МАРТ очаквам с нетърпение, за да видя своето творение!

• 12 413
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета.
хайде и аз да си кажа  мението по обсъжданите теми Simple Smile.
 На мен времето изобщо не ми минава бързо, защото чакам да излезна в болнични, а те тук ми предлагат да оставам даже до края. Не че ме товарят в офиса, де. Сега откакто съм бременна по - скоро секретарствам в кантората, отколкото да върша някоя смислена юридическа работа, ама ми е добре дошло Simple Smile. Уморявам се бързо, защото не спя през нощта. Нашето бебе обича да си рита вечер между 3 и 6 сутринта. Много ми е мило, но като ми звънне часовника и направо ми се изправя косата, защото тъкмо съм заспала за малко. Обаче като дойде Коледа мисля да си оставам вкъщи и да си чистя, готвя, да обикалям магазините и да гледам сапунки, полегнала на дивана.  Heart Eyes Ех, мечти, а има още месец и половина, не всъщност месец Laughing.

Zayo, моята приятелка ходи на тези консултации в Тина Киркова и разгледа болницата. Само веднъж са, с предварително записване, безплатни са. Развеждат те из болницата и ти обясняват основни неща за раждането, а после можеш и на ехограф да идеш, но доста отрано трябва да си запазиш час. И дъщеря ти наистина е много сладка на новата снимка Simple Smile.
 Що се отнася до дрехите за бременни аз нося поли, дълги. Изглеждам горе-долу нормално. Ама днес мъжът ми ме майтапи, че с новата си розова блуза и шкембенцето съм приличала на  малко прасенце, уж заради цвета:lol:.
 Искам да пожелая на всички да не се дразним с работата си, защото все пак му се вижда края, нали Simple Smile.
 Приятен ден.

# 181
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Понякога и аз се ядосвам на моите шефове, но бързо ми минава.
А мен по-скоро ме притеснява факта, че си падам малко работохоличка и че ще изживея шок като спра работа- аз мисля от 1 -ви февруари да съм болничен. живот и здраве като се роди бебето- поне нещо ще има за правене, ама 40 дена преди да родя - сигурно ще си умра от скука и безделие. Ще трябва да заформя някакъв часпром  Laughing

# 182
Здравейте и от мен Simple Smile
е за мен времето до 16г.с. ми се стори като 16години (докато стабилизираме нещата) а сега съм много по-спокойна и само чакам коледа а след празниците почти неостава  Grinning Важното е че започнахме обратното броене какво са някакви 3-4месеца

хубав ден на всички  Hug

# 183
Таня Генова, постингите ти винаги са толкова оптимистични Simple Smile
Аз съм се разбрала с моите работодатели да работя до края на ноември, а пък понеже си вземам отпуска един-два дни от седмицата, реално ми остават 5 работни дни  Laughing без днес. Иначе в офиса се държат с мен много толерантно, не мога да се оплача. Е, шефа ми (той е японец) се опита да се нпарави на ударен, че бил разбрал, че ще напускам от 1.12, а не че ще излизам в болничен  ooooh!  #2gunfire Е, след като му казах, че се е объркал, въпросът не е повдиган отново, надявам се да му е излязла тази муха от главата. Simple Smile
Зайо, аз ще ходя на "курса" в Св. София, защото ще раждам там, но според мен "курс" е малко пресилена дума за това, което представлява това мероприятие Simple Smile Онзиден и аз забелязах, че Деничка е с нова снимка Simple Smile Още по-сладка отпреди  Peace

# 184
Ann-G, честит рожден ден!   bouquet

Пожелавам ти много здраве и сладко здраве  бебенце през март!

# 185
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ann-G, Честит Рожден Ден и от мен Hug! Бъди здрава, винаги усмихната, позитивна и щастлива.  bouquet

Момичета, аз нямам търпение да ви се похваля. Бях на преглед вчера. Като загърбим това, че ми изписа куп хапове и ме вкара в групата на анемичните, доктора много ме разсмя. Първото, което видя, като легнах за ехографа беше 11мм. пишка (как я измери толкова не знам). Звънях на сума ти народ до вечерта  да хваля момчето ми Crazy. Голям смях, голяма пишка Crazy... Иначе бебока е 445грама, дълъг е 24см. и си отговаря до последния ден на седмиците и дните Peace. Каза, че е перфектното бебе (предполагам, за да ми стане на мен хубаво). Странното беше, че докато ме гледаше на ехото, бебето не спря да ме подритва, а той каза, че не е правило кой знае какви гимнастики - предполагам това значи, че вече усещам дори по-леките му движения Thinking.
Иначе ми изписа магнерич за контракциите, още някакво за хемоглобина и ме "задължи" да започвам усилена консумация на сурови ядки, заради ниския белтък (сега съм се заредила пред компа с една купа, ама хич не са ми вкусни сурови).

Искам да ви питам, ако някой е запознат - какви са горе- долу цените за секцио?!

Целувки на всички ви! Времето ми определено лети много бързо с вас Hug!

# 186
ЧРД Ани,мноого здраве,по-малко притеснения и най-безболезненото раждане!!
Роси това за детската номерация го казах образнои ти се зарадвах щото мен миньончетата винаги са ми харесвали,аз като съм голяма Grinning
Муцунка,да ти е честит юнака,бре какво мъжко достойнство е заформил  bouquet

# 187
Абе знам си аз, че трябва да си записвам, защото иначе забравям  newsm78
Честит Рожден ден на Ann-G! С пожелания за много хубваи емоции и едно здраво сладко бебенце напролет Simple Smile

Муцунке, постингът ти много ме развесели  Joy

# 188
Гертрудка, я кажи кога ще ходиш как се записа? Може ли по телефон? Кога ще има курс?
Аз искам да ида само за да разгледам обстановката.
Едва ли ще си правя ехограф.
Ти там с уговорка ли мислиш да си?

# 189
Зайо, аз също ще ходя на "училището" в Тина Киркова на 24.11. Записах си час преди около месец по телефона. Попитаха ме кога ми е термина и ми казаха кога да отида. Не знам дали курса е в определени дни, или зависи от броя на желаещите. Казаха ми също, че е безплатно - включва и 3D видеозон. На видеозон съм на 27.11. Могат да присъстват и татковците на лекцията/обиколката на болницата.
Ето линка на "училището": http://www.1agb.com/school.php

Ann-G, Честит Рожден ден!  ura

Момичета, пазете се от нервните  #Cussing out си шефове и колеги да не си направите беля с бременността - има още 3-4 месеца до раждането на бебетата Ви - не по-рано! Не си потискайте гнева, но и не се нервирайте. Знам, че е трудно, но бебоците са най-важни!

# 190
Зайо, аз се записах за 01.12., за да са ми в един ден курса и ехографа. Може по тел - 9202029, вътр. 238. Ще се радвам, ако успееш да се запишеш за тогава Simple Smile Тъкмо ще се видим Wink А пък ехографа наистина е безплатен (както и самото "училище"), тъй че нищо не ти пречи да се възползваш, особено ако успееш да ги съчетаеш в един и същи ден. Ако си на ехограф в петък, ще те гледа д-р Савова. По мое мнение тя е малко "драматична", в смисъл обича да преиграва и да театралничи малко (също така съм чувала, че ако я хванеш в кофти настроение не много "готина"), но иначе мисля, че е внимателна и че е добър доктор. Самото училище е всеки петък, мисля че от 11 часа. Поне на мен ми казаха, че в толкова ще започне лекцията.

А за раждането - да, с уговорка ще раждам. Засега мисля и да си платя за двоен ВИП, ако не ни стегне шапката нещо до март месец Simple Smile

# 191
  • София
Ани, ЧРД - много щастие и лябов и едно прекрасно здраво бебе през март   bouquet!!!!

Росито - по въпроса за твоя болничен - ако правилно съм разбрала ти се водиш на работа в България, а живееш в щатите, командирована ли се водиш в щатите, как точно сте го оформили?

По въпроса за работата - гледам, че някой от вас скоро ще излизат в болничен - аз (ако всичко е наред разбира се) ще работя до 10 март, така че имам още много време да се трудя  newsm78.

# 192
Благодаря Гери.
Аз днес ги изпуснах, утре задължително ще звънна. Ако по телефона си уговарям ехографа и успея за 1 и същ ден - да. Ама иначе 2 пъти да прекосявам София   Crossing Arms Ти как си уговори ехото?
Дано се запиша за 1ви да се видим. Аз не познавам никой лекар оттам и изобщо незнам както и предния път до последно какво да правя  Rolling Eyes Sad С тези уговорки. Предпочитам да си платя за ВИП, ама не и за лекар. Ще видим.

# 193
Хелоу!!!  Чак сега успявам да се включа, защото моят любим Italian Boss реши, че точно днес трябва да ми стопи лагерите... Да не пропусна и аз да се оплача от него и да кажа, че той е абсолютен asshole... Преди известно време заяви най-демонстративно, че щял да си прави екип само от мъже, защото те не забременявали и не позволявали личните им проблеми да се отразяват на работата (само да поясня, че колежката ми наскоро се раздели с годеника си и се чувстваше много кофти милата...). Та такъв как да не го  fight

Благодаря много за хубавите пожелания!!! Търсих тортички из нета та да ви почерпя, ама или аз нещо не съм в час, или на самите снимки нещо им има, та не мога да ги пейстна... И все пак, ей тук намерих нещичко за хапване...  smile3510 и по малко за  Wine Glass

Хайде аз да бягам, че имам много работа... Гуш на всички  Hug

# 194
  • Пловдив Белащица
Ann-G

Пожелавам ти леко добременяване, леко и безболезнено реждане и едно прекрасно, съвършено, здраво бебче да радва много мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт