МАРТ очаквам с нетърпение, за да видя своето творение!

• 12 355
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Зайо, всичко уговорих по телефона. Само дано да има часове за ехографа  thumbsup , за училището все си мисля, че ще се намери едно местенце Simple Smile
Росито, знаеш ли какво се сетих за новогодишната ви почивка в БГ, може да провериш цените на пакетите за чужденци, за по-скъпите хотели те много често излизат по-изгодни, отколкото ако си направиш резервацията в БГ, ако карате ски, (по-точно мъжът ти, ти май няма да можеш Wink ) е добре да са с включена карта за лифтовете в пакета. Провери на www.ski-bg.com; www.bulgariaski.com, можеш да провериш TUI или друга туристическа организация, ако се сещаш за такава. Успех!

# 196
Здравейте,мили мартенски мами Simple SmileРадвам се че и аз съм една от вас preggo .Терминът ми е 09.03.2007г.

# 197
Ann-G, Честит Рожден ден!
Зайо, мисля че можеш да платиш за ВИП стая само ако си избрала лекар/т.е 500 лв. в касата на болницата/, но пък моята колежка беше много доволна.
От Младост маршрутки 4,6 и 29 ходят до Тина Киркова.

# 198
Честит Рожден Ден на Ann-G newsm59 Много здраве,любов и едно щастливо бебче Simple Smile

# 199
Здравейте,мили мартенски мами Simple SmileРадвам се че и аз съм една от вас preggo .Терминът ми е 09.03.2007г.

Добре дошла:) Hug

# 200
Само да кажа, че и мен ме нападна едно гърло...скоро давах съвети, а сега трябва аз да си ги прилагам:)  Rolling Eyes

Честит рожден ден на Анн-Г и от мен!

# 201
АМА И ВИЕ СТЕ СУПЕР ОБРАЗИ Simple Smile

ПЪРВО, ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКАТА! ЗЕЛЕНИ УЛИЦИ ПРЕД ВСИЧКИТЕ ТИ ПЛАНОВЕ, АНИ!
Raadinela още утре ще отида до Торакс и ще пиша какво съм научила.
deni_k you are my hero, girl Simple Smile Успех на изпитите и гледай да препишеш от някой готин колега  Mr. Green
Драга колежке Таня, т'ва с дивана и сапунките го пробвах принудително след изписването от болницата. За месец научих десетина нови рецепти от репертоара на майка ми, развих десетки хипохондрични идеи за себе си и бебето и узнах за съществуването на канал Романтика  Laughing После хванах пак пътя към кантората...
Муцунке, разсмя ме с глас, мъжко майче  Joy Ще питам и аз колко му е пишката на моето бебе на следващата консултация!

Бъдете здрави! Приятни сънища!

# 202
Ех,ама добре ми стана като прочетох за малкото мъжле на Муцунка.Сладурчо голяма пишуна изкарал,бре...мушмурок.
С малко закъснение ЧЕСТИТО на рожденичката. happy bdТвоите желания,са мои пожелания.Подаръчето ще го гушкаш март. baby

Добре дошла на Mam4e_85,определено при нас ще ти е много забавно.

Аз утре съм на ЖК и съм притеснена както винаги.Но се опитвам да мисля позитивно и да не си вкарвам разни филми.Стискайте палци всичко да е ОК.
А за шефовете-я,не им се връзвайте на простотийте.Аз като почна да се нервирам се сещам че бебко усеща всичко и няма защо да го натоворвам с негативните ми емоции.Да ви кажа помага. Simple Smile

# 203
Драга колежке Таня, т'ва с дивана и сапунките го пробвах принудително след изписването от болницата. За месец научих десетина нови рецепти от репертоара на майка ми, развих десетки хипохондрични идеи за себе си и бебето и узнах за съществуването на канал Романтика  Laughing

И аз, и аз и аз

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 22:00 от zlp

# 204
Така се получи и при мен / хич и не ми се оставяше вкъщи/ и втора седмица хем върша разни бюрократични неща, хем ме эатресе шубето за едно или друго.  Rolling Eyes
Даже днес отидох до поликлиниката на ехо при случайна докторка и ми подариха шише на Avent  и разни брошурки Laughing Така хем спокойна ще чакам следващата консултация  хем и  бебока получи подарък Peace

# 205
Напълних темичката, sorry!

# 206
Ann-G, Честит рожден ден и от мен!  nbirthday Желая ти здраве, щастие и весело изкарване. А през Март най-хубавата принцеска Simple Smile
bimba 1,70 не съм баш минъонче, особено с това шкембе  Wink
Mama Mishi Живея във Варна. Тук идвам 2-3 пъти годишно за малко. Сега се позадържах. Но във фирмата си се водя на 8 часов работен ден. Не е оформено като командировка. Все едно съм там...
gertrudka Много мерси за идеите. Ще проверя ей сега. Ските обаче май ще ги пропусна  Laughing
Mam4e 85 Добре дошла при нас  Hug
morgause Бързо оздравяване!!!
Муцунке Айде сега пък на пишки ще се мерим  Laughing На мен никой не ми каза то4ен размер  Joy

# 207
Здравейте мартенки,
Аз отдавна не съм писала, защото тук ме пращаха на какви ли не изследвания, на кардиолог за повишения пулс и нямах много насроение. Но междувременно на ултразвука тук ми казаха, че чакаме момиченце, не е 100% СИГУРНО, НО ВЕРОЯТНО. Simple Smile
Така че засега ще чакаме момиченце.
За теста за г. диабет- днес ми пуснаха - пих едно сладка, газирана течност за 5 мин,след 1 час ми взеха кръв. Надявам се всичко да е наред. Прави се 24-28 седмица и тук май го правят задължително.
Поздрави на всички Wink

# 208
Момичета, пускам един линк: http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/242.html Може да намерите полезни неща за киселините тук, аз прочетох няколко неща, които не знаех. И страницата е хубава- има информация по доста въпроси.

# 209
ГЕРИ, току що се записах за 1.12 на лекция - 11ч 121к. ми казаха. Обаче ехо чак на 4ти, така че незнам дали ще ходя. Но на лекцията ще гледам да дойда ако не се обърка нещо, така че може да се разберем на лични да се видим там  Hug
ZLP, мерси за маршрутките, 6 ми е идеална. А за ВИПа ще проуча, като не става, здраве.

Общи условия

Активация на акаунт