Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 67 305
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
ДХЗ, какъв е твоя спрей?

# 241
# 242
Някой дали продава испанския Retirides ?

# 243
Здравейте /Добро утро и от мен .Аз също ползвам третиноин в комбинация с дермаролер (в салон) Понеже лазерната алтернатива е доста скъпа .Вече се отървах от белезите от акнето плюс някой друг звезден капиляр а бонуса е по леки и плитки бръчки .. Simple Smile Но раздразнението си остава и се появява от време на време .С комбинирана кожа съм склонна към омазняване и подкожни пъпки .Рутината ми е хиалурон сутрин след това лек витамин c и слънцезащита .Вечер Хидратиращ серум и след това овлажняваш крем смесен с третиноин .
Оставям ви линк към един сайт в който са събрани най мащабните проучвания възможни комбинации ,проценти и научни извадки от ретинолите найстина ще ви хареса и ви желая хубав ден .
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2699641/

# 244
Скрит текст:
Наистина ли спират Акнелис в Турция 😳? Аз таман открих трет-а, боря акне 😫.

За подновяване над грим може да пробваш слънцезащита във формата на стик. За мен е по-добър вариант от спрея на Ла Рош, колкото и да е удобен, сякаш не се чувствам достатъчно добре защитена от него.
Кой стик ползваш и си доволна? В няколко аптеки питах, но ме гледат недоумяващо...
Видях, че някой корейски марки имат, Кларинс също, но цените им не са никак ниски, затова предпочитам някой да сподели конкретна марка

Ползвам на Ла рош позе Lipikar stick, но ми идва тежък. Поръчвала съм го от ремедиум. Мисля другия път да поръчам корейски, дано да е по-лек.
Но моя грим е много лек, ако е по-тежък грим най-вероятно стика направо би го изтрил.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 18:11 от Lust

# 245

Аз си правя сандвич с маслото и третиноина, има страхотна полза от него, облекчава беленето, хидратира кожата и намалява появата на раздразнения.
Слънцезащитния за мен работи страхотно, винаги ползвам козметика за деца, защото продуктите имат по-стриктни изисквания за да бъдат пуснати на пазара. Също така този лосион няма бял каст и оставя приятно хидратирано усещане по кожата, нанесен върху хидратиращия крем.

# 246
  • Бургас/Пз
Луст, ако поръчаш някой корейски стик, моля те да споделиш впечатление Simple Smile

# 247
Момичета,в Германия купувате ли третиноин/ретин-А?

# 248
Аз си купувам с рецепта. ЛЛ ми я дава като си поискам. Cordes VAS е марката, която се продава в Германия.

# 249
Какво ви е мнението за този гел?

И кое е по-добър вариант гел или крем?
Гелът май попива по-добре.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 19:23 от fsyyy

# 250
Моят е на тази марка, но 0.1%. За мен това е най-добрият продукт, който съм ползвала.

# 251
Моят е на тази марка, но 0.1%. За мен това е най-добрият продукт, който съм ползвала.
Може ли повече информация за него? Добре и бързо ли попива, имаш ли нежелани реакции от него - зачервяване, белене, колко често го ползваш и в началото по колко пъти? С 0.1 ли започна? ползвала ли си друга марка третиноин?

# 252

Откъде го купувате?

# 253
Може ли повече информация за него? Добре и бързо ли попива, имаш ли нежелани реакции от него - зачервяване, белене, колко често го ползваш и в началото по колко пъти? С 0.1 ли започна? ползвала ли си друга марка третиноин?

Редактирам си поста за да не подвеждам никого да си купува съмнителен третиноин със скъпа доставка.

Ще се отпиша от темата, така че няма да отговарям на други въпроси.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 18:16 от Babri

# 254
Здравейте! Сдобих се с този крем от Египет
Нали концентрацията е ОК като за начално въвеждане ? Смятам обаче да го почна октомври месец някъде. За сега не искам да рискувам летните месеци да въвеждам такъв продукт. Имам опит само със слаби ретинолови серуми. Имам и един 2% серум, който също смятам да измажа преди да започна с това кремче. Отдавна го обмислям и се колебаех, но като го намерих тук в аптеката и то за смешни пари реших да го взема. Есента ще видим как ще се разберем с него.

Общи условия

Активация на акаунт