Тренировки в домашни условия - 115

• 44 835
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Вчера ден 28 с Хедър https://youtu.be/j0UX8gDj6ag Днес реших да почивам . ММ е болен и аз се чудя дали се разболявам, защото ме болят мускулите или имам мускулна треска.

# 106
Всички болни да оздравяват бързо Hug.
Вчера правих STS Shock Cardio HIIT 40-20.
Днес ще е Plyo legs - 32-рата тренировка...вижда му се края вече Simple Smile ...
С храната съм отличник една седмица, да видим по нататък...обикновено се "издънвам" с режима след втората седмица, когато започне същинското горене.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 10:31 от арсен

# 107
  • 1st floor
Арсен, и аз така! Когато почна да свалям и леко да се харесвам, пак почвам да ям като невиждала. Много ме е яд на себе си. Преди и около нова година посвалих, сега пак съм в изходна позиция.
За днес отчитам за последно тренировка 1 от Боди шред.

# 108
Здравейте! За вчера отчитам Пилатес с Трейси Малет, в Сряда - Епик beginner ден 3 за core.
Следователно днес съм със зверска мускулна треска по цялото тяло и ще почивам или най-много да повървя на пътечката.

Да се оплача, че корема ми го чувствам като онези малките меки топки за Пилатес и даже ми е трудно да правя някои йога пози или упражнения с него Sad.

# 109
Супер шантава комбинация направих днес.
30-Minute At-Home Strength Training Workout | BODYPUMP | LES MILLS X REEBOK NANO SERIES - https://www.youtube.com/watch?v=kPl66RocFDo + 25мин денс кардио 😜

В момента съм ядосана на всички. Дребната (на 8г.) се преобърна с люлеещия стол, защото не се спря да се върти на него и да се лигави. Аз се изплаших да не си е притиснала ръката или поне пръст, а баща и директно се развика. Значи това мъжете деца не могат да гледат, пфу!

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:14 от ~Биб~

# 110
  • Бургас
Балетната от днес не беше лоша, но едва ли ще я повторя /поне не скоро/. Утре съм на зумба, в неделя вероятно ще почивам и от понеделник mbf.
Приятно почивни дни момичета, бъдете здрави.

# 111
  • В страната на мечтите
Биб , напълно съм съгласна! Добре ли е детенцето?

Днес корем по програмата на Хедър. Може би първата тренировка, която не ми допадна и не усетих никакво натоварване. Пуста липса на време, иначе ми се искаше да направя нещо по-свястно. Вместо това ме хванаха да чета стихчета за Вълшебната гора... Joy

# 112
Олеле Биб, не са само мъжете и аз съм същата. Мъжо е нежен и внимателен, аз летя перматентно на метла.
Бясна съм на Тонала. Отложиха доставката с две седмици. Вече всички се оправдават с тоя Ковид, да му се незнае и на Ковида!
Отчитам почти цяла седмица мързел и нетърпение да си го получа. И 45 мин. интезивно плуване от кумова срама, че не успях няколко дена нищо да свърша.

Непо и аз в кюпа на пазя приличие с храната за малко и после отива коня у ряката. Една седмица се събирахме с приятели и 5те кила си ги сложих на ц*ц*те обратно (сигурно и другаде, ама там най ми бодат очите).

# 113
  • Стара Загора
Снощи бях психически смазана от работата и не можах да се наканя да тренирам. Може би и защото бях прегледала следващата тренировка от Уникална-с бая подскоци. Та легнах и си полежах. Отдавна не ми се е случвало. По-късно ми дойде в главата, че можеше да направя нещо съвсем леко-пилатес, йога или стречинг ама беше късно вече.

# 114
Подарих сниккърси на ню баланс на майката за крачкоправене и отчитам 10 000 крачки вчера ,има една велоалея успоредно на реката до нас и настилката е супер конф.за ходене,направо  мечта ❤️
След малко отивам да разходя кучо на баира и после тренировка hamstrings ,back&flglutes -много интересно комбо -за първи път от началото на програмата.

# 115
  • 1st floor
Отчитам Боди Шред тренировка 2 за последно. Дано другата седмица новите теринорвки да не са много извартени. Утре по план е планина, но колата ни е на сервиз и ако не е готова днес, ще се разминем. Ще си правя кардио у нас.

# 116
  • Бургас/Пз
Малко ми се разместиха тренировките тази седмица и днес ми беше 4-тата - цяло тяло - много ми хареса, страхотна беше.  https://youtu.be/xpZ8eg6SBPQ
Добавих и 20 минути корем.

# 117
Тренировките на Карълайн за тяло тяло наистина са много добри, а конкретно тази и на мен много ми е харесала, щом я имам запазена...
Днес правих HIIT, имах една пропусната тренировка от Ендгейм, която бях оставила за наваксване при наличие на време.  Оказа се, че имам време. Пътуването до Венеция пропадна - Ковид отне близък човек и вместо на карнавал утре сме на погребение...
За пореден път осъзнавам какъв невероятен отдушник е спортът, поне за мен.

# 118
  • Бургас/Пз
О, Ветрена, много съжалявам, съболезнования. И за мен спортът е отдушник. Толкова се радвам, че се научих да тренирам вкъщи, че не е истина. А само до преди две години, никой не можеше да ме убеди, че освен във фитнеса, другаде могат да се постигнат добри резултати.
Благодаря и на всички в темата, голяма мотивация сте Simple Smile

# 119
Ветрена, искрени съболезнования!
Днес тичах навън 40 минути. След вчерашната тренировка за крака имам лека мт и се усещах една тромава...

Общи условия

Активация на акаунт