От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 51 105
  • 468
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ГАБИЕЛИ

Важно съобщение: Преместваме офиса си!
Уважаеми клиенти,

Искаме да ви информираме, че нашият офис сменя своята локация.

📌 Офисът на адрес: ул. „Професор Стефан Димитров“ 6, 1734 София, ще работи за последно на 21.02.2025 г.

📌 Новият ни адрес: Младост 3, ул. Филип Аврамов, бл. 342 (до бензиностанция Петрол и 25-то ДКЦ) – ще отвори на 04.03.2025 г.

📦 Важно за пратките:

➡️ Курсовете 1437 от Англия и 669 от Германия, ще бъдат задържани в Пловдив и ще се раздават след 04.03.2025 г.

➡️ Ако не можете да изчакате отварянето на новия ни офис, можем да пренасочим вашата пратка чрез Еконт/Спиди за сметка на получателя.

📌 Пренасочване на пратки:

Пратки от курс 1437: Можете да ги пренасочите от профила си до 16.02.2025 г.

След този срок пренасочването на пратки няма да бъде възможно.
Пратки от курс 669: Можете да ги пренасочите от профила си до 19.02.2025 г.

След този срок пренасочването на пратки няма да бъде възможно.
📌 Промени в графика на курсовете:

Курс 670 ще закъснее и ще се раздава вместо на 05.03.2025 г., на 08.03.2025 г.
Курс 1438 все още не е планиран, но е вероятно да се раздава заедно с курс 670.
Благодарим за разбирането и съдействието! Очакваме ви скоро в новия ни офис.

Екипът на Габиели

# 421
Тея мошеници още ли не са фалирали Thinking

# 422
Тея мошеници още ли не са фалирали Thinking

От Габиели нямам забележки, освен лошата комуникация, особено в последно време. Цените им са най-добрите. Какво не им харесвате?

# 423
Аз поръчвам само с тях и съм доволна.
Ама напоследък чета доста негативни мнения...

# 424
Аз поръчвам само с тях и съм доволна.
Ама напоследък чета доста негативни мнения...
Къде ги четеш?

# 425
В разни групи за доставка, както и последният път в офисът бях свидетел на два скандала със служителките които най-малко са виновни.
Това не ми пречи де, за мен те са най-удобни като куриер от Германия.

# 426
В разни групи за доставка, както и последният път в офисът бях свидетел на два скандала със служителките които най-малко са виновни.
Това не ми пречи де, за мен те са най-удобни като куриер от Германия.
За какво са оплакванията?

# 427
Обикновено за забавени, загубени, непристигнали пратки.

Последният път моята пратка не разбрах, защо беше отишла в неразпознати пратки. Качеството на снимките им е отвратително и не бях сигурна коя е моята пратка, но им писах и реагираха веднага и ми помогнаха да я разпозная.

# 428
Vanian, безкрайно благодаря

# 429
И като си говорим за доставки, Български пощи са перфектният избор, ако искате да ви счупят стока от чужбина. Ще преодолеят всяка опаковка и ще ви потрошат стоката по иновативен и многостранен начин. Стока за 500 лв. ми я доставиха в насипно състояние.

# 430
  • Sofia
Няма ли застраховка?

# 431

Не. Мине ли през български пощи (използвам до поискване), третирането на пратките е като чувал с картофи. Продавачът беше дал допълнително пари за опаковка, не помогна.

# 432
И като си говорим за доставки, Български пощи са перфектният избор, ако искате да ви счупят стока от чужбина. Ще преодолеят всяка опаковка и ще ви потрошат стоката по иновативен и многостранен начин. Стока за 500 лв. ми я доставиха в насипно състояние.
Какво е това за 500лв.? Откъде е купено?

Проблемът може да е по пътя, а не в крайната точка(Български Пощи). Всякакви неща съм получавал от Китай и нищо не е било счупено или със смачкана опаковка. Голяма роля играе опаковката, а не начинът на пренасяне.

# 433
Какво е това за 500лв.? Откъде е купено?

Проблемът може да е по пътя, а не в крайната точка(Български Пощи). Всякакви неща съм получавал от Китай и нищо не е било счупено или със смачкана опаковка. Голяма роля играе опаковката, а не начинът на пренасяне.
Германия. Свидетел съм как се отнасят с пратките на гишетата в самата поща. Имам чувството, че държат така да ги обръщат, че да се чува какво има в тях.

# 434
Здравейте. Най-вероятно е коментирано, но наистина нямам време да се връщам назад да чета, извинявам се за което.

Искам да направя покупка от Алиекспрес на стойност 280 евро до Германия и след това да ми бъде доставена до България.

Въпросът ми е, ако пратката отиде в тамошна митница, ще мога ли от България да я освободя? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт