ГЛАСУВАЙТЕ за златно оперение!

• 11 688
  • 257
  •   1
Отговори
# 210
Монда, Честито!
Един глас, но какъв! Решаващ.
Чуствам се победител, защото бях в съревнование с теб! Благодаря   bouquet

# 211
Ураааааааа...искам да благодаря на всички,които ме подкрепиха/ще им се реванширам/.
Стискам ръката на Лени  за феър плея и я прегръщам :"Лени, тази победа е и твоя"!
Хайде на купонааа:

# 212
 Айде честито на печелившите, могат да отдъхнат, да поседнат, Laughing че изтощителна кампания беше  Laughing

# 213
не е истина, 2 дни следя темата и последния час го изпуснах................

радвам се, че монда ми е под ръка и ще ме почерпи с всичко, което предлагаше като подкупи

длъжна ми е, заради нея направих лошо впечатление на толкова много потребители, ама рискувах - за да спечели!

# 214
Мисля, че сега можеш да си сложиш новоспечелената титла в профила Simple Smile

# 215
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ураааааааа...искам да благодаря на всички,които ме подкрепиха/ще им се реванширам/.
Стискам ръката на Лени  за феър плея и я прегръщам :"Лени, тази победа е и твоя"!
Хайде на купонааа:

Сега във Варна, скоро и в други градове........ newsm53

# 216
Е, кой, следи новите регистрации в сайта. Всичко за фронта, всичко за победата  Wink Mr. Green
    И аз тъй подозирам  newsm78...

заради нея направих лошо впечатление на толкова много потребители, ама рискувах - за да спечели!
   Опасявам се, че баш тъй стана  Crossing Arms

# 217
И за миг не съм се съмнявала,че си го направила  безкористно-от умиление или от сестрински дълг, така че съм подготвена да  ти се отблагодаря.Никак не е лесна мойта,ама...съдба!Хубво и казвах като беше малка,че е осиновена- толкова ми беше признателна,защо ми трябваше да и признавам,че съм я лъгала....

# 218
  • Варна, а по празниците в Ямбол
не е истина, 2 дни следя темата и последния час го изпуснах................

радвам се, че монда ми е под ръка и ще ме почерпи с всичко, което предлагаше като подкупи

длъжна ми е, заради нея направих лошо впечатление на толкова много потребители, ама рискувах - за да спечели!

Naughty Naughty Naughty

newsm51

# 219
# 220

Монкеееее, честитооооо!   Grinning

къде е купона? децата спят, мъжа ми хърка, ще взема да прескоча....

# 221
Благодаря на всички 80 дами ( и господа) гласували за мен! 

# 222
monda, да ти е честита победата! В битка достойна ти се отличи!

Приемаш ли сега моя дар за първенеца - тъй чуден нов и новеничък аватар - или ще го преотстъпиш на втората по златно оперение? Щото да не страда много тя? Очаквам да тропнеш с жезъла и да отсъдиш.  Mr. Green

# 223
monda, да ти е честита победата! В битка достойна ти се отличи!

Приемаш ли сега моя дар за първенеца - тъй чуден нов и новеничък аватар - или ще го преотстъпиш на втората по златно оперение? Щото да не страда много тя? Очаквам да тропнеш с жезъла и да отсъдиш.  Mr. Green
С най-голямо удоволствие го преотстъпва на Лени-достойният ми опонент и заслужила първенството наравно с мен.

# 224
Разсъждавам как да отразя в подписа си сребърните си пера.
Ще стои красиво и с подходящ текст ще се отлича достатъчно!
Златните остават за Монда  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт