От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 53 102
  • 489
  •   1
Отговори
# 405
Да му занеса на място няколко мои бокличета.Не да ги поръчам на неговия адрес.

# 406
Здравейте! Има ли превозвач от Германия ,който да ми транспортира няколко дребни лични покупки,не онлайн до БГ и да не иска най малко 10Е за услугата.За дребни неща става дума.
Габиели, Лерон

# 407
  • София
Здравейте,
интересува ме от коя транспортна фирма сте доволни? От години съм клиент на ggbg, но в последните месеци курсовете закъсняват и пратките се обработват по-бавно. Как са другите превозвачи?

# 408
  • Варна
Аз ползвам Gabieli, нямам оплаквания. Но обикновено поръчвам нещо, което не ми е спешно.

# 409
  • София
Днес си взех пратка от офиса на Габиели в София. Бях изненадана, че не могат да намерят служител за офиса и е голяма вероятността да го затворят.

# 410
Здравейте! Коя фирма би ми излязло най-евтино доставка от Германия за пратка от 100-200 кг?

# 411
Здравейте! Коя фирма би ми излязло най-евтино доставка от Германия за пратка от 100-200 кг?
Пишеш им, даваш размери, получаваш цена и проценяш.

# 412
Според обема на пратката е възможно да излезе значително по-евтино пратката да мине като палетна, където теглото обикновено е ограничено до около 600-700кг а таксата е фиксирана и от Германия тя е 300-400лв за палет

# 413
Според обема на пратката е възможно да излезе значително по-евтино пратката да мине като палетна, където теглото обикновено е ограничено до около 600-700кг а таксата е фиксирана и от Германия тя е 300-400лв за палет

От Габиели ми поискаха 900 лв. за 100 кг...

# 414
Значи пратката е доста обемна, а в такива случаи теглото не е от голямо значение. Все пак ако влиза параметрите на палет, това е опцията да излезе по-евтино.
Габиели като цяло са скъпи, осбено когато става въпрос за обемни пратки, формулата им за изчисление не е изгодна.

# 415
  • гр. София
Ако е на пале може да питате всяка една куриерска фирма, която има карго пратки от Германия като Транспрес и тн

# 416
Звъннете/пишете на ggbg, ще ви калкулират цена. Засега не съм имала проблемни доставки с тях.

# 417
Значи пратката е доста обемна, а в такива случаи теглото не е от голямо значение. Все пак ако влиза параметрите на палет, това е опцията да излезе по-евтино.
Габиели като цяло са скъпи, осбено когато става въпрос за обемни пратки, формулата им за изчисление не е изгодна.

Да, 1,7 м е, а палета е до 1,2 м.

Писах на ggbg.

# 418

Да, 1,7 м е, а палета е до 1,2 м.

Писах на ggbg.
Pratki.de
За Euro Palet(80см х 120см и височина до 190см, до 300кг) - 350лв.

# 419

За съжаление, GGBG вземат само от Берлин.

Pratki.de не ми отговарят вече трети ден.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 16:24 от animsaj

Общи условия

Активация на акаунт