Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • sf
Бях го забравила този форум. Защо да е несъществуващ, гледам, че и национална среща организират.
Ето и един четвъртък от мен, малко ми остана.

# 526
  • София /Абсурдистан
Кой е несъществуващият форум.
Аз с личен антирекорд, почнах четвърти, въпреки, че се бях заела да се уча да плета кукли Simple Smile  появи се китайска схема-имитация, а аз истинската поредица отдавна съм й хвърлила око. И така, започнах още един Simple Smile

За два дни само толкова

goblenite.org
Мисля, че се поддържа нещо, но не е това, което беше. Всички се разпръснаха по Facebook  гобленарски групи.
Съществува си форума, даже и аз съм там Simple Smile

# 527
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
любимо местенце беше. а какви срещички си правехме...
а сега нямам време за нищо...

# 528
Те и сега ще правят национална среща, ама късно се сетили да организират и няма други дати, чак на 17-18 септември. Има риск да се обявят пак някакви мерки и да отпадне за трети път. Аз няма да се запиша, за мое съжаление.

# 529
  • София
... Аз с личен антирекорд, почнах четвърти, въпреки, че се бях заела да се уча да плета кукли Simple Smile  появи се китайска схема-имитация, а аз истинската поредица отдавна съм й хвърлила око. И така, започнах още един Simple Smile
Tsve Ty много ми хареса, не се сещам за тази поредица, би ли дала малко повече информация. Определено ме грабна и го слагам в бъдещите проекти. Hug

А от мен напредък по съботно-неделното ми занимание /замразено от вчера за три седмици/. Извинявайте, че го показвам неизгладено Blush

Трябва да се получи ето това:

# 530
  • София /Абсурдистан
Чия разработка са тези муцунки?

# 531
  • София
Чия разработка са тези муцунки?
На Dimensions
Скрит текст:

# 532
  • София /Абсурдистан
Благодаря! Страхотни са!

# 533
Поредицата е на РТО "Эффектные женщины в роскошных местах" (Впечатляващи жени на прекрасни места)

# 534
  • София
Поредицата е на РТО "Эффектные женщины в роскошных местах" (Впечатляващи жени на прекрасни места)
Благодаря! Другите съм ги виждала, но тази която си започнала - не съм. Много са хубави всичките! Успех ти желая! Някога може и аз да стигна до тях.Hug

# 535

Аз уших първия и третия. Страхотно красиви са на живо. Вие кой шиете, че не видях? /сигурно съм пропуснала да прочета🙄🤔/

# 536

Аз уших първия и третия. Страхотно красиви са на живо. Вие кой шиете, че не видях? /сигурно съм пропуснала да прочета🙄🤔/

Този, ама не оригинала. Някаква свободна интерпретация от дама, която комплектова гоблени по схема.
Не ми се пазарува вече от Алито, а от руски сайтове не знам, как  Wink

# 537

Този, ама не оригинала. Някаква свободна интерпретация от дама, която комплектова гоблени по схема.
Не ми се пазарува вече от Алито, а от руски сайтове не знам, как  Wink
Този не съм го виждала ушит. Ще ми е интересно да го видя готов🙂

# 538
От
Скрит текст:

До

# 539
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
личи си, че с мерак си го почнала. Simple Smile летиш.

Общи условия

Активация на акаунт