Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 256
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
A.l.e.n.a . много добри отзиви има за Желязкова , аз не съм виждала нейни пациенти .

# 136
  • Варна
Някой знае ли кой доктор ходи в Хелена фейс Варна  /ако е доктор /.
Моля ти се, стой надалеч от тези некадърници!!!
Не бих и помислила да отида. Но дочувам, че ходят познати, а така и не се разбира кой доктор прави процедурите, собственичката със сигурност не е.  Смятам, че Хелена Фейс биха спечелили много повече да обявят, че с тях работи доктор, отколкото това криене.

# 137
Успех, Алена!

# 138
  • в 1001-та нощ
Благодаря за подкрепата, Момичета! Gift Heart

A.l.e.n.a . много добри отзиви има за Желязкова , аз не съм виждала нейни пациенти .

Една съфорумка се е оперирала преди няколко седмици - коментираме в темата за блефатопластика, има добавени и снимки Simple Smile

# 139
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте! Бих искала да се допитам до вашето мнение за следния проблем: през юли м.г. правих инжекционна мезотерапия, в следствие на която под едното ми око се образува торбичка, която вече 7 месеца не е изчезнала. Спадна малко с времето, но не се маха изцяло. Държа да подчератя, че аз никога не съм имала торбички под очите, както и преди бях правила инжекнционни мезотерапии, но не съм имала подобни странични ефекти.

Сега се чудя с какво да я премахна. Ходих на консултация в "Дерма Вита", където ми препоръчаха HIFU не само за торбичката, но и за цялото лице. Честно казано, аз не смятам, че имам някакъв проблем с овала/контура на лицето, напротив - хората си мислят, че съм с 10 г. по-млада от реалната си възраст. Въпреки това искам да започна някаква превенция и ми се стори добра идея. Но после прочетох доста негативни мнения за процедурата тук и сега не знам какво да правя. Вие какво бихте ме посъветвали за премахване на въпросната торбичка? Има ли някаква процедура, която да е дала подобен ефект при някого? Или може би да не я пипам изобщо и тя ще изчезне сама?

Благодаря ви!

Здравейте отново,
Реших да се консултирам и на други места по въпроса с торбичката под окото и ми препоръчаха д-р Кожухарова от Хил Клиник. Имате ли отзиви за нея? Благодаря!
При мен с HiFU не се махна, но се подобри значително. Сега ми казаха, че с ръчни масажи ще стане, но още не съм започнала.  Точно на ръба на ябълчната кост, под окото е.

Много благодаря за обратната връзка. Може ли повече информация за тези ръчни масажи?

# 140
Здравейте, моля за помощ. В последните дни изчетох много от коментарите и вашия опит. Благодаря на всички за споделените мнения и съвети.
На 38г. съм и до този момент не съм правила нищо освен почистване на лице. Проблема ми се появи преди около година, когато свалих много кг за кратко време и лицето ми се промени изведнъж. Получи се увисване на цялото лице, назолабиалните се изразиха по-силно, гневната бръча стана по-дълбока, бръчките на пачия крак също. За капак на всичко поувиснаха клепачите и тъмните кръгове под очите се подчертаха. Истината е че като се погледна в огледалото и виждам друг човек. Записах час за първичен преглед при д-р Росица Денчева и много бих се радвала ако имате отзиви за нея. От прочетеното до този момент не видях никаква информация.
Благодаря

# 141
SRK83, аз и мъжът ми сме ходили при нея преди години - и двамата много доволни. Той имаше кожен проблем, аз разни подхранващи терапии правих - много е умерена и внимателна. От форума тук също съм срещала позитивни конентари за нея. Пиши като мине консултацията и успех🌺

Алена, успех утре, всичко да мине бързо и безпроблемно и скоро да ни разказваш, чакаме те🌷🙏🌷

# 142
Всичко ще мине бързо и безпроблемно, Алена! Чакаме те да пишеш, че си добре!!!🤗

# 143
Привет дами, някой клагал ли е този бустер REVOFIL AquaShine  botox effect
Мнения?

И да Ви питам : през колко време усещате , че филъра Ви в скулите се е  резорбирал   , знам, че при всеки е различно, но все пак мнения Wink
Благодаря 🌷

# 144
Относно филъра в скулите, моите ги направих преди 5 години. След 1 година допълнихме. Оттогава си стои филъра и не се е налагало да допълвам. Първият път сложихме по 1 мл от всяка страна, след 1 година по 0,5. И двата пъти Voluma на juvederm.

# 145
  • Sofia
Много благодаря за обратната връзка. Може ли повече информация за тези ръчни масажи?
Прави се при козметици и масажисти серия от масажи, 20-40лв е в София, има и пакети.

# 146
Да покажа за кратко устните си след Теосиал кисс декември месец  .

Незнам вече ,кое поставяне на филър 1 мл. ми е в устните / 4 или 5 / и както виждате нищо,абсолютно.Утре отново отивам  ,но този път ще е 2 мл.наведнъж Револакс.И назолабиални ще правя.Ще докладвам по-натам.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:46 от Еlpida

# 147
SRK83, аз като отслабна почвам да се сбръчквам, излизат ми сенки и вдлъбнато под очите, но кожата не ми е увисвала засега.
Миналата година май-юни ходих на запълване вдлъбнатините и сенките под очите при д-р Милева. Доволна съм, засега филърите не са ми се резорбирали и се чудя дали да повтарям процедурата тази година. Ако реша може съвсем малко филър да се добави или изобщо да не ходя. За сметка на това филърът в назолабиалните гънки се резорбира много бързо и ми се иска да пробвам някой по-траен.
Като цяло май повече проблеми имам като отслабна, отколкото като съм по-дебела. Затова реших да кача малко, за да имам по-женствени форми и кожата ми да е по-гладка, а пък около талията липосукция и готово. Ахаха!

Elpida, устните ти са сочни. Какво не им харесваш та още искаш да ги запълваш? Моите са доста тънки, но въпреки това си ги харесвам и не съм се решила да ги уголемявам. Simple Smile

# 148
  • при Arctic Monkeys
2 мл наведнъж🧐

Револакс е нисък клас филър, твърдичък. Слагала съм в назо, резултатът от последното поставяне-чудни въженца, които трета година се постопиха, но си стоят....

# 149
Револакс не е твърд филър.През септември слагах и си е мекичък .Но отново всичко се загуби за месец.Сегашния ми Теосиал кисс е твърд . 2мл.не е много,докторката ,която посещавам в Пловдив говори с мен .То и за контура отива опр.количество .

Общи условия

Активация на акаунт