Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 720

Момичета, аз искам да се похваля и че най-накрая си реших проблема с кожата. Повечето от вас знаят, защото съм се оплаквала тук Simple Smile
Ами, реших го за 4 дни с прост бепантен сенситив.
Кожата ми е като порцелан в момента, хидратирана, почти изчезнаха пори и черни точки.
Знам, че и други дами се оплакваха от сходни с моите проблеми, за мен това проработи.
Пия и колаген, сложих и бустер и самият филър също хидратира. Но след бепантена видях най-осезаемия резултат.

Кой точно Бепантен?

# 721
Мелани, второто кремче.

Алена, аз ползвам вкъщи ето това. https://dermis.bg/hidra-nidul-20-dermis-1503.html
Пълня с готини серумчета и ефектът е кристална кожа. Сега не съм правила, заради дерматита.
Супер неинванзивно и много по-щадящо от дермапен или дермаролер.

Иначе, аз днес бях на гинеколог и ковид ми е нанесъл доста сериозни проблеми. Много сериозен срив на имунитета и съмнения за разни страшни болести. Та, от там проблемите с кожата и косопада.
Стискайте палци всичко да е наред и се пазете от ковид.
Аз вече го сравнявам със СПИН като ефект върху организма.

# 722
  • в 1001-та нощ
Мерси, КРР! Дано съмненията са неосноватлени и бързо възстановяване Flowers Hibiscus

# 723
Серумчетата какви са и от къде ги купуваш за този уред, КРР ?

# 724
А иглите се дезинфекцират, така ли?(уж четох, но не разбрах съвсем)
Надявам се всичко да ти е наред,KPP, и аз бях много зле след ковид, още се възстановявам.Направи си един хубав скрининг на организма, изследвай депата на вит Д, Б, магнезий, фолиева, желязо(всякакво, плюс феритин) вит А ще тествам скоро,щитовидни хормони всички параметри.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 23:34 от ДХ3

# 725
[/img]
Добро утро мили дами някой ползвал ли е тази и ако да моля да коментира ?Хубав и успешен ден !

# 726
[/img]
Добро утро мили дами някой ползвал ли е тази и ако да моля да коментира ?Хубав и успешен ден !
Нищо не се вижда.

# 727
# 728
Питайте в темата за Уреди за домашна употреба .Последните страници говорим за дермапена.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1271581

# 729
  • Благоевград
Момичета, някой правил ли е устни при Ванеска? Денкова и Каляшева изглеждат изкуствено, дерма акт ме отблъскват с агресивния си маркетинг, само при Ванеска виждам (в инстаграм) естествени и умерени резултати. На 29 съм, трябва ми само за горна устна обем.

# 730
Не се прави само горна устна, освен ако съвсем нямате такава.
Идете в Дерма акт, не гледайте маркетинга, има много добри лекари.

# 731
ДХЗ, защо не се прави само горна устна? Дъщеря ми е с голяма разлика във устните и иска да  уголеми леко горната, за да има симетрия. Ако трябва да уголеми и долната, положението ще е страшно.

# 732
Защото натурално природата е създала пропорции и горната устна е по-малка от долната, даже май на 1/3 от обема ѝ , ако добре помня.Тоест устните не бива да са симетрични една на друга ако се гледат правилните черти на едно лице.

# 733
  • при Arctic Monkeys
Аз съм слагала само в горна. Малко контур, малко обем и повдигане на ъгълчетата. Не харесвам правени устни и винаги ги различавам, който както и с каквото да ги прави.

# 734
Защото натурално природата е създала пропорции и горната устна е по-малка от долната, даже май на 1/3 от обема ѝ , ако добре помня.Тоест устните не бива да са симетрични една на друга ако се гледат правилните черти на едно лице.
А, ако целта е точно да се подобори тази симетрия, защо да не се прави само горна устна, както пишеш  в по- горния пост?

Общи условия

Активация на акаунт