Смешки от форума 38

• 86 984
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Остарявам. Какво е индигова душа? Копира нещо?

# 466
  • Down south
Ето нещо от мен:
Цитат
Не пиша, за да се направя на интересна или на идиална, или на специална, но аз съм индигова душа. От малка съм различна, по- умна съм от останалите за нещата от живота. Стар дух съм и ми е скучно на земята. По-напред съм от останалите хора и виждам света по- друг начин и не допускам грешки...
Феноменално!

# 467
Отдавна не бях чела такъв бисер, напоследък са много скучни новите теми от нови потребители Grinning

# 468
  • Euskal Herria
Колко ли време ще просъществува темата? Simple Smile

# 469
Изоставаш
wikipedia

# 470
Смях се с глас на кафето с ласка/уазка.
Ето нещо от мен:
Цитат
Не пиша, за да се направя на интересна или на идиална, или на специална, но аз съм индигова душа. От малка съм различна, по- умна съм от останалите за нещата от живота. Стар дух съм и ми е скучно на земята. По-напред съм от останалите хора и виждам света по- друг начин и не допускам грешки...

Да се възнесе като Христос на небето, щом тук й е скучно. Благодаря за линка към темата, че се чудя, какъв й е смисъла.

# 471
  • Down south
Indigo Children са един вид много надарени деца. Индиговата душа, вероятно е по-висш пилотаж

# 472
Милениумите, широко разпространено беше, индигови души, новите  раси,  имаше и още едни,  а де, бабешка ми работа ,нещо  диамантено ли беше,кристални деца . Та са спасителите на човечеството , идват да променят света ,надарени ,  палави, че  и свръхзвукови,  тоест хиперактивни  деца нарекоха  също нови. Бунтари , инакомислещи ,променящи, непослушни да го кажа направо.Остаряваме заедно, стари души, стари разбирания, един ден като всяка мода ще се върне и нашето.
 До сега нищо не промениха индиговите , аурата им трябваше ад е синя , индигова.
Бе нови , нови , колко да са нови , пораснаха, пълнолетни са и никаква промяна , поне към добро  промяна няма този свят. Само надежди  и пропуснати  реализации, само умни ,красиви ,талантливи, върха -  и нищо налице ,че и на опъки от тях.

# 473
Колко ли време ще просъществува темата? Simple Smile
Точно осем минути от първия отговор Grinning

# 474
Имах "удоволствието" да прочета първата страница. За втора ми даде грешка 404 😁
Горкичката авторка. Ако си вярва, е много зле положението 😝

# 475
сигурно и някой модератор й е завидял за многобройните прелести и таланти и затова е изтрил темата

# 476
  • София
JoyJoyJoy

Бубанка как ме разсмя...

# 477
Ето нещо от мен:
Цитат
Феноменално!

Някой има ли идея, как цитатът на jey е от неделя 5.юни?
Аз като го цитирам, е от 4.юни

# 478
Вероятно това е времето на което се намира Daylily. Само когато тя цитира се появява това. При твоя цитат излиза нормално.

# 479
сигурно и някой модератор й е завидял за многобройните прелести и таланти и затова е изтрил темата
Това е факт и не подлежи на съмнение. Joy
Що не ги оставяте тези проникновения за да служат за пример?

Общи условия

Активация на акаунт