Майчинството счетоводно - 92

• 39 160
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте. Възможно ли е днес да преведат парите в картите, или това ще стане утре? Благодаря и хубав ден
Във вторник и четвъртък са преводите. Утре ще има.

# 481
  • София
Утре
При мен има нещо странно

Повече раб дни същите пари!
Защо?

# 482
  • В полите на Пирин планина
Защото получаваш обезщетение равно на МРЗ, която до март е 650 лева.

# 483
  • София
А автоматично ли ще стане 710 лв?

# 484
  • В полите на Пирин планина
А автоматично ли ще стане 710 лв?

за м.04. - да.

# 485
Здравейте, свършиха ми болничните дни след раждане. Предполагам работодателя ми е подал необходимата декларация за отпуск за отглеждане на бебе до 410 ден. Как мога да проверя дали са подадени? И на коя дата превеждат паричките?

# 486
  • София-Младост
Здравейте, свършиха ми болничните дни след раждане. Предполагам работодателя ми е подал необходимата декларация за отпуск за отглеждане на бебе до 410 ден. Как мога да проверя дали са подадени? И на коя дата превеждат паричките?
Вие кога я подадохте тази декларация за остатъка до 410 дни на работодателя?
Проверката е на същото място, където сте проверявали болничните.

# 487
Аз я подадох миналия месец по спомен беше преди 10то число. Благодаря ви за помощта.

# 488
  • София-Младост
Аз я подадох миналия месец по спомен беше преди 10то число. Благодаря ви за помощта.
Значи неговия краен срок е 10.04., даже 11-ти, тъй като десети е в неделя.
Може вече да е я е подал, разбира се, може и да не е все още.
Проверка с ПИК в сайта на НОИ, на същото място, където сте проверявали и болничните.
Първото плащане едо 10 работни дни от подаването и в НОИ.

# 489
Благодаря ви.

# 490
Здравейте, каква би могла да е причината болничен от края на януари да не е все  още изплатен? Работодателят твърди, че всичко е подадено от тяхна страна. По принцип местоработата ми е в София, а фирмата е регистрирана в Стара Загора. Има ли възможност това да е причината? Нещо да трябва да се подаде там на място?

# 491
A  в справката за болничните излиза ли , че е подаден от работодателя?

# 492
Здравейте момичета. Не знам дали темата ми е за тук но Искам да попитам за мнение.
 Терминът ми е 16.05, и днес ми издадоха 45 дневния болничен, но със задна дата от 01.04. До 15.05.
 ❗Обаче аз бях в болничен от 01.03 до 03.04.
Въпреки това 45 дневния болничен е от 01.04, тоест три дни(1 2 и 3 април) от стария болничен се застъпват с първите три дни от издадения 45 дневен.
 Надявам се да съм обяснила правилно. Въпроса ми е дали ще ми приемат болничния или ще ми го върнат? От болницата казаха, че най вероятно ще го приемат,но ще отрежат тези 3 дена които се застъпват и няма да ми ги изплатят.

# 493
A  в справката за болничните излиза ли , че е подаден от работодателя?
А как се казва тази справка, че нещо не я откривам?

# 494

А как се казва тази справка, че нещо не я откривам?
Там , където се проверяват болничните дали са изплатени : https://apps2.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/

Общи условия

Активация на акаунт