Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 794
  • 853
  •   1
Отговори
# 210
Ех, да беше само с плодовете и зеленчуците...Според мен, по-често се случва с другите стоки...🙂

# 211
Касиерите едва ли редят по щандовете, това е политика на магазина.

# 212
Здравейте. Може ли мнения за това масло? Никога не съм взимала, а е горе-долу на добра цена. Гледам, че имат и златните на Дойче маркенбутер 2 на цената на 1, но последно като взимах не беше много добро, миришеше на гадно.
https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X311996/0032/0021/1%D0%BA%D0%B … %D1%84-Metro-Chef

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 11:53 от Frozenn

# 213
Това масло на метро ми харесва. Но аз не ползвам страшно много. Имам една опаковка от още когато беше на 16 лв за килограм. Не мирише натрапчиво на крава

# 214
Благодаря. Обаче май се насочвам към френското, че е по-малки разфасовки и директно ще го замразя така. Ще помоля ако някой е взимал да каже дали си струва - не искаш да ми мирише на гадно като някои от уж немските и тип Саяна, и дали не е тип Президент, което е хубаво, ама не се купува
https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X207057/0032/0021/200%D0%B3%D1 … %B6-Grand-Fermage

# 215
Frozenn,
Какво ще рече, "Президент е хубаво, ама не се купува"?
Аз лично купувам само Президент, ако е на промоция - чудесно, замразявам, ако е повече и много го харесвам.

# 216
Имам предвид цената, идва ми скъпо.

# 217
Някой има ли идея колко приблизително струва най-голямата туба течен сапун в Метро.. от скоро си давам сметка, че използваме страшно много сапун и търся по-бюджетен вариант.

# 218
Някой има ли идея колко приблизително струва най-голямата туба течен сапун в Метро.. от скоро си давам сметка, че използваме страшно много сапун и търся по-бюджетен вариант.
И сама можеш да провериш https://shop.metro.bg/shop/ Избери и магазина, че съм виждал понякога да има разлика в цената на някои артикули.

# 219
В работата ползваме течен сапун Аро, честно казано не съм доволна, според мен е много рядък и не се пени достатъчно. Мисълта ми е да пробваш дали ще ти допадне преди да се запасиш.

# 220
Това френско масло не ми се вижда много по-евтино от Президент. Когато улуча във Фантастико Президент на промоция взимам 3-4 пакетчета, прибирам във фризера и имам за дълго време, до следваща промоция.

# 221
Благодаря ви! Реално и цената не ми е особено изгодна.

# 222

Взех един път от Метро една голяма туба течен сапун  Аро, тяхната марка. Много е рядък и изобщо не мие добре. Пълно разочарование!

# 223
Днес сефтосах въпросното Mix Markt. Ама вярно си е цифроманийка. Макар че някои неща са по-евтини от Берëзка. Пълно е с полски стоки (бях им свикнал от един Хран Комерс, дето беше близо до мястото където живеех). Има много турски стоки с германски надписи.
Скрит текст:
Грузински и арменски работи
Скрит текст:

Това арменското е 6.79
Руски дреболийки
Скрит текст:
Украински сокчета
Скрит текст:
Полски сладки
Скрит текст:
Няколко неща в кошницата и сметка от 70 лв, хаха. Добро начало Grinning
A жената на касата не можа да се оправи поне 10 Мин.с мен, да маркира банани с промоционална цена и викаше колежка да й помага. После не можа да ми маркира едни конфети и бонбони с промоционална с цена. И за всяко нещо ме пита “на това колко му беше цената?” Е аз да не съм длъжен да помня всички етикети наведнъж? Следя монитора, докато си прибирам стоките и тя прави грешка след грешка. Банани 2.59, а те са с промоция за 1.79. Аjвар някакъв ми го цъка и пише на монитора “препарат”. Питам “какъв препарат?” И тя отговаря “ами така са го въвели, не се притеснявайте”. Доста неопитни хора. Пазя касовата бележка, имам отстъпка от 5 лв накрая. Откъде дойдоха тия 5 лв пак не разбрах. Но ако пазарувате оттам, внимавайте много на касата

P.S. @Aisha, @Bradley Cooper, какви са ви впечатленията? Засега си е аматьорщина малко, дано се пооправят в обслужването.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 19:25 от diziler

# 224
А, не съм в квартала аз вече и скоро няма да стигна до там Grinning
мернах снимка на вода Cristaline, интеересно на каква ли цена е , във Франция е 20 цента голямата бутилка

Общи условия

Активация на акаунт