Тренировки в домашни условия - 115

• 45 800
  • 756
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Тази седмица не съм тренирала, но днес се разходихме с приятелско семейство над час. Времето беше супер. Утре ще направя нещо с Памела и от другата седмица си продължавам с тренировките й по график.

На 9 юли съм шаферка и искам да съм в топ форма, а и не само заради това.

# 121
хм, според мен храненето има повече тежест

# 122
Ветрена, моите съболезнования..

МарТ, аз съм 5 месеца след второ раждане. По принцип тренирам по програма на Fitness Blender, но когато има корем избирам нещо за диастаза точно на Ейми. Аз бях писала, че не съм убедена дали имам, но Ейми ми допада и затова се насочих към нея. Честно казано тъй като и през бременността тренирах с нея, не съм търсила друг треньор.

# 123
Oтчитам три последователно тренировъчни дни плюс хранене, което вече се доближава до правилното. Претеглих се миналата седмица, днес кантарът показа -0.5кг. Знам, че е вода, но все пак ми даде повод за усмивка. За днес съм планирала ден 6 на Burn и по-късно ден 7 разтягане.
Другият ми повод за усмивка е, че малкият ми син, който е на 16г също се запали покрай мен и отскоро ходи с трима от приятелите си на фитнес, преди това тренираше вкъщи. Опитва се да се храни по-здравословно и да избягва джънк, дори и когато не съм наоколо да мрънкам.
*Vetrena, съболезнования.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 12:21 от G&B

# 124
Привет!
Завършвам седмицата със 68.3км в 5 тичания и само 1 силова за горна част. От второто не съм доволна, но не мисля, че съм готова за двойни тренировки още. Поне направих обема на километража, и се възстановявам добре засега. Нататък ще видя.
Сутринта тичах последните 11км за седмицата, и довечера ще направя или йога, или силова, според това както се чувствам.
С теглото няма помръдване, но съм в цикъл, и ще се премеря след седмица.
Утре започва отброяване на седмиците до маратона, и ще се постарая да имам достатъчно силови. Диващините с храната приключиха. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ветрена, моите съболезнования.

# 125
  • Бургас/Пз
Днес последната тренировка от шестата седмица с Каролин. Спря ми тока тая жена https://youtu.be/E1I3SNPKfRY
Безпощадна е. Тия бърпита сигурно никога няма да ги направя в нейното темпо 🤣🤣🤣.

# 126
Навремето като правех бърпита, всичко точно, по правилата, със скоци, вадеха ми душата, но супер ефикасни откъм кардио-отслабващ ефект.
После скоците ми бяха противопоказни, правех "вървящи" бърпита. Като се напрегнеш да ги правиш бързо и интензивно са също толкова ефикасни.
Та не се плашете от бърпита, скокове и размазващо кардио. Адаптирайте.

# 127
Ветрена, моите най-искрени съболезнования! Hug

Моите искрени интенции да правя силова тренировка вчера бяха пометени от нуждата на дребните да се озоват на пързалка, а на щерката и в МОЛ, че и с приятелки, та тренирах основно "таксиметров шофьор по съвместителство ДиДжей"

Отчет:
88 каране на кънки + 22 мин гребане по нощите

PS Ани, онази възрастна жена с личната треньорка на пързалката продължава да я засичам - освен всичкo носи и огромна шина на десния си крак, нещо като съпорт на коляното мисля че е!

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 14:21 от Agent Provocateur

# 128
Записвам се и аз при вас.
От седмица спазвам режим и се опитвам да правя упражнения. Мотивацията за движение ми е на 0, много ми е трудно да започна. Но правя. Гледам клипчета за бегинъри в ютюб и действам.

# 129
Здравейте момичета, не пиша често но пък ви следя редовно.
По препоръки тук започнах тренировките на Каролайн и се оказа че ми паснаха перфектно и най вече виждам ръцете ми как започват да се оформят
Промяната достатъчно ме мотивира и съм по стриктна от всякога.

# 130
  • Някъде по Дунава
След 2 дни без тренировки днес направих ден 29 на Хедър - корем https://youtu.be/GoiZK4AsizM

# 131
  • Бургас/Пз
Агент, аз лично искрено се възхищавам на такива хора като бабето. Не само заради възрастта, а и за желанието да са мобилни и подвижни, въпреки всичко Simple Smile

Наоми, супер си. Резултатите са най-добрата мотивация Simple Smile

# 132
Аз най-сетне се разписвам в новата темата с една тренировка с пудовка за цяло тяло. Поне е преди десета страница.
Тренировката е приятна и сигурно ще е правя пак с някои промени за по-ефикасно натоварване. Надявам се да не остане само тя за февруари. Интересното е, че след паузата техниката ми се е подобрила:thinking: и вече няма нужда да използвам ленти на китките (освен за добавяне на тежест евентуално).
https://youtu.be/dBKKNg0Lygo

# 133
Здравейте,скоро не съм се отчитала,защото правех все една и съща програма - Guided Training Series на MrandMrsMuscle.Вчера я завърших и определено ми хареса.Усещам,че вече мога да използвам по-големи килограми за горната част от преди.След време бих я повторила,само че този път ще спазвам препоръките по две упражнения по два пъти на седмица с някаква добавка,защото на моменти ми омръзваше и ми идваше в повече.
Иначе за днес отчитам - Resistance Band Full Body Workout и Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio.

# 134
  • 1st floor
Ветрена, съболезнования!

За днес отчитам за първи път тренировка 3 от Бодишред. Трудна, наложи се да модифицирам на някои места. Съответно и часовникът отчете по-малко израходени калории. Ще се постарая повече следващия път.

Вчера ходихме до хижа Плевен. Гъз път да види общо взето. До хижата се качихме с влачене, че бяхме с двама бавни, иначе пътеката е  право нагоре. Добро кардио щеше да е. Laughing Добре, че оставихме колата на ВЕЦ-а, та да навъртим още някой и друг километър, който да компенсира 6- часовото седене в колата.

Общи условия

Активация на акаунт