Смешки от форума 38

• 86 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Аха. Тогава! Отпуших колежка -> мия чинии. Щях да напиша нещо за прахосмукачка, но тя сама се справя

# 661
Мен най-много ме впечатлява, че използва "ожулих колата" вместо "тя се ожули".
Все едно да използвам "Жената се опъна", вместо "Опънах жената".
Ами различни лампи светват.

# 662
"За женската красота всеки мъж си има свой етанол."

Grinning

# 663
  • София

Grinning
Joy
Дойдох, видях, умрях.

# 664
  • FRANCE
Ми вярно е. Той етанола много помага за оценяване на красотата, и не само женската  Joy

# 665
Щях да го нося това в крилати фрази от форума, но нали съм възрастна вече, забравих.

# 666

Grinning
Етанол, етанол, ама друго си е и да има газово.

# 667
  • София
Важното е да не е метанол, след неговата употреба все тая красива ли е (извинете черния ми хумор).

# 668
Възмущение срещу здравословна рецепта за шоколад от авокадо и шок. протеин:
Цитат
Стигнах до авокадо и директно му турих хикса на мъжовия ти шоколад. Що развалят хубавия шоколад? Не е библейско туй.

# 669
А става чудесен шоколад от авокадо. Най-вероятно ако го яде, без да знае, ще примлясква и ще пита за още Grinning

# 670
Цитат
Даре, тествай се за ковид. После за бременност.
Сега се сещам за тоя ситуейшън- показам положителия ми тест на 15 годишната ми дъщеря и тя през сълзи- моля те кажи че си с ковид Joy

# 671
С най-добри чувства към авторката, по не толкова веселата тема за ковид, в която тя влиза със самоирония!

Цитат
  ...реших, че ме втриса и пак се разболявам. Тогава се ядосах на себе си и отидох да вадя картофи в двора. Загрях се, изпотих се, забравих какво усещам , оправи ми се настронието и всичко ми мина. Не за първи път гръба ме отпуска след вадене на картофи Simple Smile

# 672
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С най-добри чувства към авторката, по не толкова веселата тема за ковид, в която тя влиза със самоирония!

Цитат
  ...реших, че ме втриса и пак се разболявам. Тогава се ядосах на себе си и отидох да вадя картофи в двора. Загрях се, изпотих се, забравих какво усещам , оправи ми се настронието и всичко ми мина. Не за първи път гръба ме отпуска след вадене на картофи Simple Smile
  Никога не бих се ядосала толкова, че да вадя картофи. Grinning

# 673
Все има някой ядосан да извади и за теб картофи.

# 674
Значи, като имаме картофи за вадене, да ядосаме някого 😁!

Общи условия

Активация на акаунт