АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 5) ☀

• 29 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не е задължително следенето по ЗК. Удобство е обаче.
Честити сини гащи, Яна. Това с кръвното ми е интересно как го е преценила. Някакви допълнителни изследвания пускани ли са ти?

# 136
Яна, момиченце е по-готино, бре! Stuck Out Tongue Winking Eye Satisfied

Тези, които са били при Павлова, пратихте ли й резултатите от БХС? Щеше да ми дава номера си, за да й ги прата по вайбър, но май забрави...

Ааа, за покупките щях да казвам. Много е рано за мен. Аз съм още на тръни. Живот и здраве, да стигнем докъм 7-ми месец, може и да почна с покупките. Но не се сдържах за едно намалено чувалче за количка покрай едни други неща, които поръчвах онзи ден. Не че съм суеверна, но ме гони страх да купувам отрано бебешки неща...

# 137
Барбалена, погледни на документа най-отдолу дали не го написала, на мен там ми го написа. Ако го нямаш ще ти го дам.

# 138
  • Асеновград
Не, никакви изследвания не ми е пускала, даже не разбрах защо го каза.
Иначе като ти е първо дете нямаш никакви претенции, естествено всички искаме да са живи и здрави само, но аз исках много и момче и момиче, така че съм супер щастлива! За второто сигурно ще искам да е момиче!😁

# 139
Маноела, проверих документа и няма телефонен номер. Може ли да ми го пратиш, че аз освен в темата, не съм ги показвала на никой Smiley

# 140
  • София
В моите представи идеалното семейство има две деца - първо момче, после момиче, с разлика 4-5г. Винаги така съм си представяла, не знам защо. А и след като забременях със сина ми, се потвърди в съзнанието ми Joy. Живот и здраве разликата ще им е около 4г10м.

Аз нямам какво толкова да купувам за бебето - нов матрак, количка и останалото са дреболии. Някога пролетта или началото на лятото ще направя ревизия на дрехите, но там пазарът ми е лесен. Никога не съм робувала на марки, за мен е безумно да се купуват скъпи дрехи, които се обличат веднъж - два-пет пъти. Освен ако не е за някой повод - изписване, погача к т.н. И номер две ще го отгледам с дрехи от Лидл, Пепко и Синсей Grinning

# 141
  • Пловдив
Аз също не давам много пари за дрехи,при положение,че ги израстват супер бързо..Ако е момиче даже имам познати с момичета и ще ми дадат дрехи.Естествено,че и аз ще купя.
За разликата-аз исках да са с малка,да ги отгледам на едно,ако бях по-млада,щях да си позволя по-голяма разлика..СЕга съм на 32,не че съм стара де,но не ми се бременее по-късно..Моите ще са с 2г и 3 м разлика..

# 142
Това начало все едно аз съм го писала 😂 Винаги съм харесвала разлика 5г. За първото много държах да е момче, всъщност мога да отгледам 5 момчета като него. Още от родилното си спеше по цяла нощ, по 16 часа! Даже звънях на личната да я питам какво става, дали да го будя, и тя се смее и вика "Ако искаш да си вкараш таралеж в гащите го буди". Как беше... Бебе еднорог 😁

В моите представи идеалното семейство има две деца - първо момче, после момиче, с разлика 4-5г. Винаги така съм си представяла, не знам защо. А и след като забременях със сина ми, се потвърди в съзнанието ми Joy. Живот и здраве разликата ще им е около 4г10м.

Аз нямам какво толкова да купувам за бебето - нов матрак, количка и останалото са дреболии. Някога пролетта или началото на лятото ще направя ревизия на дрехите, но там пазарът ми е лесен. Никога не съм робувала на марки, за мен е безумно да се купуват скъпи дрехи, които се обличат веднъж - два-пет пъти. Освен ако не е за някой повод - изписване, погача к т.н. И номер две ще го отгледам с дрехи от Лидл, Пепко и Синсей Grinning

# 143
Аз също не мисля да се изхвърлям в дрехи, предвид това колко бързо растат. А пък за скъпи дрехи да не говорим, то като се почнат пюретата, само такива ще ми трябват. Иначе за повод да, сега дали ще е скъпо или не, важното е да е готино. За разликата на децата, аз мисля че 2-3 години е много добра разлика, особено ако са еднополови. На моите момичета им е 2,10 м разликата, просто дойде един момент в който те са постоянно заедно, играя и всичко правят заедно. Сега разликата с малкия мъж ще е доста голяма, но те ще са горди големи каки, а и се надявам да помагат за някои неща. В никакъв случай не искам те да гледат детето, това не е редно имат си собствен живот и детство.
Малката (9г) ме кара донеса чувалите с бебешки дрешки от вилата и да се ровим да видим кои са подходящи за момче. Да сме ги заделили 😆
Ама незнам дали не е рано, въпреки че и на мен ми е интересно какво имаме. Simple Smile

# 144
Здравейте, моята ФМ беше вчера. Всичко с бебето е наред, отговаря си точно на седмицата. Казаха ми и пол - ще си имаме трето момиче Heart Място не мога да си намеря от щастие.
Аз май нямам какво да купувам, освен памперси и някаква дрешка за изписване. Имам си всичко и това страшно много ме улеснява, а и успокоява, защото не обичам консуматорството и се радвам, че всички тези неща ще влязат поне още веднъж в употреба.

# 145
Мами,стоя и си мисля за този китайски календар за пола,познава ли ви?😁😁уж познавал,аз лично знам само за едно момиче около мен на което не е познало.Но дали наистина познава или е някакво съвпадения?

# 146
  • Асеновград
На мен ми позна, момче ще е, и в календара така пишеше, и досега на всички около мен е познавал.

# 147
А годинити последно така както са си на календара ли се гледат или трябва да ги преобразувам първо в китайски?Че вече толкова много неща се пишат за този календар как се смята,че не знам.Защото някой момичета пишат,че има калкулатор за преобразуване на годините.

# 148
На мен и двата пъти ми дава грешка. А на мамите от предната ми бременелска група им позна почти на всички, странно е. 😁

Мами,стоя и си мисля за този китайски календар за пола,познава ли ви?😁😁уж познавал,аз лично знам само за едно момиче около мен на което не е познало.Но дали наистина познава или е някакво съвпадения?

# 149
Аз не се справям с този календар, защото рождения ми ден е точно месец след забременяването. Та в този ред на мисли, коя възраст гледам? Към момента на зачеването ли?

Общи условия

Активация на акаунт