Тренировки в домашни условия - 115

• 45 811
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Lubena, може да видиш тренировките на Памела Райф. Много хора тренират с нея и са доволни. Аз я харесвам, защото много добре успява да натовари конкретната зона, за която е направена тренировката. Има и безплатно приложение, което да си изтеглиш, като вътре има няколко плана на трениране спрямо нуждите на конкретния човек. Мога да го пратя, ако искаш. Иначе се казва Pam.

# 151
Lubena, може да видиш тренировките на Памела Райф. Много хора тренират с нея и са доволни. Аз я харесвам, защото много добре успява да натовари конкретната зона, за която е направена тренировката. Има и безплатно приложение, което да си изтеглиш, като вътре има няколко плана на трениране спрямо нуждите на конкретния човек. Мога да го пратя, ако искаш. Иначе се казва Pam.
Прати ми го! Благодаря! 🌷
Редактирам се, сега погледнах тренировките и, много ми допаднаха, благодаря за препоръката!

# 152
D_ana, аз бях почнала програмата, преди да пиша, че се връщам в редиците, затова я икарах вече. 😁
Благодаря ти за споделеното мнение, точно нещо такова ми трябваше. Минавам на Extreme RT директно тогава.
След това ми се иска друг треньор и пак ще ви досаждам за препоръки.

# 153
Почивка съм днес, но вали ужасно и музата ми явно се е удавила някъде 😂. Ще тренирам малко по-късно, но ви пускам два колажа на Кортни Блек, която следя в IG. Лондонска девойка, страдала от хранително разстройство и съпътстващи ментални проблеми, свързани с външния й вид, която започва да тренира буквално насила, посъветвана от близки. От Март 2020 се занимава изцяло с тренировки в “домашни” условия. Единственото, което не й харесвам е фокусът върху 👀 в доста от видеата. Твърде на показ са ми.

# 154
  • Варна
Прати ми го! Благодаря! 🌷
Редактирам се, сега погледнах тренировките и, много ми допаднаха, благодаря за препоръката!

Моля!

https://pam-app.de/app/more/workoutplan

Не знам дали става така, но и в Гугъл сигурно ще ти излезе като напишеш. Има няколко плана на тренировки. Аз съм си избрала 30 минути цяло тяло.

# 155
  • Бургас
Здравейте момичета. Бях решила в неделя да почивам, но  все пак започнах mbf - първа треничровка, че в срядя имам ангажимент и е възможно да пропусна. Вчера правих втора, сега започвам Upper body burn. Ранп е да се каже, ама май не е съвсем моето нещо. Не ме натоварва и с тия къргови повторения ми доскучава. ........... И нямам такова деконструирано въже, а вие? имате ли?

# 156
  • Там където
Яна - аз си скачах без въже Simple Smile Или с обикновено въже. Може според мен и друго кардио да се прави, вместо подскоци; На мен пък ми харесваха и МБФ и МБФА... Но не ми се повтаря приграмата.

# 157
  • Бургас/Пз
Днес ден 31 от Епик 3. Глутеус и задно бедро. Хубава тренировка, обаче ужасно скучна, много мразя да повтарям едно и също упражнение по милион пъти https://youtu.be/gbCJq7NBK-g
Добавих и 15 минути корем Simple Smile

Покрай мен име ужасно много болни. Надявам се да оцелея, че тъкмо мипсе върна желанието да тренирам Simple Smile

# 158
Oooo в ютуб вече има такъв контент, че преспокойно може да си правиш цялостни тренировки удома за цяло тяло! Simple Smile

# 159
  • Варна
Отчитам се с тези две тренировки. Вчерашните ще правя в неделя, когато по график трябва да е почивен ден.

# 160
Здравейте! Аз пак да повдигна въпросът -  Има ли дами, които са се справили с диастаза и са видяли резултат от тренировки , насочени към прибирането на мускулите ? Пробвам към момента с тренировки на Ейми/ намерих я в ютюб/ и на някои инфлуенсърки . Ако някоя от вас има опит и може да сподели

Здравей, препоръчвам тази тренировка https://www.youtube.com/watch?v=ltoueUICjB8 Напълно подходяща е за диастаза.

Моята диастаза е голяма, с тези упражнения постигнах значителен напредък, вече го няма бременният ми корем, но диастазата още не се е затворила. Сега спрях сладкото, надявам се, че това също ще даде резултат.

Ще прегледам и тези тренировки, които са пуснали момичетата на първа страница, но с диастаза много трябва да се внимава какви упражнения се правят. Коремни преси и подобни директни натоварвания на корема не са препоръчителни.

Изключтително благодаря за събраната информация, момичета!

# 161
През почивните дни отчитам активна почивка т.е. по 10 изминати км на ден, това общо заедно с чистене на къщата, разходки и работа в градината.
Понеделник - почивка.
Вторник - Total Body STRENGTH Workout // Dumbbells Only с Хедър, 40мин.

Ветрена, живи и здрави бъдете! Светлина за душата на човека, който сте изгубили Heart

Добре е дребната, само синина на единия пръст на ръката. Късмет, че нямаше пукнато и счупено! Hands Pray
Голямата пък ни ядосва, защото е пубер на 11 години. Преговаря и се прави на важна, никаква тактичност не и е присъща.
Иначе пък вчера за Св.Валентин ни бяха направили изненада - филийки с формата на сърце, намазани със сладко от ягоди, парченца шоколад и т.н. Трябваше да се мете след тяхната инициатива, но бяха трогателни! Heart

# 162
  • 1st floor

Сега съм решила да пробвам с повече въглехидрати - 50% от общите калории за деня...долу горе между 150-200 грама. До сега като съм била на режим все гледах да са най-много 100-120 грама и си мисля, че може и там да ми е била грешката. Може би самия ми организъм не работи добре с малко въглехидрати.  Протеина го зададох между 80 и 100 грама и останалото ще е за мазнините. Това е в лек дефицит 15-20 процента. Ще изпробвам и ще пиша. То човек докато си нацели храненето минават години, поне при мен е така.

Това за въглехидратите точно тези дни си го мислех и аз. На мен са ми малко, което не ми е проблем. Но мазнините са ми много и мисля да пробвам да ги намаля драстично. Преди време тук някой беше пуснал линк към статия на българска треньорка (пусто и нея не помня коя беше) - само съм запомнила как съветваше тези с лесното качване на мускули  и мазнини, да правят тренировки с много повторения, по-малки тежести и да намалят силно мазнините в храненето. Мисля, че съм точно този тип - краката ми станаха от тия планини мноого мускулести и хич не ги харесвам, особено замазани с мазно отгоре. Гърбът ми също се е разширил. Вчера изнамерих един сутиен,  който не бях слагала отдавна. Винаги, абсолютно винаги всичко съм закопчавала на най-стегнатата позиция. Вчера ме стягаше и на най-опуснатата...За съжаление не е от бюста, там нещата стават трагични откъм плътност. Нещо се стопиха. Преди това ми беше индикатор, че съм отслабнала много, но сега не съм. Rolling Eyes
Иначе продължавам с Бодишред. Цяла нощ едва мърдах в леглото от МТ от първата ми четвърта тренировка от програмата. Сега мисля да метна вместо кардио една табата, че ми писна едно и също.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 07:20 от НеПоКоРнА

# 163
Вчера трицепс.Днес почивка.По независими от мен обстоятелства намалих тренировките за около две седмици на 3-макс 4 на седмица и усещам абсолютен положителен ефект-дълбокият ми сън се вдигна от час и половина на 3 часа ,енергията ми се повиши ,апетитът ми се понижи като гладът за сладко напълно се изпари..последното не е изненада за мен ,но на първите две се радвам от сърце....сега това може да е някакво съвпадение и натрупване от започната хормонална терапия ,прием на адаптоген и т.н. но определено и категорично намалям тренировките до макс 4 на седмица по 30мин ,ако примерно вкарам преход уикенда -едната силова отпада.Less is more ,наистина !
Не мога да не се похваля ! 🤘❤️❤️

# 164
  • Бургас
Яна - аз си скачах без въже Simple Smile Или с обикновено въже. Може според мен и друго кардио да се прави, вместо подскоци; На мен пък ми харесваха и МБФ и МБФА...
Вчера правих тренировка 3 от седмица 1 за горна част. Тази ми хареса повече, а аз принципно обичам да тренирам повече долна. Продължителността на сериите обаче явно ми твърде кратка и не успявам да натоваря мускула. Тренирам с 6-тици за да успея, те пък на мен са ми тежки за това темпо и явно прецеквам техниката, че като резултат ме заболява кръста. Мускулна треска нямам никаква, което за мен е индикатор, че май нищо градивно не се случва. Иначе вместо въже въртя едни 1,5 гири, което особено на високите колене ми бави темпото, но пък поне се успокоявам, че моделира ръцете. Ще изкарам първата програма, предполагам, че тя ще градира и тренировките ще започнат да ми харесват повече.

Много ми харесва това което виждам в ani_d, но пък тренировките на Епик ми идват по-дълги от колкото ми се ще.

НеПоКоРнА, помня като правих Бодишред /не я изкарах цялата, не помня защо/, Наско ми направи забележка, че съм много шумна /пъшкам, викам/, явно доста ми е дотежала и на мен.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 12:39 от . Яна .

Общи условия

Активация на акаунт