Здравейте,
Тази година нашето момиченце прави две години и най-накрая се решихме да направим кръщенето. По ред причини избрахме Трявна (главно заради местонахождението), но не сме от там.
До момента това, което сме уточнили е
Града - Трявна
Дата - 02.04.2022,
Кръстници и гости.
Харесали сме църква , хотели и ресторант, но не сме звъняли още.
Ще ми бъде полезна информацията от хора, правили, или запознати с подобни събития в града. Кога трябва да звъннем за запазване на часове, дали не сме закъснели? С тази обстановка затваряме-отваряме вече не знам, а не сме и от града, така че ходене на място и питане малко ще е трудно.
Църквата, която сме харесали е "Св. архангел Михаил" (на центъра, с магнолиите в двора. Надявам се не греша името). Ще ми бъдат полезни всякакви координати и информация за необходимите неща, които се носят, такси  и прочие.
Търсим и малко хотелче/къща за гости, която да побере 18 човека. Някои за 2 петък/събота/неделя) нощувки, някои за една(събота срещу неделя). Насочили сме се към хотел Рай. Там сме оставали преди, но съм загубила координатите. Приемам и други предложения в района на горе долу такива цени (20-25 лева/човек). Ще има гости, които са трудно подвижни и няма да е удобно да се върви или обикаля дълго.
Приемам и всякакви предложения за ресторанта, кръчми....