Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Бях го забравила този форум. Защо да е несъществуващ, гледам, че и национална среща организират.
Ето и един четвъртък от мен, малко ми остана.
Прекрасен, аз бродирам Венеция 22count, но ми свърши 9ката, имам още купени от серията, мо на нито един няма номер на DMC на 9. Ако го имате, може ли да ми го дадете, за да докупя. Simple Smile

# 541
  • sf
Аз ги шия с Ариадна. 9ката нали е черния цвят?

# 542
Аз ги шия с Ариадна. 9ката нали е черния цвят?
Мерси! Бяха много мили по телефона и ми дадоха номерата, даже вече си взех конче Simple Smile

# 543
Здравейте и честит четвъртък! Показвам докъде съм с едно сватбено гобленче, което трябва да завърша до края на другата седмица:

Малко намачкано и на изкуствена светлина, ама ще прощавате.

# 544
Здравейте и честит четвъртък! Показвам докъде съм с едно сватбено гобленче, което трябва да завърша до края на другата седмица:

Малко намачкано и на изкуствена светлина, ама ще прощавате.

Много нежно. С колко цвята е?

# 545
Малко пропуснах четвъртъка 
Но мръднах малко от
Скрит текст:

До

# 546

Много нежно. С колко цвята е?
С 9 цвята, от които единият е ламе. Има и 1 мънисто за единия пръстен.
Гобленчето е на Vervaco.

# 547
Здравейте,
бях зарязала за около месец, но от една седмица възобнових фламингото Grinning

Ето един етап в тази слънчева събота.

преди:

Скрит текст:

сега:

Скрит текст:

# 548
nevenski аз много харесвам ушити с ламе. С мъниста съм шила цели гоблени и си е пипкаво. Е това беше преди 8-9 г, когато имах много свободно време извън работа.
Tsve Ty много красиво става:heart_eyes:

# 549
Ламето се шиеше по-лесно с овосъчаване  и с къс конец, нали? Че и мен това ме чака на гоблена с японката, на Дименшънс, но съм го зарязала за по-хладните дни.

# 550
Не е четвъртък, но когато, тогава. Момичета, докато напълня тази синя купа , зор видях. Много бавно и пипкаво.
Преди:
А сега купата е пълна:

Не е хубава хич снимката, но поне добивате представа.

# 551
Здравейте и от мен.
Оленка, невероятен е.
И на другите момичета нещата са супер.
Аз минавам с нещо малко, в четвъртък няма да мога може би. Ако всичко е наред ще си имам дете за три дни.
Подложка за чаша с моята буква.
Скрит текст:
И заедно двете с първата направена и подарена.
Скрит текст:
На гърбът съм написала лично послание, което е разпечатано.
Лека вечер.

# 552
И така, това са моите младоженци с временна рамка, че нещо не можах да опъна бродерията като хората и пак ще рамкирам. За съжаление, нямам време да го нося в ателие за рамка.

# 553
Здравейте:)

От скоро съм в няколко групи във фейсбук, в които дами събират поръчки за Дименшънс, като цените са малко по-ниски от тези в българските магазини (с по 10лв средно), та въпросът ми е: някой има ли опит с качеството и колко време се чакат?

Казаха ми около 2месеца (идват от Щатите), но се чудя.. то тогава има ли реален смисъл, ако качеството на гоблените е абсолютно същото да се поръчат с такъв дълъг доставен срок...?

Благодаря за споделените впечатления и много се радвам на всички красоти тук - за сега съм бродирала само възглавнички, но дано стигна на нивото за истински гоблен скоро:)

# 554
Още преди години се писа из разни гобленарски групи, че Дименшънс са си изнесли и те производството в Китай.

Общи условия

Активация на акаунт