Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 789
  • 853
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви, да, вчера и аз си взех този път хубаво авокадо от лидъл, не онова от мрежичката. С доста дебела кожа. Не знам, предните седмици пък нямах късмет, нещо сезонно ли има при авокадото. И на мен иначе най-много ми харесва онова с тънката кожа. Simple Smile

# 196
Брошура на Микс Маркт (извинявам се, че има драскано, баба ми си е отбелязвала Grinning )
Скрит текст:
Скрит текст:

А този същия кашкавал го взех от Берёзка преди седмица за 5.99, намален с 50% от 11.59 лв (400 грама). А вижте тук каква е цената? Тоест за пореден път се доказва колко измислени са задрасканите цени когато се прави промоция

# 197
Всяко включване Ви е за тях. Започва да става подозрително.

# 198
Хаха, просто живея на наблизо. Заклевам се, нямам нищо общо, нито работя за тях, нито пък мой приятел/роднина работи за тях. Ако не искате, спирам веднага, нямам проблем. Aisha щом ми е съсед, да пише тя. Аз харесвам нещата от Березка и се радвам, че ще има още магазини с източноевропейски стоки Wink

# 199
Киселото мляко с карамелен сироп изглежда интересно.
Ще отида във вторник на откриването.

# 200
Пише, че киселото мляко е "оцветено с карамелен сироп"...

# 201
  • София
Да пиша, но с две малки внучета време няма и  е зор.
Иначе от 2 дни има разнесени брошури по блоковете.
Бабите пред блока се организират да ходят на дегустация.
Набелязах котлетите от пангасиус, ако ми разпишат гр. отпуска и се добера до магазина.
Да, знам за отглеждането на рибата и т.н.. Но си я харесваме и хапваме в къщи.
От техен магазин в Герм. съм ги купувала - нищо общо нямат с пангасиуса от бг. вериги и рибарски магазини.

# 202
Брошура на Микс Маркт (извинявам се, че има драскано, баба ми си е отбелязвала Grinning )

Скрит текст:
Скрит текст:

А този същия кашкавал го взех от Берёзка преди седмица за 5.99, намален с 50% от 11.59 лв (400 грама). А вижте тук каква е цената? Тоест за пореден път се доказва колко измислени са задрасканите цени когато се прави промоция

[/spoiler]
Много благодаря за брошурата...
...и за "бонуса" от баба ти Simple Smile
 Спестила ни е време от разглеждането, като е подбрала и за нас SmileSmileSmile

Не знам дали сте го обсъждали, но за който го интересува, магазинът отваря сутрин в 10:00 часа. Май не го пише в брошурата или аз поне не го видях, та да ви спестя разкарване.
Днес минах по-рано и така разбрах Frowning1

# 203
Хаха, баба ми е ходила във вторник, даже е дегустирала нещо си.. И е купила 2-3 неща. Каза, че цените били много високи Grinning

# 204
Интересни неща има, но за ежедневен пазар ми е малко скъпо.

# 205
Фалшив (?) Бейлис в Била, който е намален в момента.
Разреден, с някакъв примесен аромат.
Има ли други потребители с подобно впечатление?

# 206
Малката бутилка с обикновена трапезна вода в Т-маркет е станала 49 ст. Лимони преди няколко дни изобщо нямаше, ябълките бяха с лош вид...Успях само оцет Веда да купя, но се наложи аз да си вадя сгъваемата ножичка, за да разрежа опаковъчния найлон (с ръце не успях) и да мога да взема 1 бутилка. Все пак, не e хипермаркет, за да зареждат само със стекове...Отделно при фризрерите нахвърляни етикети с цени, не се разбираше кой за коя стока е. И обичайните неточности и липси при другите етикети...😄 Но пък голяма част от магазините им се намират на места, където нямам близка алтернатива...

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 21:43 от dolce miele

# 207
При нас лимони имаше в деня когато бяха обявени да са в промоция. Взех и то не рано сутринта, а към 14 ч.

# 208
Изобщо не съм разбрала, че има промоция...На 18-ти към 19 ч бях в магазина и нямаше нито етикет с цена за лимоните, нито празно място...

# 209
Т-Маркет редовно оставят промо етикети на стоки, които вече не са в промоция. На касата все вдигат рамене и нищо не знаят, но пък нито изглеждат учудени, нито се втурват да оправят грешката и да подменят етикета.

След толкова много такива случки съм убедена, че не е от недоглеждане, просто печелят от хората, които не гледат докато се маркира или не си проверяват бележките.

На промо етикетите долу вляво, с миниатюрни цифрички пише докога е промоцията и явно това им е оправданието, но самите етикети не ги махат много след посочената дата. Най-често се случва с плодовете и зеленчуците, така че внимавайте.

Общи условия

Активация на акаунт