E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 333
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за анонса!
Днес и утре от 18 ч. са поредните два епизода на ''Песента на живота''!
Сред полунощ/в 3 ч., минаваме на лятно часово време!

Покрай участията на Аслъ във филма и театъра,скоро не съм пускала Еркан!
Имаме нови снимки пуснати вчера във ВК!
Еркан със студенти по театър.
Дава им съвети относно актьорството!

Скрит текст:

Приятна слънчева събота!

# 121
Здравейте момичета Hug
Малко късно, но...
Скрит текст:
Днес се местих...и аз като часовото време Joy Днес ми отчетоха уредите, снощи бях изключила радиаторите и се местих  отново в хола, защото там е климатика. Когато стане студено ще го пускам. До сега в детската температурата не се е качвала повече от 20 градуса както работи парното. Само по времето когато бях болна и го бях засилила, тогава беше топло, ама сметката ми излезе доста солена. В момента в хола без да съм пускала климатика е 22 градуса и мисля да не го пускам за сега.

Злати благодаря за новите снимки с Еркан. Добре изглежда. В сериалите не винаги изглежда така...Брадясал...малко неугледен....
Гледах втория епизод на Песента....Първия го пропуснах...Ей и тук много интрига...Не запомних името на русокосата, ама много лъже тя бе....Не съм убедена, че бебето е от Керем...При тази играчка, бременната имаше някакъв мъж....Все ми е на ума, че тя е печалбарка....Дано да греша, ама логиката така ми говори....

Срещнах нови снимки на Аслъ....

Лека нощ и сладки сънища

# 122
Здравейте,момичета!

Как сте,наспахте ли се по новото време? Wink
Много се ядосвам,тъкмо се пригодиш и айде смяна!
Веднъж да се реши,в кое време да останем!

Ани Hug,аз направо се учудих от толкова интриги още от начало. Simple Smile Русата е Хюлия,съпругата на Керим,а бременната е Филиз.Да видим от кой ще е бебето,тъй като лелките от турския ресторант казаха на Хюлия,че доста ги сменяла?И бащата Байрам доведе незаконната си дъщеря ей така от нищото.Жена му трябвало да е приеме!

📸 Официалната страница на Netflix Türkiye публикува снимка
от филма „В добри ръце“ с Аслъ Енвер и Мерт Едже Ак.
Heart ExlМелиса и Джан Heart Exl

Желая ви приятна неделя!

# 123
  • Плевен / София

Късно влизам в темата да ви поздравя, но агрофитнеса върви с пълна сила

# 124
Неделен привет

Злати - този път хванах началото на сериала, защото готвех...Не можах да го проследя добре, но много останах изненадана, когато Хюлия разказа на Керим как е излъгала семейството и е станала майка...
На мен много ми харесва брата на Керим - и неговото име не запомних. Надявам се със сестрата на Хюлия да им се получи....Утре и в други ден ще го гледам на спокойствие. Стана ми интересен.
Комшиите се пишат, че са много морални, а пък като гледам сериалите реалността май е друга....
Днес пак не можах да изгледам филма с Аслъ. Искам да вкарам къщата в ред, че бях я позанемарила....

Една нова снимка на Айча....

С придружаващ текст Залез на 16-ия етаж

И още една в близък план....

Докато пиша и Гости се е появила Hug Браво за агрофитнеса Hands Plus1 След зимата е хубаво човек да се пораздвижи. На мен ми е рано, защото още е студено и нямам условия за това време...
Скрит текст:
Обмислям да направя малък ремонт в кухнята, за да мога и аз да ходя пролетта. Но с тези цени незнам дали ще мога да успея...

Приятна вечер момичета

# 125
# 126
  • Плевен / София
Нова седмица,  нов късмет Kissing Heart

# 127
Здравейте,момичета!

Ани Hug,за сериала от вчера.Братът на Керим е Хюсеин.И аз забелязах,че добре си говореха със сестрата на Хюлия-Мелек!Даваха и как той си спомняше разговора им.Май ще изскочи нещо по нататък,ще видим?

Лу Hug,радвам се,че си наминала в темата!Направо ни забрави! Wink

Гости Hug,явно е настъпило времето за агрофитнеса за тази година! Wink

Йозджан е пял в ресторант Günay в Анкара,миналата вечер!

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 128
Ехо...
Анонса за епизода тази вечер...

Дженк и компания отиват на парти, където Азра все повече подозира, че Дефне и Дженк крият нещо. В края на вечерта обаче възниква ситуация, която принуждава Дженк да разкаже на Азра истината.

Ще се появи прислужницата на Зерин и тя ще изпадне в неловка ситуация...Дали Серап ще научи истината за майка си или Фериде ще спаси положението...

Главни действащи лица тази вечер ще са младежите...

Лу, Гости, Злати благодаря ви момичета

Приятна вечер и спорна нова седмица

# 129
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за анонса! Hug

Аслъ като Мелиса от филма...

Прощаването на Мелиса с нейните близки Broken Heart

Скрит текст:
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456240926%2F68681 … pl_wall_-87501705

Желая ви слънчев пролетен ден!

# 130
Здравейте момичета Hug
Вчера не успях да намина, а снощи не можах да гледам и епизода...Сега гледам повторението на ДФ....
Зерин много проклето човече...Покрай турските сериали станах по-критична и се засили чувството ми за справедливост...Преди бях по-доверчива...

Злати не е имало кой да те редува и днес не си ни сервирала кафе...

Да видим какво ще се случи довечера в Не пускай ръката ми...

Азра ревнува Дженк от Дафне. Зерин подклажда тази ревност. Тя недвусмислено показва на Азра, че Дефне е жената, която трябва да бъде до Дженк. Зерин казва на Серап, че много скоро ще я отърве от Азра.

Зерин казва на Азра, че е видяла Дафне при Дженк, за да уязви Азра...

Дженк забелязва, че Азра не е на себе си...

Азра ще получи мистериозно съобщение във връзка със смъртта на баща й.

Месут ще разкаже на Сумру всичко, което знае за Азми...

Хюлия не одобрява постъпката на Месут...

А Сумру ще потърси сметка на Азми...

Арда хваща прегърнати Мелис и Кадир...

Сумру е бясна на Фериде и ще видим какви ще ги свърши....

До довечера с пожелание за цветно настроение Flowers Tulip

# 131
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за анонса от вчера!

Има нови снимки на Еркан от някакво събиране...

Скрит текст:

и клипчета как играе и пее,но са от ВК...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240923%2Ffd … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240924%2F2a … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240925%2Fe8 … pl_wall_-58520450

Нека последният ден на месец Март бъде изпълнен с усмивки и
хубаво настроение!Щастлив ден ви желая, приятели!

# 132
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Скрит текст:
От понеделник тръгвам нормално на работа, както беше преди пандемията ....

# 133
Здравейте момичета

Пак окъснях, но
Скрит текст:
свърших хубава работа. Подготвих цветята за изнасяне на вън. Подредих си и остъклената тераса, че я бях позанемарила...Все ми беше студено, но днес макар и облачно и ветровито е топло....Остана ми само да избърша прозорците, но това ще стане когато изнеса цветята на вън...

Злати, Гости благодаря за новините  и новите снимки:hugs:

Гости пожелавам ти да ти е спорна работата Hands Plus1

Какво ще гледаме тази вечер....

Ощи снощи разбрахме, имайки предвит гнева на Сумру, че ще направи скандал....Сумру ще унизи Фериде пред всички....като я обвинява, че е мошеничка и измамничка....обвинява я, че тя е виновна и съсипала щастието ѝ с Азми.

Серап се опитва да успокои свекърва си....

Дженк следи  Азра до гроба на Кемал.  Азра пристига на гроба на баща си, където я чака един мъж, който казва, че той е убиецът на баща ѝ, но за разбере, кой е той, иска голяма сума пари....Непознатия обещава да й даде видео от което Азра ще разбере всичко...

В този момент пристига Дженк и непознатия изчезва...

Сумру ще уволни персонала на ресторанта...

Мелис моли Кадир да разкаже на брат ѝ за тях, защото ако Дженк разбере от друг, ще бъде много лошо.

Сумру казва на Дженк, че Фериде е заплашвала Азми....

Дженк казва на Сумру, че всички знаят, че тя не прави нищо, ако няма изгода....

Какво ще се случи още ще видим малко по-късно тази вечер....

Приятно гледане в последния ден на март.

Утре е 1-ви април, да внимаваме да не ни излъжат.....

# 134
Здравейте,момичета!

Flowers Tulip Честит ни нов месец и честит 1- ви април - Ден на хумора,сатирата и шегата. Flowers Rose
Усмивката е по-доброто решение, нека бъдем по-малко тъжни и повече усмихнати!

Гости Hug,лека работа от понеделник.Дано повече не се повтори преживяното през тези 2 години!

Ани Hug
Скрит текст:
Аз когато чистя апартамента минавам и терасите,тъй като и двета ми са остъклени.Започнах смяна на пръстта на цветята.Като наближи Великден започвам чистенето на прозорците.И дано не вали толкова дъжд.Но като слушах прогнозите май ще си има постоянно валежи.

Нова снимка зад кадър от снимките на филма...

Ново от Аслъ...
Репост от официалния акаунт на театър Craft. Следващото
представление ще се състои на 6 април.Билети са в продажба.

Щастлив петък на всички!

Общи условия

Активация на акаунт