Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 67 195
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Аз ползвам този, като преди това съм ползвала няколко туби Акнатак и след това няколко туби Айрол. Този по консистенция, ефект и странични реакции бие всички. Ако има някой от Италия, който да ви го вземе или с превозвач, го препоръчвам горещо.

Здравейте,
имате ли представа, дали е с рецепта. Напоследък за всичко искат там.

# 136
Момичета, от около година съм на акнелиз 0.1%. Свършвам го, а човекът който ми го носеше вече не пътува до Турция. Знаете ли от къде мога да купя в България 0.1 % или 0.05% или някоя от вас случайно да има останал който не му трябва и е склонна да продаде?

# 137
Момичета, от около година съм на акнелиз 0.1%. Свършвам го, а човекът който ми го носеше вече не пътува до Турция. Знаете ли от къде мога да купя в България 0.1 % или 0.05% или някоя от вас случайно да има останал който не му трябва и е склонна да продаде?

Базар.бг и олх.

# 138
Аз ползвам този, като преди това съм ползвала няколко туби Акнатак и след това няколко туби Айрол. Този по консистенция, ефект и странични реакции бие всички. Ако има някой от Италия, който да ви го вземе или с превозвач, го препоръчвам горещо.

Здравейте,
имате ли представа, дали е с рецепта. Напоследък за всичко искат там.

Без рецепта няколко пъти ми е взиман.

# 139
От месец мажа Акнелиз през вечер, вече се и лющя през деня.
Леко свиване на порите виждам, вие какви резултати имате от мазането с рето, трето...?.

# 140
Каква е цената на италианския вариант?

# 141
  • пустинята Гоби
Умряла работа са резултатите при мен. Мажа с третиноин, ретинАл отскоро (редувам) + пилинг с киселини 2 пъти седмично (не мажа нищо, когато го правя). Засуши ми се леко кожата около очите само, иначе се беля леко чат-Пат, а при мен това е свързано с омазняване. Боря пори и черни точки, бръчки имам слабо изразени все още.

# 142
Аз вече от около година мажа трет, от септември почти всеки ден 0.1%. В началото имах доста белене, но намаля драстично до 1 път на 7-8 дни и то лекичко. При мен забелязвам цялостно избистряне на кожата, някак стана по-сияйна, чиста и усещам оолътняване в зоната на челото. Порите драстично се свиха, малко черни точки се образуват само около носа, там няма оправяне. Преди образувах нон стоп затворени комедони, които седяха с месеци, сега няма такова нещо (отдавам го и на по-читавата козметика която ползвам), излезне ли ми пъпка, то тя бива ликвидирана за половината време, което в било нужно преди.  Бръчки нямам, на 24 съм, надявам се да ми помогне да отложа инвазивните процедури като ботокс за след 30, но да видим. За мен това е “Светия Граал” в грижата за кожата. Очаквам в някакъв момент да го ликвидират, за да има поле за изява на скъпите брандове, дано не съм права…

# 143
  • Някъде по Дунава
Леко свиване на порите виждам, вие какви резултати имате от мазането с рето, трето...?.
Почти не виждам позитиви. Само избледняване на луничките ми, но не и на петната. Мажа вече трета година от октомври до юни.

# 144
Почти не виждам позитиви. Само избледняване на луничките ми, но не и на петната. Мажа вече трета година от октомври до юни.

А бръчките? С тях имате ли промяна?

# 145
Третиноинът не се използва за премахване на петна, така че ако това се цели, не е подходящ продукт и няма как да има резултат.

# 146
  • пустинята Гоби
Аз очаквам намаляване на порите и изчистване на черните точки, ама йок. Над 40 г. съм, ама нямам линии от бръчки, че да дам отзиви.

# 147
  • Някъде по Дунава
Третиноинът не се използва за премахване на петна, така че ако това се цели, не е подходящ продукт и няма как да има резултат.
А за петна какво е подходящо? Ексипигмент ли?
При бръчките не виждам промяна ( имам на челото).

# 148
  • Бургас/Пз
На мен пък само след три месеца третиноин, лицето ми светна. Кожата ми е супер гладка, направо като полирана. Ползвам го през 3-4 дни. През другото време хидратирам. От две седмици ползвам и ниацинамид, а скоро смятам да включа и азелаинова киселина. Мисля, че комплексната грижа дава добри резултати. За съжаление аз доста късно се усетих, но пак е нещо Simple Smile

# 149
  • пустинята Гоби
И ниацинамид ползвах, полза нулева. Третиноин съм ползвала всеки ден месеци наред, пак не видях голям прогрес.

Общи условия

Активация на акаунт