Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 210

Алена не е писала как върви взъстановяването, дано всичко е ОК.
Жаки,при положение,че съпругът ти се оперира при Наталия Иванова,ти защо би предпочела при Желязкова?

На Желязкова има ли някъде страница да се видят снимки преди и след?

# 211
Слагах филъри над веждата, скулите, попълване отстрани под устните и отстрани на носа. Получи се супер естествено лифтиране на лицето. Направи му първо едната половина, за да видя хубаво разликата, просто уау. Сложи малко по 0.5. За другия месец имам устни и ботокс. Хареса ми, че не гледа на парче. Аз отидох за устни, но той ми предложи първо да лифтираме леко лицето, не ми се бодеше повече и оставихме устните за следващия път. Имах силно изразени назолабиални гънки, които по тази начин се опънаха и вече ги няма почти. Просто си тръгнах друг човек. Сега само ми е малко неприятно, защото ме болят скулите като се храня, но предполагам, че утре ще съм ОК. Аз две години ходих в дерма акт и лично не съм доволна, както и от апартните процедури там

Алена, не знам как да ти благодаря за д-р Михайлов! Съжалявам, че по-рано не съм отишла. Просто е невероятен. Само от 1 посещение ме направи поне с 5г по-млада😂 чакам с нетърпение следващия ми час другия месец. Техниките, които използва не съм ги среща никъде, а смея да кажа, че големите клиники и имена съм ги посещавала, но никога не съм била толкова доволна! С две ръце за него, вече и аз ще се доверявам само на него! 🙏🏼
Аз също обмислям да сменя Дерма акт с Михайлов.  Вие каква процедура правихте?

# 212
Pipi, в Дерма акт при кого ходеше?

# 213
  • в 1001-та нощ
Алена, не знам как да ти благодаря за д-р Михайлов! Съжалявам, че по-рано не съм отишла. Просто е невероятен. Само от 1 посещение ме направи поне с 5г по-млада😂 чакам с нетърпение следващия ми час другия месец. Техниките, които използва не съм ги среща никъде, а смея да кажа, че големите клиники и имена съм ги посещавала, но никога не съм била толкова доволна! С две ръце за него, вече и аз ще се доверявам само на него! 🙏🏼

Много се радвам Simple Smile Каква процедура правихте?

Относно избора на Жаки - предполагам е поради лифтинга, който Желязкова прави заедно с блефаропластика, т.е. не само изрязване на кожа. А и ....при повечето от нас - особено в България - не само кожата е проблем.

Преди малко се прибрах от едно събитие и се погледнах в огледало (напоследък не го правя Laughing ) - хора - няма такива очи!!! Не очите, ами всичко около тях! Не знам дали и на 20 съм била така. Сигурно, но ... промяната е невероятна. И нямам предвид foxy eyes, а премахването на всичко излишно и като кожа и под веждата.

# 214
Елексир, заради това повдигане на мускула, което описа Алена.
За съжаление без него резултатът от блеферопластиката сам по себе си не е траен.
И при мъжът ми и при позната оперирала се по същото време при същият специалист има отново отпускане на кожата. Не е като в изходно положение, но си има пак провисване.
Затвоа ако аз се реша някога ще търся най-добрият от към трайност резултат.
Днес във ФБ видях снимки на жена с фесйлифт правен в България от доктор Кънев мисля.
Много добър резулатат, много по естесвен за мен от лице раздуто с филъри.
Та след 10-12 години, като ми дойде времето това ще е, предпочитам да махам излишата кожа, отколкото да се опитвам да я пълня.
Конци затова не бих сложила, за да нямам странствания, които да пречат на евентуален лифтинг.

# 215
Ох, Алена, ако не исках да си махам жлъчката, да си правя корекция на зрението, ако синът ми нямаше бал тази година, направо щях да хукна да си махам падналия клепач като те чета!😄

# 216
  • в голямото село
Pipi221 , а с какъв продукт работихте - филър или скин бустер и каква марка? Интересно ще ми е да споделите за ботокса, дали ще държи повече от този в Дерма акт.

# 217
  • в 1001-та нощ
Ох, Алена, ако не исках да си махам жлъчката, да си правя корекция на зрението, ако синът ми нямаше бал тази година, направо щях да хукна да си махам падналия клепач като те чета!😄

Ами догодина Simple Smile Но чудеса се случва и не се знае дали няма да подрани. Стикам палци всичко при теб да завърши благополучно Simple Smile

Д-р Желязкова прави по една операция безплатно / благотворително мисля на 3 месеца на пациент по неин избор, което също много ми допадна, като отношение (моята съм си я платила).

# 218
Слагах филъри над веждата, скулите, попълване отстрани под устните и отстрани на носа. Получи се супер естествено лифтиране на лицето. Направи му първо едната половина, за да видя хубаво разликата, просто уау. Сложи малко по 0.5. За другия месец имам устни и ботокс. Хареса ми, че не гледа на парче. Аз отидох за устни, но той ми предложи първо да лифтираме леко лицето, не ми се бодеше повече и оставихме устните за следващия път. Имах силно изразени назолабиални гънки, които по тази начин се опънаха и вече ги няма почти. Просто си тръгнах друг човек. Сега само ми е малко неприятно, защото ме болят скулите като се храня, но предполагам, че утре ще съм ОК. Аз две години ходих в дерма акт и лично не съм доволна, както и от апартните процедури там

Аз също обмислям да сменя Дерма акт с Михайлов.  Вие каква процедура правихте?
И аз трябва да направя нещо подобно, ако може да попитам на колко години сте? С какъв филър работи?

# 219

Привет!Може ли да ми пуснеш на лично контактите на лекаря?

# 220
И аз погледнах блога на Алена за снимки, защото имам същата форма на очите и клепачът вече е започнал да се смъква, та трябва да обмислям след 8-10 години и аз да  правя нещо.
Но сякаш няма чак кой знае каква разлика с блефаропластика или поне от снимките не мога да определя. Не би ли трябвало да има леко повдигане на веждата и откриване на горния клепач? За такъв минимален ефект май не си заслужава да се подлагаш на операция, с упойки, белези, възстановяване...и май лифтингът си остава единствено решение...

pipi221, а при кой си ходила в Дерма акт? Понеже аз съм правила същото поставяне на филъри с тази техника.

Момичета, аз вече с моята кожа, след ковид не знам какво става... Правих бустер и обикновено след него лицето ми светва като порцелан и стои този ефект поне 3 месеца. Дава мощна хидратация отвътре.
Ами, сега съм на 4ти ден от поставяне и все едно нищо не съм слагала - същата повърхност, като сякаш е изгоряла кожата и продължава със сърбящи пъпчици и запушени пори. Влажността на кожата ми е 11% (меря с апарат), а трябва да е 40-45%. Липидният слой със сигурност го няма и вече не знам как да го възстановя, щом и бустерът не помогна. Confused
Някой имал ли е моят проблем и как се е справил?...

# 221
Прегледай си внимателно рутината, с какво мажеш. Това което обянсваш ми звучи като пресушаване. Виж си киселини, АНА, ретиноли ако ползваш. Може да се наложи месец два почивка от висчки мазила. Защото когато сушиш прекалено с киселини кожата реагира със свърх производство на себум.
В таквиа случаи спирам всичко и оставям само силна худратация.
Аз ефекта, който виждма от многократно слагане на бустер при моята приятелка (лице и шия, при Каляшева ходи) никак не ми харесва. Далеч е от порцелан, порите и са по видими, не се забелязваха преди. И самото лице е като втасало тесто. Слагала е вероятно 5-6 пъти.
А уж само хидратация щеше да е без обем.
Ами има обем, не знам защо.

Не намирам блога на Алена.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 02:09 от JACKLIN*

# 222
  • Варна
KPP да не е от Морфеуса странична реакция това, което описваш? А не разбирам как запушени пори и бустера по принцип как би помогнал да не са. Вероятно си ходиш на почиствания на лицето... Смени продуктите, пробвай с някакви без парабени, силикони.. Лекарства някакви вземаш ли? Ковид влияе и на хормоналния фон доста, та това което описваш като се замисля може и причината да е там..

# 223
  • в 1001-та нощ
КРР, всичко се случва до веждите. Не се прави промяна на формата на очите, нито повдигане на веждите нагоре или друга промяна налицето, която да води до промяна на идентичността, да си учуден и т.н.

Отрязани са около 0.8 см кожа - на ширина във външния ъгъл на окото и за мускула вече казах.Това дава просвет на окото, на клепача и няма излишна бръчкаща се кожа във външния ъгъл.

Най-много ми допада, че човек запазва идентичността си, не става някой друг.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 09:37 от a.l.e.n.a

# 224
Определено много положителна промяна виждам аз! И то при още подути очи. Бързо възстановяване, Алена, благодаря за подробно споделения опит!

Общи условия

Активация на акаунт