., а аз не съм тренирала изобщо през това време. Иска ми се да започна да тренирам активно в домашни условия. Възможно ли е да се постигнат резултати като след фитнес? С коя програма бихте препоръчали да започна? Не искам да свалям или качвам. Искам пак да се оформят мускулите и да се стегна Simple Smile Имам култура на храненето, но не се лишавам от нищо. Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт