Смешки от форума 38

• 86 982
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Не е справедливо да се трият толкова полезни теми. Аз например разбрах, че не съм толкова красива, колкото си мисля, защото не съм забелязала всички да ми завиждат Confused

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 12:31 от noragami

# 481
Колко ли време ще просъществува темата? Simple Smile
Точно осем минути от първия отговор Grinning

Ей, тамън си викам, че ще падне майтап и модовете ни убиха сеира значииии....

Ама аз си пазим нещата от пощата .

Ето го целия бисер

# 482
  • Сф
Цитат
Лятото не е човешко да се готви. Заявих на ММ, че ще запечатвам кухнята, а той отговори, че нямало да се усети разлика. Оплаквам се, че бяхме навън и нямаше с какво да го лупна.

# 483
Цитат на:  link=topic=1452760.msg44860192#msg44860192 date=1654319645
Здравейте! Налага ми се да ползвам болничен за гледане на дете, като последният ден от болничния вечерта имам излизане в чужбина. Позволено ли е по-принцип при ползване на болничен пътуване извън страната ?

Цитат на:  link=topic=1452760.msg44861424#msg44861424 date=1654343065
Няма да засекат на границата, че излизаш и си в болничен, ако това те притеснява.

# 484
  • Mediterraneo
Toва последното си е резонен въпрос и отговор, какво му е смешното. Не знам как се се променили нещата, но по някое време не можеше да си джиткаш нанякъде, докато си болничен. Друг е въпросът, че няма как да те "хванат".

# 485
Toва последното си е резонен въпрос и отговор, какво му е смешното. Не знам как се се променили нещата, но по някое време не можеше да си джиткаш нанякъде, докато си болничен. Друг е въпросът, че няма как да те "хванат".

Че то и сега не е разрешено. Ако си в болничен си стоиш вкъщи. Или си вземаш отпуск и пътуваш.

# 486
  • София
Зависи с какъв режим е болничният, ама като гледам най-свободната опция е само в рамките на България.

# 487
От любимата ми съформка

Цитат
Оплаквам се, че сте лесни, ако с едно ходене до Буенос Айрес ще си повдигнете самочувствието. Аз трябва в миналото да ида и бай Рубенс да срещна. Ама и той ще се потресе от формите ми.

# 488
Това е истинско чувство за хумор - да се надсмиваш над себе си Simple Smile

# 489
  • Euskal Herria
Цитат
Всъщност мъже, които имат забележки ама наистина по всички параграфи, не са масата. Например нисък, дебел, тъп, грозен, болен, мързелив, безработен, живеещ с майка си, женомразец, без значение иска/не иска деца, е много симпатична хипербола за караници в СО, но такива мъже всъщност са рядкост. Повечето имат все нещичко позитивно, поне работа, прилична физиономия и не съвсем противно тяло.
Е, друго си е да има и вила на два етажа и жълто ферари, нали.
Цитат
А, да, да ЖЪЛТО ферари, че да му махат като на такси! Simple Smile
Цитат
Жалко, ще продаваме ролса, че Ферари искали по нашите ширини. Ама вече два етажа от вилата няма да бутам заради няква си там кифла.
Малко хумор, за разведряване на вечната тема.

# 490
Цитат
Жените тръгват на първия пазарлък със списък "какво трябва да притежава". Като се надръндят добре тръгват със списъка "какво не трябва да притежава".
Докато мъжете са като ловджиите - "отивам за зайци, пътпъдъци, фазани и глигани". И после става - "дано да няма змии, да не ми изскочи някоя мечка, тея вълци от де дойдоха".

# 491
Лютиче, може ли линк Joy

# 492
# 493
Цитат
Цитат
за изрази като "стелна крава" информирам модератор.
очевидно не сте вникнали в словата ми, затова ще се постарая да Ви ги преведа на достъпен за Вас език, а именно МУУУ МУУУ.

# 494
Сцепи мрака.... Така се разсмях че няма накъде....

Общи условия

Активация на акаунт