Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 67 290
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Малко встрани от темата,но все пак въпрос свързан с третиноин:)
От години си бръсна краката и нямам проблеми,но сега не знам какво стана и ми се появиха ситни пъпчици,врастнали косъмчета и изведнъж ми хрумна дали Акнелиз няма да ми помогне ако се намажа? Имам фусидин, кремове с бензоил пероксид, салиц. спирт, крем с азиатска центела и Акнелиз.
С кое от всички ще има най-бързо ефект ?

# 226
От БП ще има според мен.

# 227
Момичета, споделиха ми, че Акнелиз бил спрян в Турция и трудно се намирал вече там.
Апропо, за колко време приблизително би ми стигнала една тубичка? Смятам да започна с 0,025% веднъж седмично, че съм със суха и чувствителна кожа. Срокът му е до август 2023 г.
Имам и един Акнелиз  0,05%, но не знам дали ще стигна до него, преди да му изтече срокът (май 2023 г.) Чудя се дали да не го предложа на някой, че да не отива зян...

Здравейте! Аз се интересувам от Акнелиз 0,05. Ако решите да го продадете, веднага ще го взема, пишете ми!

# 228
Може ли да попитам тези, които слагат всеки ден фон дьо тен, как слагате слънцезащита през два часа и каква? В момента съм с много хубава корейска слънцезащита, която е супер под фон дьо тена, но ако реша след няколко часа да сложа и отгоре изобщо не попива и става страшен бъркоч Blush

# 229
  • Sofia
Може да опиташ със спрей, чета че са достатъчни за подновяване на слънцезащитата.

# 230
Аз със спрей действами то само ако съм навън, вътре не

# 231
  • Бургас/Пз
И аз ползвам спрей и за момента съм доволна. Ето с този съм https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010028643
Не съм усетила да ми люти на очите, но за всеки случай ги затварям докато пръскам

# 232
  • Някъде по Дунава
Аз имам спрей на Виши, но не ми харесва.

# 233
Наистина ли спират Акнелис в Турция 😳? Аз таман открих трет-а, боря акне 😫.

За подновяване над грим може да пробваш слънцезащита във формата на стик. За мен е по-добър вариант от спрея на Ла Рош, колкото и да е удобен, сякаш не се чувствам достатъчно добре защитена от него.

# 234
Стик върху грим?

# 235
  • Бургас/Пз
Наистина ли спират Акнелис в Турция 😳? Аз таман открих трет-а, боря акне 😫.

За подновяване над грим може да пробваш слънцезащита във формата на стик. За мен е по-добър вариант от спрея на Ла Рош, колкото и да е удобен, сякаш не се чувствам достатъчно добре защитена от него.
Кой стик ползваш и си доволна? В няколко аптеки питах, но ме гледат недоумяващо...
Видях, че някой корейски марки имат, Кларинс също, но цените им не са никак ниски, затова предпочитам някой да сподели конкретна марка

# 236
Аз и спрей не виждам как ще пръскам върху грим. Или ходя гримирана, или защитена. Под грима имам слънцезащита, друг продукт за грижа освен серум вит Ц въобще не ползвам през деня. Сега си купих оцветена защита на Ланкастър. Миналата година имах няколко мост и и много ми хареса.

# 237
  • пустинята Гоби
И аз това щях да пиша - ползвам оцветена слънцезащита. Дали крем, дали ВВ, дали нещо друго. В момента имам оцветен крем на American gold препоръчан тук преди време от съфорумка и на Misha BB крема. Аз не съм много по подновяването, спирам третиноина принципно лятото. Ако реша нещо друго, ще си мажа основния слънцезащитен. Отдолу аз си слагам дневния крем, така съм си свикнала от 25 години.

# 238
Аз пръскам спрей върху грим и ми върши чудесна работа.Стикът би го размазал, затова не виждам как ще стане.
Под грима слагам няколко стъпки козметика и скънцезащита преди да изляза.Аз се гримирам сериозно, няма как да изляза с тониран продукт само.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 00:21 от ДХ3

# 239
Подкрепям ДХ3. Имам два стика на една и съща марка и единия буквално го усещам как се разтопява и свлича от лицето ми. Не стават за върху грим.

Общи условия

Активация на акаунт