Гобленарски раздумки - тема 148

• 54 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте, банда!
Минавам за скромен отчет..
Преди:

Сега:

Нямам въобще време и ми е много неприятно, но нямам избор... Ще излезе истина, че ще я шия 10 години тази фея, но пък съм упорита и няма да я зарежа Hug

Радвате ме, много с всичко, което правите!

# 196
  • Карлово
Четвъртъчно.... Финаааал! Утре за рамка и започвам бабиният гоблен Heart

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:06 от тихерула

# 197
Еха, Тихерула ти го изяде за норматив този гоблен, браво страхотен стана!

# 198
  • Бургас
Много свеж гоблен! Радост за окото и душата.

# 199
  • с.Николово, обл. Русе
Онзи ден си взех два цвята ДМЦ - по 1.70 за брой. Скъпо е в Русе.

# 200
Здравейте момичета. Браво на вас. Страхотни сте.
Конци купувам онлайн в България.
Преди време бяхме говорили от къде съм правила поръчка. Дори мислих сега пак да купя няколко. Определено цената е по добра от тук. Аз преди година купувах на 1,50€ за брой. Лятото бях си купила малко цветове, а сега мислих да добавя. Ще огледам какво има и ще реша дали да купя. Имам поръчани за сега само подложки за чаши.
Аз не съм шила.... Така реших.
 Отделно и дъщеря ми беше при мен за рождения ми ден предната седмица.
Имам си подаръци от нея. Три схеми и нещо което и аз не знам какво е. Исках пластмасова панама, това което е купила е твърдо, но не е точно такова. За проба каза, че е взела.
Аз видях втора употреба класьор с държачи за конци. Имаше и зелена панама 18каунт, 1 метър на 1,80. Взех си ги и двете. За схемите си взех светло синьо, но май ще се сливат цветовете. Бяха върху розово показани.
Ето ми нещата.
Скрит текст:

Едната схема не успях да я намеря. Ще снимам другата седмица. Simple Smile
Лека вечер

# 201
Четвърчно.... Финаааал! Утре за рамка и започвам бабиният гоблен Heart
[/quote
Следя го от както започна да го показваш и  всеки път когато виждах част от него ми ставаше много приятно. Въпрос на вкус е, но за мен това е най-красивият гоблен!!! Ако някога шия гоблен, бих желала да е този!
Благодаря за удоволствието да го видим!

# 202
  • Карлово
Благодаря ви от сърце за хубавите думи! Аз също се влюбих в този гоблен преди година  (още шиех трамваите) и веднага го купих да чака ред. Прекрасно е да си сред хора, споделящи твоята страст. Така черпим идеи и вдъхновение, и търпение. Heart Heart Heart

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 18:49 от тихерула

# 203
  • Sofia
Не е четвъртък, но аз приключвам със шиенето за няколко месеца. Ще пиша 4 курсови работи и една магистърска теза и няма да имам време за шиене. Затова показвам до къде съм стигнала.
Ботушките и още няколко неща чакат рамкиране или друго оформление. Петната са от лепилото, което после като изсъхне се оправя :

А тези ще чакат да ги довърша :

# 204
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страхотна колекция.
кажи кога да стискаме палци. Simple Smile моралната подкрепа е важна. Simple Smile

# 205
Страхотни. Азиатката откъде е комплектовката?

# 206
  • Sofia
Магистърската защита ще е юни, ако съм готова до тогава, ако не - септември.
Азиатката я бях свалила от сайта на някаква мацка в интернет - Elena Zidaru. Картината се казва - Der Jen - The beautines in Qing Dynasty.
Сега видях, че ги няма вече на сайта и схемите. Имаше ги в 3 варианта - с 20, 40 и 90 цвята - Анхор . Аз почнах този с 40 цвята, но не ми харесват много лицата им. Предполагам, че с 90 изглежда по-добре, но ми се сториха много.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 15:06 от semelyna

# 207
Много добре се получава, нищо че е самодейност  Simple Smile

# 208
  • София
semelyna чудесни са всичките ти творби!
И успех с учението. Това е най-важното сега, а гоблените ще си те изчакат, бъди сигурна че няма да се ушият сами. Grinning

# 209
този доставя до БГ срещу скромните 33 $ - https://www.ebay.com/itm/233713674520?mkevt=1&mkcid=1&mk … &toolid=10050

или така: https://www.etsy.com/ca/listing/1147909610/lighthouse-keeper-cro … p;pro=1&frs=1 - само схема - ако я предоставят в електронен вариянт

или - http://www.vishivay.com/schemes/more/keeper-of-the-lighhouse.html

Благодаря много! Знаех си, че мога да разчитам на вас Simple Smile
 И едно етапче от мен

Общи условия

Активация на акаунт