От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 55 575
  • 515
  •   1
Отговори
# 495
ЧревоУгодник, благодаря за информацията!
Вече няколко пъти ми дава това съобщение 🙄
Адресът е на Shoppers.bg
Скрит текст:
Явно държиш да е с тях поради някакви свои съображение. Пише, че може адресът да не е верен. Натискаш на "For payment" и ще продължи към плащане.

# 496
Тъкмо се възползвах от ЧП и напазарувах коледните подаръци от Мюлер. Ползвам Габиели защото имат офис в моя град.
Поръчвала съм и преди не някакви чупливи неща и не ми се е случвало нещо да идва омачкано или неугледно.

# 497
ЧревоУгодник, въобще не държа на тази фирма. За пръв път правя подобна поръчка  и хич не съм в час с нещата, но ще му хвана цаката. Simple Smile
May_sea, благодаря за инфото. Сега ще ги проуча и тях. 🤗

# 498
Случвало ли ви се е от някой сайтове да откаже доставка до такъв тип "пунктове за получаване" ще ги нарека - като Габиели.
Преди време и аз се борих като СъншайнМери картата в сайта на онлайн търговеца да разпознае адрес.
А даже в един сайт имаше забележка в червено на страницата на кошницата - още преди плащането. ( точно на тея си затворих очите и натиснах плащане, пристигна си без проблем Wink )

Ползвала съм Габиели за преопаковане - защото изпращача беше напъхал поръчаното в огромна опаковка , за която щяха да я таксуват като палетна пратка - доволна съм от услугата им, много даже.

# 499
  • Sofia
Случвало ли ви се е от някой сайтове да откаже доставка до такъв тип "пунктове за получаване" ще ги нарека - като Габиели.

Да, случват се подобни сценарии.

# 500
Този втори ред за адрес/улица нещо се бърка. А превозвачите искат там да се пише ID (освен при името на получателя). В крайна сметка пуснах през Габиели с опция допълнително бъбъли или преопаковане по тяхна преценка. Притеснява ме ароматната свещ и кремове, парфюм, които поръчах. Офисът в София на фирмата се оказа до зъболекаря ми в Младост, та може и да съчетая двете неща до след две седмици живот и здраве, ако всичко се случва безпроблемно Simple Smile

# 501
May_sea, ако друг път си поръчвала от Muller, как опаковат нещата? Кашонче или торба!? От Габиели ми пратиха съобщение, че пратката е пристигнала при тях и следното:
"Тъй като пратката Ви не е била с предварително заявени екстри, няма да бъде подложена на стандартна проверка от наш служител, освен ако няма очевидни повреди."
Бях отбелязала "бабъл" и в коментар им писах, по тяхно осмотрение да сложат бабъл или преопаковане ако сметнат, че има нужда.
Та се чудя как е опакована от магазина. 🙄

# 502
  • Там...
Това е стандартно съобщение на
Габиели от известно време.

# 503
  • София
Имам въпрос във връзка с flaconi.de. От две години правя поръчки до адреса на ggbg.bg и никога не е имало проблем. В понеделник получих пратка от Flaconi.de, но ggbg.bg все още не са маркирали, че имам пратка в моя профила. Някой има ли подобен казус за пратка получена в понеделник/вторник и да не е отбелязана? Не питам конкретно за този сайт.

# 504
Винаги е било в кутия.

# 505
Аз имах такъв случай, Катомова. Даже дали не беше точно с flaconi.de? ThinkingRolling Eyes Всъщност, май беше с George, на английския адрес на ГГБГ. Пратката вече я има и в профила ми.

# 506
  • Златна Добруджа
Здравейте, влизам похваля Габко.  Направих поръчки към тях от Amazon.de, Пандора, Сваровски и Flaconi.de. Направи ми впечатление, че след получаването им при тях веднага въведоха информацията в профила ми плюс снимка, както и с кой курс ще тръгнат за Бг. Не бях обърнала внимание, че Амазон.де вече пращат код, който трябва да се препрати към превозвача, за да могат да получат пратката. Т.к. аз пропуснах да им го изпратя, от Габко ми се обадиха, за да им го дам. Не знам другите фирми как процедирамт, но спокойно можеха да го отчетат за  моя грешка и задължение и пратката отново да се върне към Амазон. Дано не звучи като реклама, аз съм просто доволен клиент Simple Smile Дано продължават така.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 16:44 от mentina

# 507
  • София
Вероятно този код е само за определеи пратки или доставчици. За последните 5-6 дни имах четири пратки от амазон.де, една от тях доставена с DHL, за всичките получих имейли, че са на път към адреса, но никъде не се искаше код.

# 508
На мен също ми се случи. Само веднъж. Обадиха ми се от Габко за кода. Бяха ми го изпратили от Амазонка на имейл, но не съм обърнала внимание. Габко са много коректни. Никакви проблеми не съм имала с тях.

# 509
Здравейте, идвам с един въпрос и се извинявам ако е коментирано, но на бърз прочит не го открих. Поръчах си нещо от Германия с DHL доставка до офис на Габиели там, но поради натовареност се забави повече дни и сега видях, че ще бъде доставена в събота, а тогава не работят офисите. Как се процедира - ще я върнат за друг ден или нещо друго? За пръв път май ми се случва така да се пада събота и не съм сигурна какво следва.

Общи условия

Активация на акаунт