От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 55 550
  • 515
  •   1
Отговори
# 510
Ако сте попълнили телефона на Габиели при поръчката от сайта, от ДЧЛ ще се свържат с тях, и ще се пренасочи за друг ден

# 511
Здравейте, идвам с един въпрос и се извинявам ако е коментирано, но на бърз прочит не го открих. Поръчах си нещо от Германия с DHL доставка до офис на Габиели там, но поради натовареност се забави повече дни и сега видях, че ще бъде доставена в събота, а тогава не работят офисите. Как се процедира - ще я върнат за друг ден или нещо друго? За пръв път май ми се случва така да се пада събота и не съм сигурна какво следва.
Куриерите правят втори опит в делничен ден.

# 512
Благодаря за отговорите Simple Smile сега са ми писали от DHL, че днес ще доставят пратката все пак Simple Smile

# 513
Привет! Минавам да споделя, че си получих в петък пратката от Мюлер с Габиели. Всичко мина гладко. Получих съобщение, отидох до офиса им, взех си кашончето. Мюлер го бяха опаковали вътре с големи бабъли. Немска работа, какво да кажа! 8.20лв. за цялата услуга. Спиди и Еконт ще ми вземат повече за доставка. 😡 Просто съм супер доволна. Благодаря и на вас тук за съдействието, тъй като никога не бях правила такива поръчки. Вече ще имам повеча смелост, за да поръчвам и други неща...т.е. да харча пари. 😆😅🤣
Весели и споделени празници на всички!

# 514
здравейте, налага ми се да върна до  Германия уред които е с литиева батерия. има те ли идея с кой куриер или превозвач. Мисля, че имаше някакви ограничения.

# 515
здравейте, налага ми се да върна до  Германия уред които е с литиева батерия. има те ли идея с кой куриер или превозвач. Мисля, че имаше някакви ограничения.
Speedy

Общи условия

Активация на акаунт