Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
И аз днес сложих ботокс на цяло лице, реално като ме отпусне ще мога да дам адекватен отзив. Във вдерм ми го поставиха. Имам едно увисване встрани от устните и преди бяхме коментирали по какъв начин се третира това и един от вариантите беше съвсем малко филър на няколко точки. По принцип не искам излишни филъри, обаче реших да поискам да ми го направят това. Само че, като си споделих желанието двамата лекари, които бяха при мен ме отрязаха 😅, та останах без филър.
Добре де, как ботокс на цяло лице?
Нали  се слага само на чело и горната част на лицето?
Или аз бъркам нещо...

# 451
Ботокс цяло
Лице се води - чело, около очите и гневна. Там ми сложиха.
Иначе ботокс се слага в мастерите за стесняване на лицето, прави се нефертити лифтинг, в брадичката може да се сложи и със сигурност пропускам още нещо, но цяло лице е горенаписанот, в ценорязписите на клиниките това се води цяло лице - трите зони

# 452
Ботокс цяло
Лице се води - чело, около очите и гневна. Там ми сложиха.
Иначе ботокс се слага в мастерите за стесняване на лицето, прави се нефертити лифтинг, в брадичката може да се сложи и със сигурност пропускам още нещо, но цяло лице е горенаписанот, в ценорязписите на клиниките това се води цяло лице - трите зони
Ясно, трите зони на челото се води цяло лице.
Колко единици сложи и от кой вид ботокс?

# 453
Monii, работят с вистабел, за единиците не съм питала колко, предвид че се плаща на зона и така или иначе оставям лекарят да прецени, с уговорката да не е неестествено.

# 454
  • БГ
Здравейте,
някой справил ли се е с тъмните кръгове около очите? При мен около самите ми клепачи е по тъмна зоната - на горния клепач все едно съм си слагала сенки, а отдолу са ми тъмно сини кръговете. Цял живот съм така като панда. Ако не сложа дори и лек грим изглеждам болна... На 33г. ако това е от значение.

# 455
Здравейте,
Новак съм в тази област другия месец имам записан час за консултация и след нея ботокс и евентуално филър в устните .Въпрост ми е в клиниката работят с вистабел ботокс и Juvéderm smille моля за вашето мнение специално за ботокса понеже не видях много коментари в старите теми за тази марка.На 36 години съм с доста изразени бръчки по челото и гневна бръчка ,пачи крак всички екстри.

# 456
Да препоръчате нещо инжекционно за шията,от което наистина сте видели полза? Щото на апаратните процедури сякаш много нямам вяра вече.
Аз слагах Радиес през септември, определено забелязам положителна промяна. Кожата изглежда по плътна, “ гривните” се заличиха доста, но като цяло кожата ми там е доста отпусната и май само скалпел ще ми реши проблема

# 457
Здравейте,
някой справил ли се е с тъмните кръгове около очите? При мен около самите ми клепачи е по тъмна зоната - на горния клепач все едно съм си слагала сенки, а отдолу са ми тъмно сини кръговете. Цял живот съм така като панда. Ако не сложа дори и лек грим изглеждам болна... На 33г. ако това е от значение.
И аз съм така. Просто информативно да те питам на компютър ли работиш? Аз на комп работя и от там може да е. Чула съм също и от хранителна непоносимост се получават такива кръгове. Ако не са много големи филъри под очите вършат работа. Ако са по-тъмни сенките, само частично ще подобрят положението.

# 458
  • На черешатааа
Следя темата , не много тайно Simple Smile и Благодаря за споделеното инфо от Вас.  На по- топло време мисля да посетя д-р Михайлов , искам филъри да сложа. Включвам се по друг повод, преди страници прочетох за поръчки от iherb. Сайта поднови приемливи цени за доставка до Бг (чрез Спиди) . Отделно от тази година ДДС, мита и такси се начисляват автоматично в сайта. Плаща се всичко при поръчката, която се получава директно до адрес без други ангажименти. Надявам се инфото ми да е от полза на някого Flowers Hibiscus

# 459
  • при Arctic Monkeys
Аз също бих посетила Михайлов. Но се озадачавам от количествата, които слага наведнъж.

# 460
Някой ходил ли е при
д-р Камелия Присадашка от дерма акт ???

# 461
Някой ходил ли е при
д-р Камелия Присадашка от дерма акт ???
Моя много близка ходи и много добре ѝ се получава.

# 462
Аз споделям за резултат месец и половина след обикновено Hifu на зоната под брадичка.
Имам съвсем мъничко обиране, но все пак е факт.
Обмислям след около месец и половина да отида за втори път, тогава надявам се ще съм категорична има ли ефект.

# 463
  • На черешатааа
Аз също бих посетила Михайлов. Но се озадачавам от количествата, които слага наведнъж.
Може би зависи и от нуждите на лицето. Гадая си към момента .....

# 464

Индивидуално е, както казах по-нагоре не съм привърженик на напомпаните и безизразни лица, но виж при мен с голямо количество няма този ефект. Не знам при други колко е слагал, при мен е по 1мл в скулите, останалото е разпределено по 0,5мл. в различни области. Все пак, ако не носиш на много боцкания по-добре се замисли.

Общи условия

Активация на акаунт