Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 837
  • 853
  •   1
Отговори
# 705
До коя институция мога да пиша жалба срещу Била за повреден уж кантар на касата? Всички продукти са изтеглени почти двойно. Който се усети, правят сторно, другите пият една студена вода
Сигурно ли е, че кантарът е грешен? Защото в подобна ситуация премериха тиквата наново и същият кантар отчете вярно. Simple Smile Касиерката не знаеше как се е получило. Според мен просто е била по-внимателна при повторното мерене. Разликата в килограмите беше около 2 пъти.

Имам над 10 сторно бележки. Всички продукти бяха грешно претеглени, после ръчно въвежда сторното връща пари и оттам си взема обратно при новото теглене ,на което също въобще не вярвам. Те сами си признаха ,че кантарът им забивал и имало проблем, но това не им пречи касата да работи през цялото време и кой знае колко клиенти са излъгали

# 706
Вчера взимам от "ваучери" на приложението, торбички за лед и хартия за печене - нито едно от двете не отчиташе кода на касата; и при ръчно въвеждане даваше, че няма такъв ваучер (или нещо от сорта) та и при мен сторнираха. Нищо не им е като хората! Rage

# 707
Вчера за първи път от 10 години в кварталното Фантастико ми направиха забележка, че снимам стоки и цени.  Обичайно така си стиковам покупките със семейството. Преди около две години такава забележка ми беше направена от служителка на Лидл. Смятате ли, че имат основание за такава забрана? Аз снимам конкретен продукт и цена. Задраскания фотоапарат на входа на Лидл (за Фантастико не съм обърнала внимание има ли, признавам...) аз разбирам, че е забранено да снимам лицата на пазаруващите, т.е. нарушавам личното пространство на клиентите. Така - да! И на мен не би ми било приятно някой да ме снима докато си избирам тоалетна хартия! Обаче да ми забранят да снимам стока и цена??? 

# 708
Тях вече ги е страх да не снимаме стоки и цени, защото от вземането до плащането на стоката , цената се е променила Wink и аз така пазарувам. Пазарувам за нас, за майка ми и понякога за съседката. Така стиковам нещата с тях

# 709
Подминавате без да се конфронтирате или отговаряте с лека насмешка "снимам цените на стоките които купувам за да съм сигурна, че на касата няма да са ги вдигнали" по закон трябва да продават на цената на етикета. По закон 30 дена трябва да е била стоката на цена хикс за да обявят намаление 50% от тази цена. Но в България закона е врата в полето. Веднага ще се намерят и боклуци дето ще ходят да разузнават за конкуренцията и да снимат. Проблеми много.

# 710
netman71, защо пък да са боклуци тези, които снимат за конкуренцията. В крайна сметка стоките и техните цени са обществено достъпна информация, цените се определят свободно на база търсене и предлагане и аз не разбирам какво лошо има някой от Лидл да снима цените на Била или обратно. Или някое квартално магазинче да снима цените на съседа. Всеки има право да продава на каквато си цена иска, стига да му излиза сметката. Както и всеки е свободен да купуване или не от дадено място. Мисля, че снимането на артикули и цени независимо от причината, трябва да се свободно и всякакви забрани са ми много странни.

# 711
netman71, защо пък да са боклуци тези, които снимат за конкуренцията. В крайна сметка стоките и техните цени са обществено достъпна информация, цените се определят свободно на база търсене и предлагане и аз не разбирам какво лошо има някой от Лидл да снима цените на Била или обратно. Или някое квартално магазинче да снима цените на съседа. Всеки има право да продава на каквато си цена иска, стига да му излиза сметката. Както и всеки е свободен да купуване или не от дадено място. Мисля, че снимането на артикули и цени независимо от причината, трябва да се свободно и всякакви забрани са ми много странни.
И аз си мисля, че осигурените като отидат на лекар не трябва да плащат такса, но като дойда в сбърканата държава не било така. Останете си с мислите.

# 712
Здравейте, преди няколко дни забелязах реклама на Метро 2 за 1 относно уред за готвене с горещ въздух. Сега разгледах брошурата, но не го намирам. Дали все още се продава и дали уредът си заслужава?

# 713
Здравейте, преди няколко дни забелязах реклама на Метро 2 за 1 относно уред за готвене с горещ въздух. Сега разгледах брошурата, но не го намирам. Дали все още се продава и дали уредът си заслужава?

Има си го на брошурата. Дали си заслужава..... зависи от вашия маниер на готвене. Ако предпочитате вкъщи да хапвате картофки, крилца, и подобни неща, които обикновено се пържат - да, става. Ноо, този специално е слаба работа - свекърва ми има такъв - за повече от 2ма души храна трудно ще направиш в него. Да, без мазнина или с 1 лъжичка, ама пак си мирише и пак си има за миене.

Ето го по брошура:

# 714
Искам да предупредя. Два пъти ми се случва чушки на промоция в Била да имат дъх на чувал и лошо съхранение. Едните бяха сиврия, а другите стандартни зелени. Вече ще се замисля дали да купя пак.

# 715
Искам да предупредя. Два пъти ми се случва чушки на промоция в Била да имат дъх на чувал и лошо съхранение. Едните бяха сиврия, а другите стандартни зелени. Вече ще се замисля дали да купя пак.
Имат много тор в тях.

# 716
Много искаме да си купим надуваем матрак легло и и разглеждам вариантите на bestway Tritech. Забелязвали ли сте да продават някъде? Много изглежда сигурен, стабилен и здрав като изработка. Надявам се да стигне за един офис. Добре звучи да се помпи сам.

# 717
Взех зелени чушки от Била вчера, читави ми се сториха, поне са българскски, според етикета
Картофите не им бяха хубави обаче, по-големите бяха прокарали, останалите много дребни

# 718
Бях много скептична към ножовете Kitchen aid. Вчера взех един за месо. Много ми хареса. Сега се надявам да събера точки за още 2 от другите видове.

# 719
имам излишни  4 точки  - ако си в София

Общи условия

Активация на акаунт