Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • варна
Здравейте момичета,
0.5 мл за контур е съвсем леко запълване , дали е достатъчно?Имам нелоши устни, но с годините поизгубили пухкавост и гладкост, Какво бихте ме посъветвали?

# 151
Филорга имат 0,6мл , а Stylave 0.8мл - ако смяташ, че ще е малко може да погледнеш и тези марки.

# 152
Elpida, снимка преди филъра, ако искаш качи до тази с филъра, за да добием реална представа. На мен устните ти ми харесват и не бих им сложила 2 мл филър и то наведнъж, но това е мое мнение.
karmacoma, за твоите "въженца" опита ли с  RF Microneedling?

# 153
Elpida, устните ти са много добре. Аз не бих ги пипала. Моите изглеждат по същия начин и не смятам поне още година и половина да добавям филър.
С 2 мл Revolax ще заприличаш на Гани.

zvezdelina6407, аз 0.5 мл слагам в целите устни, че даже и остава. 0.5 мл дори е прекалено много за контур. 0.3 за контур и 0.1 - 0.2 за обем/сочност

# 154
Stylage ми харесва много.

# 155
Днес направих третият си опит с ботокс при трети различен лекар. Надявам се наистина този път да имам желания резултат. Сложи ми го д-р Наталия Иванова в СЗ. Като цяло съм с много добри първи впечатления от нея, внимателна, мила, лека ръка, струва ми се, че е човек естет. Продуктът беше Диспорт, ще видим как ще се развие.

# 156
  • при Arctic Monkeys
Не съм пробвала микронидлинг за моите въжета. От некадърното поставяне вече на тези места имам сраствания, които нямат оправия. Отдавам го и на съдържанието на синия револакс. Това не е хубав филър, дори в Скин лайн отказват да го поставят на тънки кожи.
Днес махах капиляри в Скин лайн Варна с yag лазер и co2 за милиуми. Там беше д-р Михайлов, ми то направо едно дете 🙂

# 157
Днес махах капиляри в Скин лайн Варна с yag лазер и co2 за милиуми. Там беше д-р Михайлов, ми то направо едно дете 🙂
Кадърно е детето, обаче. 🙂

# 158
И аз имам проблем с ботокса, втори път слагам на гневна и на втория месец почва да ме отпуска, не знам дали това е нормално, но като слушам повечето от вас по-скоро не. И двата пъти са при др. Ванеска, първия път ми сложи много малко и не ме хвана изцяло, но при втория имаше пълно блокиране в началото, но както казах вече отслабва значително ефекта Sad

# 159
Не съм пробвала микронидлинг за моите въжета. От некадърното поставяне вече на тези места имам сраствания, които нямат оправия. Отдавам го и на съдържанието на синия револакс. Това не е хубав филър, дори в Скин лайн отказват да го поставят на тънки кожи.

Имаш ли ефект върху капилярите?
Вече не е ли много слънчево за тези лАзери или все още е подходящ периода?
Чудя се и аз дали да правя лазер за моите.

# 160
  • при Arctic Monkeys
Ефектът в момента е оток и червенина. Голямо пърлене падна, особено с СО2 то. 🙂
Не е късно, трябва да се защитава с 50 фактор. Освен това какъвто съм маймун в момента, няма къде да ходя. Като се възстановя ще кажа дали има ефект.

# 161
това е от днес след сваляне на конците .
 от трети ден след операцията .
Обещах повече информация за двойната блефаропластика и мид - фейс лифтинга на моята приятелка .
Др.Таук е много внимателен , след свалянето на конците имаше болка , тя отзвуча за около час . Клепачите са отточни , долният клепач не покрива добре очната ябълка , беше ни обяснено че това е нормална и при спадане на оттока д.клепач ще прилепне .
От лифтинга в средната част на лицето се вижда че назолабиалната бръчка е много добре изгладене .Пациентката е на 54 г , тя е с малки очи по рождение и с годините си отгледа и големи торбички под очите .

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 02:01 от nkv_sz

# 162
Ох, изглежда много болезнено.

А изходното положение какво беше? Всъщност мид фейс какво представлява? Неговия метод какъв е ?

# 163
Бихте ли споделили от коя мезотерапия сте най-доволни?

# 164
nkv_sz, благодаря за споделеното и бързо възстановяване на дамата! 🌸
Може ли информация за този мидфейс лифтинг - долната част на лицето ли обхваща, къде са разрезите и белези има ли? Колко дни възстановяване за лифтинга е казал д-р Таук, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт