Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 67 530
  • 758
  •   2
Отговори
# 465
Не е мазен продуктът. И аз плащам винаги пълната цена, защото нямам примерно тежко акне, че да ми дадат Kassenrezept, независимо че съм здравно осигурена.

# 466
  • DE
Не е мазен продуктът. И аз плащам винаги пълната цена, защото нямам примерно тежко акне, че да ми дадат Kassenrezept, независимо че съм здравно осигурена.

Разбира се, човек без конкретното заболяване няма начин да получи Kassenrezept, та дори и да е здравно осигурен.
То дори в някои случаи и Privatrezept е трудно да получиш, казват ти нямаш нужда от това и точка.

# 467
Благодаря за разясненията за немската версия с третинион.

# 468
На мен ЛЛ ми дава. Казах му, че е важно да нямам бръчки и той е съгласен. 🤭Една аптекарка ме излъга, че щом рецептата е използвана веднъж, за следваща покупка ми трябва нова. След това в друга аптека ми казаха, че за частни рецепти не е вярно това и купувам всеки следващ път със същата рецепта от тях.

# 469
Здравейте , на 40 г съм със смесена кожа ,тънка ,но толерантна.Януари започнах да използвам сrystal retinal  6  ,като лятото го спрах два месеца .Добре го по понесох,нямах никаква реакция.Сега се чудя с кое да почна сrystal retinal   10 или турския 0,025 третеноид?Чета ,че испанският бил уж по-толерантен.Приемам всякакви съвети и препоръки.Благодаря.

# 470
Здравейте, да попитам тези от вас, които са в Англия какъв и от къде си поръчват третиноин?

# 471
Здравейте, използвам акнелис от началото на годината с цел лечение на акне. Вече ми е на привършване, обаче не мога да го намеря в олх, където беше пълно с обяви. Преди време бях чела, че ще го спират в Турция. Знаете ли дали вече е спрян и това да е причината да не се продава? Ако не е къде мога да го намеря? Благодаря 🌸

# 472
  • София
Гугъл показва къде се продава.

# 473
Може ли препоръки с какво не трябва да се ползват ретинол продукти? Още чета и ще ми е полезен и вашият опит

# 474
Може ли препоръки с какво не трябва да се ползват ретинол продукти? Още чета и ще ми е полезен и вашият опит

Най- важното е да не се използват след ексфолиране, било то ексфолиращ измивен продукт или киселина. А ако е нещо силно като червената маска на ТО, направо пропускам ретинола и на следващия ден.
Вече когато се интересувам от друг конкретен продукт, просто търся в гугъл дали може да се използва с ретинол.

# 475
Гугъл показва къде се продава.

И с гугъл търсих, вероятно не ми е язлязла обявата защото съм го написала със "с", а не със "з". Благодаря

# 476
В нета пише трет с какво не се ползва.

# 477
Тук има момичета , които го продават понякога

Друг начин е да влезнеш в групата Ретиноиди | Съвети, рутина, продукти във Фейсбук , там има много момичета , които го прoдават

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 23:49 от Италия

# 478
Или да намерите някой, който внася продукти от Турция. Аз така си го набавям.

# 479
Здравейте, използвам акнелис от началото на годината с цел лечение на акне. Вече ми е на привършване, обаче не мога да го намеря в олх, където беше пълно с обяви. Преди време бях чела, че ще го спират в Турция. Знаете ли дали вече е спрян и това да е причината да не се продава? Ако не е къде мога да го намеря? Благодаря 🌸
В групата „Стоки от Турция “ хора предлагат услугите си за покупки. Миналата седмица си поръчах  Акнелиз и ми изпратиха след 5 дена на цена 22 лв., срокът на годност е до 2027 г.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 20:54 от MilaNina

Общи условия

Активация на акаунт