Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 176
  • 853
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Филтри за пречистване на вода Аквафор къде има на промоция?
Днес в Била, на бул България-София видях кана Аквафор с три филтъра за 24лв. Не погледнах цената на филтрите. В сайта aquaphor.bg има оферта за филтри, но за по-голямо количество.

# 556
Филтри за пречистване на вода Аквафор къде има на промоция?
Днес в Била, на бул България-София видях кана Аквафор с три филтъра за 24лв. Не погледнах цената на филтрите. В сайта aquaphor.bg има оферта за филтри, но за по-голямо количество.

В билла кана (аквафор)+ 3 филтъра - 24лв

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 06:52 от MTV

# 557
Водата от такава кана има ли мек вкус? Подобно на изворна/трапезна/минерална вода?

# 558
Да, особено в началото.

# 559
Здравейте! Днес (към обяд) отидох в нашия Т-маркет с намерението да си закупя от обявения на промоция (страница 10 от новата брошура) сок Queens 2 л. Там не беше намалена цената и на стелажа, и на касата. С касиерката разгледахме много добре брошурата и отдолу пишеше, че намалението не важи за стоки, участващи в други промоции, но нито тя, нито аз видяхме продукта да е намален по друга промоция. Може би просто не мога да схвана брошурата, но случайно някой да е по-запознат или поне да разбира и ако може да ми обясни каква им е схемата. Simple Smile
Много Ви благодаря!

# 560
Маркирахте ли картата “благодаря”? Намалението излиза с карта.

# 561
Маркирахте ли картата “благодаря”? Намалението излиза с карта.

Благодаря Ви за отговора. Маркирахме я с касиерката, но не я отчете, за нещастие, а и етикети за намаление с карта не бяха сложили. Редовен клиент съм там и с всички касиери се познаваме, лошото е, че и те не знаеха какво става. Laughing

# 562
Сушките в Берьозка били украински, моля ви се. ☹ Но късно видях. Сега остава и кефирът да е такъв.

# 563
Възможно ли е от сокът Куинс да са свършили промоционалните количества?
В края на юни пазарувахме от Т-маркет на морето- в събота купих сок Куинс 2 л за 2,99 лв вместо за 3,99 лв. На другия ден отива друг човек от домакинството- нямало вече етикет за намалението и не взел сок...Куинс бяха намалени за събота и неделя с картата. В понеделник сокът от 2 л отново на промоция- ама този път с 20% и нещо като 3,19 лв излизаше цената (и имаше етикет за тази цена). Не помня тя дали беше само с картата. Та и на мен ми беше чудно защо в неделя е бил на редовна цена...
Соул, защо не си правиш домашен кефир с каквото мляко искаш? Аз отскоро си правя и си го пия с голям кеф.🙂

# 564
Предполагам, че на Соул не и' допада къде се намира Чернобил...и разни други подобни съображения. Не видях да е писала, че заради войната не иска нищо украинско.🙂
Т-маркет направо избиха рибата с редовната цена на това масло!🤣

# 565
Колкото до цената на маслото, абсолютно винаги задрасканите цени са нереални, измислени.
Имам някакви спомени за часто от закон- в която се казва, че стоката е трябвало да е на "нереалната" цена поне 30 дена преди да я намалят. Та кои газят закона и кои държат 30 дена на нереално високи цени стоки гледайте вие по магазините. От преди няколко години съм на ясно, че изтърваха цените и това ще рефлектира върху тях. Аз съм един и с мен и без мен "шекерената няма да спре". Страшното е когато 90% от купувачите затворят кесията. Като гледам това вече стана.

# 566
  • Sofia
Каква е тази закваска която се продава?
Кефир не се ли прави само с кефирена гъба,която се подарява обикновено 🤔

Навсякъде ли в Т-маркет има несменени етикети,заблуждаващи с ниски цени?
В кварталния най-редовен номер им е.И по никакъв начин не може да ги убеди човек, че лъжат..от месец поне седи етикет за мин.вода Девин от 5л.на цена 2,19лв..на касата е 2,69..,едни книжни пликчета уж за 1,29..на каса 1,99....също стоки без никакъв етикет има винаги..

# 567
Т маркет понякога имат проможии само за конкретни дни. Например банани на промоция само в четвъртък. Вие разгадажте случая, но и аз да споделя. Помня пе имаше от понеделник до петък всеки ден разлипна промоция на един или няколко продукта, но само в определения ден. Вече нямам Т маркет при мен и за няколко месеца може и да се е променило нещо. 🤔

# 568
Да, а Т-Маркет имат и навика да не сменят етикетите на другия ден до обяд. В петък сутрин си стоят етикетите с промоциите от четвъртък и мн. хора купуват, а после са изненадани на касата. Подобни практики има и в Билла Sad

# 569

Общи условия

Активация на акаунт