Смешки от форума 38

• 86 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм като дърта клюкарка тия дни Joy но в темата "Въпроси за СО" един потребител се е развихрил днес да обяснява на жените кое-как.
Не знам  кое по-напред да донеса тук, по-добре си ги прочетете там и си водете записки Grinning

# 541
Аз леко открехнах вратата да му помогна, ама там фърчат точилки от всякъде.

# 542
Цитат
Лобстери по хайдушки се ядат с ножовка и дървена лъжица, по етикет и най- добре върху вестник!

# 543
  • Euskal Herria
Аз леко открехнах вратата да му помогна, ама там фърчат точилки от всякъде.
Тц!  Не са точилки, направо голямата метла мина.

# 544
  • София
Аз съм като дърта клюкарка тия дни Joy но в темата "Въпроси за СО" един потребител се е развихрил днес да обяснява на жените кое-как.
Не знам  кое по-напред да донеса тук, по-добре си ги прочетете там и си водете записки Grinning

Видях клетият си брат по участ. Да се учи от мен - отговарям на въпроса на Анонимната и обяснявам на първата си критичка /понеже я видях, можеше и да се позабави, съответно да не ѝ обърна внимание/ защо критиката ѝ не е на място. После си свиркам, когато тя продължава да упорства за "каузата си", каквато и да е тя! Умният човек казва нещата ВЕДНЪЖ. От кой път отсрещната страна ще ги разбере си е проблем на отсрещната страна. Аз съм обяснил каквото трябваше да обясня - на този етап или не е разбрано, или не искат да го разберат. И в двата случая няма причина да продължавам разговора там.

А този Мъфин се опитва и той не знае какво... Жал ми е за човека! Неопитен ли е, други проблеми ли има... кой го знае?

# 545
Много кофти е, когато един мъфин е хем недопечен, хем му липсва глазура. Нещо като тутманик със захар се получава.

# 546
На мъжките кифли мъфини ли им казват сега?

Много ме впечатли, когато си каза, че мразел да чисти. Заради маникюра, не за друго.

# 547
  • France
Толкова ли ви впечатли, че във втора тема говорите за него?
Скрит текст:
на мен ми напомни на един Ежко ли беше, Бежко ли? Същият стил да цитира чаршафи.

# 548
  • София
И същият откровен сексизъм.

# 549
Мнеее, Ежко, макар и мизогинист, поне беше интелигентен и начетен.

# 550
Този е от хранително-вкусовата промишленост, не е от фауната.

# 551
  • France
Мнеее, Ежко, макар и мизогинист, поне беше интелигентен и начетен.
Възможно е. Не стигнах чак до там в профайлването. Просто усещане за дежа вю.

# 552
Е, не, още от пръв прочит си личи, кога пише образован задник и кога - тъпо парче.

# 553
  • France
А, и Ежко не ми беше сложен Joy

# 554
Малко да сменим темата. На това се смях днес:
Цитат
И на мен Ралица ми харесва като име, но не бих си кръстила дъщерята така, заради съкращението Рали. Имам приятелка, която се казва така и веднъж осъзнах как звучи, когато бяхме заедно на море. Обадиха ми се по телефона и ме питат как съм. Казах ами добре, ние сме с Рали на плажа...Е страшен смях настана. Ние сме с Рали в басейна, с Рали в колата....Grinning

Общи условия

Активация на акаунт