Смешки от форума 38

• 87 000
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Euskal Herria
Цитат
Чета темата за Джонката Деп и булчето му(бившето) и много се мъча с чуждиците там.Бърн аутва....къде остана доброто старо изпуши или превъртя!?Амбър мирорвала Деп.Като изучавала руски език мога ли да използвам Амбър зеркалает Деп?
Grinning

# 451
  • Сф
Цитат
Не желая да купувам продукти с комични наименования  от типа на Млечна планета, Аз ям, Мое, твое, наше, дядо не знам  си кой, баба не знам си коя,  Искам яйца и т. н. Що за маркетинг. Ясно е,  че са на някои известни фирми и не са случайни. Нямаме никакво производство, обаче марки колкото си щеш.

# 452
  • Euskal Herria
Въпросът е:
Цитат
Ще се обидите ли ако мъжът до вас ви каже, че сте напълняла, имате проблеми с теглото. И ви го казва няколко пъти, как трябва да спортувате и да пазите диета?
И част от отговорите (на съфорумци са):
Цитат
Е аз не бих и казал директно, а по заобиколен щадящ начин- примерно че за РД ще и взема нещо скъпо и лъскаво, където вдига от 0 до 100 за 3 сек- кантар за баня. Или че ще подсилвам столовете вкъщи да могат да издържат нарастващото натоварване...
И други подобни начини, после що ме налагат редовно Simple Smile
Цитат
Например като сте на море - "Ееее, тая година имаш по-голямо водоизместване". Или "Жена, вече притежаваш собствена гравитация". Или "Слънце, не се притеснявай, всички перфектни неща в тая вселена са с подобна форма - планети, звезди, естествени спътници... Като ти взема един обръч, ще си прекрасна като Сатурн".
Ама трабва докато го казваш това да си на безопасно разстояние.

# 453
Не следя темата редовно и се извинявам предварително, ако вече е публикувано, но е култово:

Цитат
Телескопика и при мен. Все още формулата не са я бутнали там където живея и не мога да избягам от тази спирала. Каквото и друго да пробвам, все сравнявам с нея и връщам или хвърлям.
.....
А откъде в купуваш?
.......
USA
.....
Извинявай за глупавия въпрос, но това сайт ли или....?

# 454
Цитат

Като стана дума за забрадка , наскоро излизахме със съпружието с кабриото и аз както обикновено сложих копринен шал на косата , за да не сляза като гнездо.  Много шик ми се виждаше докато той не купи градинска лопата и я бодна зад мен. Рязко ми изчезна шика и станах селска леля със забрадка и мотика. Joy

# 455
Сигурно повечето от вас четат и другата тема, но на това се смях с глас

Цитат на:  link=topic=1175485.msg44844710#msg44844710 date=1654064383
Понеже и аз все си затривам някъде очилата за четене, реших да си купя едни очила, които да стоят постоянно на нощното шкафче до леглото - традиционното ми място за четене. И тъй като са специално за четене в леглото, последна грижа ми беше да изглеждам с тях добре. Гледах да са възможно най-евтините, леки, с големи стъкла, здрави и т.н. В крайна сметка се сдобих с едни доста смешни цайси - ярколилави, пластмасови, с огромни кръгли стъкла.
Та лягам си аз в леглото, вземам си книжката и слагам доволна новата си придобивка. По едно време в стаята влиза детето, което дотогава не ме е виждало с новите очила, и застива със стресната физиономия на вратата - "А-а-а! Какви очила!". Викам му: "Що бе, маме? Много ли съм зле?", макар че ми е ясна гледката насреща му - от мен се вижда само една рошава глава с големи кръгли лилави очила. А той: "Ами, изглеждаш ..... все едно си изяла бабата и си й сложила очилата".

# 456
  • Пловдив
1.
Цитат
А  вас водили ли са ви на кафе с ласка, май беше, а? Щото моят мъж мен-да. И то не в миналия век! А преди десетина години, ние бяхме на по 20.
2.
Цитат
това не го разбрах.....може ли да поясните.
1.
Цитат
Много грозничък модел бусче. Доста ретро. Мисля, че такава беше марката
3.
Цитат
Да не е Уазка?

# 457
Брей ,кафе с ласка не бях чувала...то било Уазка.

# 458
Аз реших, че е нещо като "кафе с райбер".

# 459
  • Euskal Herria
Цитат
Ох, ..., завидях. ММ поне вече се съгласява като кажа, че нещо трябва да се изхвърли, ама само до там.

Цитат
Хич не ми завиждай. Толкова ме ядосва с това затрупване, сакън да не би някога да се събере в абитуриентската риза. Подмята една чанта с кабели от 15 години поне и три жилища. Днес с такава мъка се раздели с тях. Все едно жива мръвка му късаш.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Заплаших го, че той ще подрежда, та тоя път ми се получи хвърлянето.
Инак ме е хващал в крачка. Звъни ми. Знаеш ли къде съм? Аз - не. Той - до контейнера съм. 🤯 Защо си ми хвърлила анцузите?... Разпраните, ама...

Не им е до смях на съфоумките, но ни развеселиха, посмяхме се в темата.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 23:27 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 460
Кафе с ласка Joy Мноого добро!

# 461
Смях се с глас на кафето с ласка/уазка.
Ето нещо от мен:
Цитат
Не пиша, за да се направя на интересна или на идиална, или на специална, но аз съм индигова душа. От малка съм различна, по- умна съм от останалите за нещата от живота. Стар дух съм и ми е скучно на земята. По-напред съм от останалите хора и виждам света по- друг начин и не допускам грешки...

# 462
  • София
Изпревари ме. Точно си мислех, че целият пост е за тук Joy

# 463
  • FRANCE
От къде е това гениално прозрение? Trollface

# 464
Изпревари ме. Точно си мислех, че целият пост е за тук Joy
Видя ми се много дълго и реших да го посъкратя, че иначе щеше да стане за страшките Grinning
Ето линк  https://bg-mam.ma/t/1452879

Общи условия

Активация на акаунт